Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hala aday aranıyor, hergün tartılmak isteyen bir gönüllü yok muuuuu? Tartılmayın desem her gün tartılırsınız ha klava:[/QUOTE]

Ben tartılabilirim her gün.

Hatta az önce tartıldım 84.20 bugün çok su içtim ondan sanırım. Gram veremiyorum sinirden ölücem Selincim. Napıcam bilmiyorum hiç bu kadar yavaşlamamıştım diyet yaparken , bi şoklasam mı kendimi napsam?Ya da etler peynirler bana yaramıyor...Oruca başlıcam en sonunda oksijenle beslenicem vallahi

bugünki menüm ;

sabah:
1 dilim ekmek = 12
peynir = 1
salam = 1

öglen:
2 sosis =1

ara
50 gr peynir = 1

aksam:
tavuk izgara=0
1 kasik mayonez = 1
cola zero=0

toplam: 17 eger dogru hesapladiysam :)
su 2 litre (simdiye kadar)
hava biraz daha serinlerse 40 dk bisiklet sürmeyi düsünüyorum

ben tartılabilirim zevkle isterseniz zaten tartılamdığım zaman çatlıyorum ama aynı kb puanında mı tutmammız gerekiyor yediklerimizi??

hani deneylerde öle bahsederler ya

selincim beni yarışmaya dahil etme sana puan hesaplaman için yazmak istiyodum ama bu hafta pek nete giremicem müsait değilim işlerim var biraz kendim bi şekilde hallederim inş 1 hafta sonra görüşürüz çok teşekkür ederim ilgineopuyorumnanaktan

Hala aday aranıyor, hergün tartılmak isteyen bir gönüllü yok muuuuu? Tartılmayın desem her gün tartılırsınız ha klava:

Ben tartılabilirim her gün.[/QUOTE]

Canım kıyamam ki ben sana, her gün tartılınca kilo veremeyeceksin çünkü. Kilo veremiyorum diyerek her gün tartılırsan cidden kilo veremezsin. Sana Amerika'da yapılan bir deneyden bahsedicem. Lütfen dikkatlice oku ve sana ne demeye çalıştığımı anlamaya çalış. Bu gerçek yaşanmış bir deneydir ve beynin psikolojimiz ve yaşadıklarımız üzerindeki etkisini tamamen ispatlayan müthiş bir örnektir.
Amerika'da bilim adamları beyin üzerinde araştırma yapıyorlar ve bunu yayın araçları vasıtasıyla duyuruyorlar. Bir deney yapacaklarını, deney sonucu kişinin öleceğini ama bakmakla yükümlü olduğu kişilere ise yüklü bir miktar para vereceklerini taahhüt ediyorlar. Çok fakir, çok çocuklu iş bulamayan hayattan bezmiş bir adam kabul ediyor ve deney başlıyor.
Deneyde, adamı ameliyathaneye alıyorlar ve adama diyorlar ki, birazdan senin vücudunu uyuşturacağız ve yaptığımız hiçbir şeyi hissetmeyeceksin. Vücuduna neşterle bir delik açacağız ve sen yavaş yavaş kan kaybından öleceksin ve bu ölüm aşamasında senin vücudunun verdiği tepkilere göre deneyimizi tamamlayacağız. Adam kendinde, bilinci açık ama vücudunu hissetmiyor, boynundan aşağısı uyuşturulmuş vaziyette. Bilim adamları adamın vücuduna delik açmışlar gibi birbiriyle konuşmaya başlıyor, oysa adamın vücuduna dokunmuyorlar bile. Hedefleri adamın beyni buna nasıl tepki verecek onu öğrenmek aslında. Kendi aralarında konuşuyorlar, kestim, kan akıyor, 1 lt. oldu, 2 lt oldu vs. Bu arada aradan biraz zaman geçtikten sonra adamın vücut fonksiyonları duruyor ve adam ölüyor. Adama bir kesik bile atmadıkları halde adam ölüyor anlayacağın. Hemen müdahele ediyorlar adamı yaşama döndürmek için, malesef adam hiçbir şekilde hayata geri dönmüyor. Önce heyecandan veya kalp krizinden öldüğünden şüpheleniliyor ama adama otopsi yapıldığında ortaya ne çıkıyor dersin? Adam kan kaybından ölmüş, otopsi sonucunda. Herkes şok oluyor bu sonuca. Adam cidden öleceğine inandığı için, inandırıldığı için beyni adamın vücudundaki kanı cidden akıyormuşçasına hissedip bitirmiş özetle.
Ben bu olayı bir doktorun seminerinde dinlemiştim ve cidden şok olmuştum. Kanser hastalarının da aynı şekilde kanser olduğunu bizzat kendileri öğrendikten sonra öldüklerini, bunu öğrenmedikleri takdirde çok daha uzun süre yaşadıklarını biliyor muydun peki? Çünkü öleceklerine inanıyorlar. Savaşanlarsa çoğunlukla kurtuluyor.
Bu olayı seninle bağdaştırırsak eğer, diyet yap ya da yapma ama öncelikle beyninin vücuduna hakim olmasına engel ol. Veremeyeceğim dersen ne yapsan da veremezsin, kesinlikle üç öğün de yemesen veremezsin. Hani şu sinir olduğumuz çıtırlar da almayacağım diye düşündükleri için almıyorlar. Bir tanesi gözümün önünde koca bir döner sandviç götürdü bu öğlen, ıkına tıkına yedi hepsini. Kalori desen var, karbonhidrat desen babalar gibi. E peki bu kızımız neden bütün diyet literatürlerini altüst ediyor ve kilo almıyor sence? Metabolizması mı hızlı, kesinlikle hayır. Akşama kadar benim gibi o da bilgisayar başında. Peki sen neden o kadar ince eleyip sık dokuyarak üç beş parça yediğin yiyeceklerle kilo veremeyeceğini düşünüyorsun öyleyse?

Tamam canısı, haftaya kaç kilo verdiğini paylaş bizimle.

Rubicim, senin menünü herkese örnek göstermiştim, kaçırmışsın sanırım. Cidden harika, anlatmaya çalıştıklarımı anlamışsın diye düşünüyorum.

merhaba kızlar,
ben bugün misafirim olduğu halde kaçamak yapmadımolumunekankayizsmile
yediklerimi yazıyım...

sabah
1 domates 6 kb
1 salatalık 4 kb
lor peyniri 1 kb

öğle
1 haşlanmış tavuk but 0 kb
lor peyniri 1 kb

ara
şekersiz türk kahvesi 0 kb

akşam
tavuk burger 0 kb
diet cola 0 kb

2,5 lt su
wc 1

kızlar toplam 12 kb olmuş.
aslında sabah domates salatalık yemiycektim ama annem köyden yollamıştı mis gibi.... n

neyse şimdi çıkıyorum kapı çaldı herkes öpüldü.

canım benim bu diyette bu cuma 4. haftam bitecek 4 haziranda başlamıştım bende ilk 3 günde 2 kilo verdim sonra hep aynı aynı sinir oldum.geçenlerde 1 -2 gün bozdum bozduğum 1. gün kilo almadım 2. gün 500 gr aldım ve tekrar başladım 1.6 gr gitti. 2 ileri bir geri oldu ama sonuçta gitti.
ben bu diyeti daha önce damdan düşenden sağlıklı zayıflatan diyet kitabında tanışmıştım.oradaki yazar ilk 2 hafta vücudu yağ yakmaya zorlamak için içinde azda olsa şeker olan hiç bir meyve sebze yedirmiyordu.yani süt yoğurt marul soğan vs yasak
sadece koyu yeşil roka tere dereotu gibi bazı yeşillikler serbestttidi.ben şimdi 2 diyetten kombine bişeyler yapmaya çalışıyorum.
bir de su önemli.bunu unutma.
bu arada adın ne canım nicin çoook zor

selincim ben hergün tartılabilrim evdeyim tatil planım da yok

kac tavuk burger yiyosun?? yau ben diyet cola icsem varya kendime altin hediye etmis gibi olurum..okadarki acim colaya falan..allah allah yaa..yeye zayifla..yau ben yemedim hasret kaldim herseye öyle zayifladim...artikta fazla yiyemiyourm yersem mecbur cikariyorum cokkk rhatsiz oluyorum...

selintepem kutayim yedi tavuk haslama yanindada az yogurt..sasirdi anneeee ben etmi yicem dedi evet dedim niye dedi yine anlattim diyet yaptigini...:)) haa tamam dedi..simdi sordum doydunmu diye evet diyor,,,ah selintepem ahh öyle güzel yazmissinki bana uzunca..ben kendim cocugumu mahvettimmm..yemesin diye neler ettim iyi konustum anlamadi kötü deniyim dedim kötü konustum. anlamadi hatta üzerine yürüdüm anlamadi dövmeye kalktim anlamadi...bende cok bunaldim..durumumu anlatsam varya neler anlatirim neler...cevremde beni cokkk bu konuda üzdü tanidik tanimadik..yau olmuyo olmuyo iste demesi kolay ama olmuyooooo..(( gözlerim doldu yine...kusura bakma cok yazmisim...

guide canım normalde kilo vermek gerekiyor bu diyette.
sen bir kan tahlili yaptır bence.
guatr, kanda insülin miktarı...
bunlar önemli çünkü kilo vermeyi yavaşlatan hatta durdurabilen hastalıklar. belkide böyle bir problemin vardır ve ilaçla tedavi edilebiliyor. sonrasında metabolizma düzene girdiği için kilo vermeye başlıyorsun.

ben 85 kiloya geldigimde 4 hafta kilo verememistim delirdim ..ben yanlis yapmiyorum neden veremiyorum diye..oysaki haftada 2 bucuk kilo veren biri olarak..düsün haftada 2 kg ver sonra tikk diye dur vereme...neyseki vucudum begnim bu 85 kiloyu hatirlamis ..demiski ben bu kiloyu hatirladim bundan kac sene evell bu kiloda bu kadin senelerce kalmisti diye...bunu bana diyet hakkinda konustugum binevi diyetisyen doktor söyledi..ve dogruda cikti anam ben 85 kiloyla evlenmistim siskoca..:)) ve hep 85 kiloydum ben bekarligimdada...sonra dedi doktor 100 gr verdigini görünce dedi bu sefer tekrar basliyacaksin kili vermeye dedi merdiven gibi tikir tikir kilo vereceksin dedi..ama bence bu cok dogru...insan piskolojisi o kadarrr rol aliyorki hayatimizda...ama bu zamanda kimin piskolojisi bozuk alt üst degilki...o yzden hic birakma sakin bence diyetini...tamam hadi kolay gelsin ....

belki sende 84 te bir ara senelerce takili kalmissindir iyi düsün hmm

Canım adım burçak ben de sebzeyi kessem mi diye düşündüm aslında ama olmuyor çok zor sadece etle ve peynirle , peynirin tuzu da şişiriyor insanı ödem yapıyor vücuda bakalım yürüyüşü ve sporu abarttım bu hafta etkisi olursa onun olacak. Şimdi 8 km hızlı yürüdüm ordan geldim terli terli :) Çok iyi hissediyorum spordan sonra. Sabır gerek sanırım biraz daha:bbo:

canım yaaa üzülme, benim kızımda 3 yaşında ve 28 kilo malesef. aynı şeyleri aynı duyguları yaşıyorum seninle. herkes birşeyler söylüyor. çocuk yeme dedikçe daha çok yer oldu. bende şimdi selinin dediği gibi davranmaya başladım. bı gün benden çok yemek istemedi. hem şaşkınım hemde mutluyum.
çikolata için kavga ediyorduk küçücük çocukla. 2 gündür o istemeden çikolata veriyorum yemiyo yüzüme bakıp neden veriyosun bana dişlerimmi çürüsün diyor şaşkın ve mutluyum açıkçası.

bu arada ben 3 yada 4 burger yiyorum açlık durumuma göre.
sen kendini çok aç bırakıp mideni küçültmüşsün canım. aslında bir doktorla görüşsen iyi olur gibi. çünkü daha sonra başka sorunlarda yaşayabilirsin.
kendini çok zorlama resimlerini gördüm fıstık gibisin maşallah.
sağlığın çok önemli.

sira bende
8.00 1 avuc ici kadar croissant 1 nescafe tatlandirici ile
11.00 3 citir ekmem 13,5 kb
1/2 domates 3 kb
2 kupa cay tatlandirici ile
bir kac catal beyaz peynir
1 dilim ka$ar

15.00 1 tabak tavuk gögsü 1 y.kasik mayonaise
19.00 iki bardak (200ml) zero

selincikm seksi kari :) nasilim?????

Son düzenleme:
belki sende 84 te bir ara senelerce takili kalmissindir iyi düsün hmm

Çok haklısın tam 5 yıl 85-84 arası idim kilo almadan önce. Hiç aklıma gelmemişti. Süpersin. İnşallah 83 olurum bu hafta ve hızla devam ederim yola. Allahım yardım et.

canım tuz konusunda haklısın...
ben peyniri suya koymaya başladım az tuzlu daha lezzetlide geliyor hem de ödem yapmaz. birde lor peynirimi tuzsuz aldım. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…