Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sözlüm gelicekkk, mercimek corbasi yapayim istedii, ben yemicem tabi amaninnn

kızlar aranıza yeni katıldım o nedenle listeyi bilsemde nasıl uygulayacagımı bilmiyorum mesela tavuk burgeri nasıl yapıyosunuz öğünlerde neler yiyosunuz anlatırmısınız

kızlar takip ediyorum sizide bileniniz varsa bişey sormak istiyorum. peynirler 100gr 1 puan die hesaplanıyo. lorun paketine baktım 100gr 4karbo yani 4 puanmı olarak alıyosunuz. bide çökelik karbosunu ne sayıyosunuz baktım bulamadım?

beni yarisma ya almammissin selintepe .ben varim yarisma da dün tartildim 85 gecen cumadan bu yana 2,5 kilo gitti. 89 kiloydum.vaktim olmadigi icin yazamiyorum ama devamli takip edip okuyorum

Canım, kusura bakma arada kaçmışsın pazartesi kilo bildirimi yapmadığın için. Dünkü kilon ile yarışmaya seni de dahil ediyorum o halde, birinci guruptasın. Akşama evdeki listeye eklerim, ben de o halde ikinci guruptayım arkadaşlar, bittinizzzzzz hehehhe

kızlar semiz otunda 0 karbonhidrat varmış yaa inanasım gemedi sizcede doğrumudur .ebru akında bulamadım semizotunu .

Canım, burda birisi yazmıştı ama besinler.net'de baktım karbonhidrat değeri vardı az bişey. Bi göz at istersen o siteye.

Tamam selin abla, bekliyorumm
öptüm seni
basarabildimmi acaba menü iyi oldu busefer sanirim

Canım, bu kez menün çok iyi, hep böyle devam etmeni istiyorum, yalnız çileği yemeğin arkasından yeme hemen, aradan 3 saat geçsin sonra ye. Yemekte tıka basa yiyeceğin için acıkmazsın hemen zaten. Meyve yiyeceksen yemekle aynı anda sakın yeme veya hemen sonrasında. Meyveyi tek çeşit ye ve arada epey zaman bulunsun.

her besin de gi değeri yazmıyoki nasıl bakacaz bilen var mı yani ya da besinlerin arkasında ben hiç görmedin gi değeri.bi de şimdi ben 2 baget yapıyorum teflonda bu 0 krbn demi

Venharcım, gi değerlerini google'a yazıp bulabilirsin, ya da burda kk'de yani bununla ilgili bir topic var, montignac diyeti diye, ordan bakabilirsin, meyveden vazgeçemeyenler için ideal bir diyet, biraz karışık ama gi değerleriyle ilgili. Yapan tanıdığım yok o yüzden sonucu hakkında birşey bilmiyorum.

29.06.2010 yaptıklarım , yediklerim

Sabah:yarım pors 1 yumurta ile acı biberden menemen (5,5p) + 50 gr lor peyniri (0.5p)
Öğlen:100 gr döner (0p) + 2 kaşık yoğurt (5p)
Akşam:4 yaprak marul (4p) + 150 gr sucuklu 1 yumurta (2p) + 50 gr lor peyniri (1p)

Toplam:18p

2 litre su + yarım saat hızlı tempo yürüyüş + 1wc

burda biri sölemişti semiz otu 0 krbn die.duymuştum yani.hala var mı bitmedi demi mevsimi

valla markette gördüm aldım bende ..meysimi hemen hemen geçmek üzeredir heralde bilmiyorumkismile

bende semizotunu 0 kb diye biliyorum

Canım, burda birisi yazmıştı ama besinler.net'de baktım karbonhidrat değeri vardı az bişey. Bi göz at istersen o siteye.

besinler . comdan başka heryerde sıfır k.h yazıyor .bende kararsız kalmak yerine en iyisi 2 sinin oratsı bişey yani 2 k. yazıyım diyorum siz ne dersiniz bilmiyorumkismile
yani şyle doya doya sebze yemek için bahane arıyorum kendime sempatiksalakcinni

ben tartımı bile kaldırdım gözümün önünden valla .tartılca psikolojik olarak kilo veremiyorum ben sanki :umursamaz: boshayallersmile

selin abla tmm dedigin gibi yapicam
tavugu hasliyorum

kızlar aranıza yeni katıldım o nedenle listeyi bilsemde nasıl uygulayacagımı bilmiyorum mesela tavuk burgeri nasıl yapıyosunuz öğünlerde neler yiyosunuz anlatırmısınız

Canım, hemen özetleyeyim sana. Listedeki yiyeceklerden 0 puanlılar ve az karbonhidrat içeren besinlerden gün içerisinde çok tüketiyorsun. Ve toplam puanın kilondan en az 20 puan düşük olmalı ki kilo verebilesin.
Örnek: Sabah:1 dilim ekmek: 8 puan
1 Adet domates: 6 puan
100 gr peynir:1 puan
1 Adet Salatalık: 4 puan
Sabah kahvaltısında yediklerinin toplam puanı = 19 ediyor.

Öğle: Haşlanmış tavuk (sınırsız) 0 puan
1 kase yoğurt: 12 puan
1 porsiyon salata: 7 puan

Öğlen yediklerinin toplamı= 19 puan ediyor.

Sabah ve öğleni topluyoruz= 19+19=38 sabah ve öğlen aldığın toplam değer.

Akşam: Izgara balık (sınırsız) 0 puan
Salata= 7 puan

Akşam yediklerinle gündüzü toplayalım 38+7=45

Kilon diyelim ki 70, o gün aldığın 45 değer ile rahatlıkla kilo vermeye başlarsın. Yani kilon 70 ise 70 değer karbonhidrat miktarını aşmayacaksın. Ama ben daha hızlı vereceğim dersen bu 45 değeri daha aşağılara çekeceksin o zaman, bizim kızların listelerine alıcı gözle bak, ne yediklerine falan daha iyi anlayacağına eminim o zaman.

QUOTE=paresssss;13996137]kızlar takip ediyorum sizide bileniniz varsa bişey sormak istiyorum. peynirler 100gr 1 puan die hesaplanıyo. lorun paketine baktım 100gr 4karbo yani 4 puanmı olarak alıyosunuz. bide çökelik karbosunu ne sayıyosunuz baktım bulamadım?[/QUOTE]

Canım paketlenmiş peynirlerde üzerinde yazılan karbonhidrat değeri baz alınır. Çünkü paket raf ömrünü korumak amacıyla içine katkı maddeleri ekleniyor ve değeri yükseliyor. Paketlerde yazan doğru. Ancak açık alacağın peynirlerde özellikle de kalıp beyaz peynirlerde değer daha düşük. Çökelekde de 100gr=1 civarıdır diye düşünüyorum. Doğal olduğunda bu değer geçerli çünkü.

selin abla tmm dedigin gibi yapicam
tavugu hasliyorum

Tamam canım, tavuğun yanında hiçbirşey yeme, acıktıkça git gel tavuk ye. Az yağlı, az tuzlu ayran da içebilirsin koyu olmasın ayran, bu şekilde pazartesiye kadar yemek istediğin planladığın şeyleri bana yaz, ben bi kontrol ediyim ona göre ye.

Hala aday aranıyor, hergün tartılmak isteyen bir gönüllü yok muuuuu? Tartılmayın desem her gün tartılırsınız ha klava:

Rica ederim canım, yediklerini gün be gün yazarsan içinden neyi yanlış yapıyorsan birlikte düzeltiriz yapa yapa daha iyi öğrenmiş olursun.

evett gelelim benim sisko oglum Kutay a...sabah okula bir dilim salamli ekmek götürdü...okulda süt iciyo ama...eve geldi 12 de patlican yemegi yedi yarim tabak aci diye yemedi yarim kase yogurtla...simdi ise pastirma yedi bir dilim ekmege...cokk özlemiste pastirma ..yok yeme nolursun dedim anlattim o bana ben ona yalvardik...aksam icin kutaya tavuk bud hasladim 7 de yüzmeden gelecegiz ozaman yer gecmi olurki?? 7 bucuk falan...ah yavrum az biraz zayiflasa varya öyle yakisikli olurki...((

selintepe beni yarismaya aldin sen almasinada...yau ben normal hayattada yiyen biri degilimdir ben ayakta hemen 2 kasik yemek yerim biter yoksa yedigim 2 kasik yemegimi yaziyim...?? ..kahvalti falan yapmam kendi basima hic..napcam ben ??

Canım benim yaa, daha küçücük :) Canım kişisel bir gözlemimi aktarmak istiyorum. Bir çocuğa ne kadar çok yeme dersen o kadar çok acıkıyor ve inadına yiyor. Ama ne zaman ki bu tabak bitecek, hepsini ye dediğin zaman şişman da olsalar zayıf da olsalar tabağı bitirmeden kalkıyorlar. Söyleyeceğim şey riskli senin açından biliyorum ama ben yeğenimi bu tabak bitecek psikolojisiyle zayıflatmıştım biliyor musun? Ama kendi evine döndüğünde annesi yeme diyerek tekrar kilo aldırdı orası ayrı konu. Çünkü sen yeme dediğinde daha çok yeme isteği oluşuyor ve sen görmeden de gizli gizli yiyor haberin bile olmuyor. Sana tavsiyem eşinle de anlaşıp bir süre evde makarna, pilav, hamurişi, patates tarzı yemekleri pişirmeden ve hiçbiriniz öğle ve akşam yemeklerinde ekmek yemeden (ailenin tamamı uymalı buna yoksa kendisini dışlanmış ve aşağılanmış hisseder) sebze ve et türü yağsız yemekler pişirmen ve evdeki hiçbirinizin kilo konusunda çocuğa hiçbirşey söylemeden bir müddet özgür bırakarak "bu tabak bitecek" sistemini uygulaman. Meyve ver mesela hepsi bitecek de, ilk etapta alışmasa da zamanla siz de iyi rol yaparsanız beynini ters yönde etkileyebileceğinizi düşünüyorum. Bütün obez çocuklara 'yeme' denilerek ruhlarında açlık oluşturularak o hale geldiklerini okumuştum bi yerde. Bi tersini dene istersen, zaten yiyor çok bişey kaybetmezsin. [/COLOR

selintepe beni yarismaya aldin sen almasinada...yau ben normal hayattada yiyen biri degilimdir ben ayakta hemen 2 kasik yemek yerim biter yoksa yedigim 2 kasik yemegimi yaziyim...?? ..kahvalti falan yapmam kendi basima hic..napcam ben ??

Bir de hayatım, yediklerini illa ki yazmak zorunda değilsin, yaptığı hatayı görmek isteyenler ve örnek teşkil etmek isteyenler yazıyor. Bu konuda seni zorlamayacağım. Dereceye girersen kızlar başına çöreklenir ama haberin olsun laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…