aa öylemii?
nerelisin? almanyada mi yasiodun?
bende 20 yasindayim
Hala aday aranıyor, hergün tartılmak isteyen bir gönüllü yok muuuuu? Tartılmayın desem her gün tartılırsınız haklava:
Hatta az önce tartıldım 84.20 bugün çok su içtim ondan sanırım. Gram veremiyorum sinirden ölücem Selincim. Napıcam bilmiyorum hiç bu kadar yavaşlamamıştım diyet yaparken , bi şoklasam mı kendimi napsam?Ya da etler peynirler bana yaramıyor...Oruca başlıcam en sonunda oksijenle beslenicem vallahi
selincim beni yarışmaya dahil etme sana puan hesaplaman için yazmak istiyodum ama bu hafta pek nete giremicem müsait değilim işlerim var biraz kendim bi şekilde hallederim inş 1 hafta sonra görüşürüz çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan
ben tartılabilirim zevkle isterseniz zaten tartılamdığım zaman çatlıyorum ama aynı kb puanında mı tutmammız gerekiyor yediklerimizi??
Sana da kıyamam, her gün tartılma, vallahi hiç birinize kıyamıyorum, tartılmadığınızda daha çok kilo verdiğinizi başka türlü nasıl anlatabilirim ki size ? Ühüüü ağlamak istiyorum, nolur tartılmayın.
rubi kullanıcısından alıntı
günaydınnn dün yediklerimi yazamamıştım.
28.06.2010 menüm
sabah 10: 1 dilim ekmek 8 puan 1 dilim peynir 1 puan :9 puan
öğlen 13.30 2 yumurta az salam peynirli ve 1 biberli omlet : 5 puan
ara 17.00 peynir : 1 puan
akşam 19.30 tavuk burger yağsız 300 gr 2 çatal yoğurt 2 çatal soğan salatası :29 puan
OPLAM: 44 PUAN
Arkadaşlar, işte herşeyiyle örnek bir menü. Tebrikler Rubicim.
Arkadaşlar, işte herşeyiyle örnek bir menü. Tebrikler Rubicim.
Hatta az önce tartıldım 84.20 bugün çok su içtim ondan sanırım. Gram veremiyorum sinirden ölücem Selincim. Napıcam bilmiyorum hiç bu kadar yavaşlamamıştım diyet yaparken , bi şoklasam mı kendimi napsam?Ya da etler peynirler bana yaramıyor...Oruca başlıcam en sonunda oksijenle beslenicem vallahi
merhaba kızlar,
ben bugün misafirim olduğu halde kaçamak yapmadımolumunekankayizsmile
yediklerimi yazıyım...
sabah
1 domates 6 kb
1 salatalık 4 kb
lor peyniri 1 kb
öğle
1 haşlanmış tavuk but 0 kb
lor peyniri 1 kb
ara
şekersiz türk kahvesi 0 kb
akşam
tavuk burger 0 kb
diet cola 0 kb
2,5 lt su
wc 1
kızlar toplam 12 kb olmuş.
aslında sabah domates salatalık yemiycektim ama annem köyden yollamıştı mis gibi.... n
neyse şimdi çıkıyorum kapı çaldı herkes öpüldü.
canım benim bu diyette bu cuma 4. haftam bitecek 4 haziranda başlamıştım bende ilk 3 günde 2 kilo verdim sonra hep aynı aynı sinir oldum.geçenlerde 1 -2 gün bozdum bozduğum 1. gün kilo almadım 2. gün 500 gr aldım ve tekrar başladım 1.6 gr gitti. 2 ileri bir geri oldu ama sonuçta gitti.
ben bu diyeti daha önce damdan düşenden sağlıklı zayıflatan diyet kitabında tanışmıştım.oradaki yazar ilk 2 hafta vücudu yağ yakmaya zorlamak için içinde azda olsa şeker olan hiç bir meyve sebze yedirmiyordu.yani süt yoğurt marul soğan vs yasak
sadece koyu yeşil roka tere dereotu gibi bazı yeşillikler serbestttidi.ben şimdi 2 diyetten kombine bişeyler yapmaya çalışıyorum.
bir de su önemli.bunu unutma.
bu arada adın ne canım nicin çoook zor
selincim ben hergün tartılabilrim evdeyim tatil planım da yok
selintepem kutayim yedi tavuk haslama yanindada az yogurt..sasirdi anneeee ben etmi yicem dedi evet dedim niye dedi yine anlattim diyet yaptigini...:)) haa tamam dedi..simdi sordum doydunmu diye evet diyor,,,ah selintepem ahh öyle güzel yazmissinki bana uzunca..ben kendim cocugumu mahvettimmm..yemesin diye neler ettim iyi konustum anlamadi kötü deniyim dedim kötü konustum. anlamadi hatta üzerine yürüdüm anlamadi dövmeye kalktim anlamadi...bende cok bunaldim..durumumu anlatsam varya neler anlatirim neler...cevremde beni cokkk bu konuda üzdü tanidik tanimadik..yau olmuyo olmuyo iste demesi kolay ama olmuyooooo..(( gözlerim doldu yine...kusura bakma cok yazmisim...
belki sende 84 te bir ara senelerce takili kalmissindir iyi düsün hmm
Canım adım burçak ben de sebzeyi kessem mi diye düşündüm aslında ama olmuyor çok zor sadece etle ve peynirle , peynirin tuzu da şişiriyor insanı ödem yapıyor vücuda bakalım yürüyüşü ve sporu abarttım bu hafta etkisi olursa onun olacak. Şimdi 8 km hızlı yürüdüm ordan geldim terli terli :) Çok iyi hissediyorum spordan sonra. Sabır gerek sanırım biraz daha:bbo: