Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Haklısın bende bu hafta 10 altında tutmaya çalışıcam. Yoğurt falan işi bozuyor. 2 haftadır kaldım olduğum yerde , deliricem , veremiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm((

heyyyt listeme bak yaa kızlar biz bu işi götürürüz inş hepimize güveniyorum ben sempatiksalakcinni
eline sağlık selincim aaa tülayla karşı karşıyayızz delikafadulden

ooo grubumuz çok güzel inşallah sağlıklı kilolar verip, biz kazanırızzzzz :dance: :dance:

Sizin grupta tek korkum aysebru kilosu biraz fazla ve puanlarını 10 da tutuyor hep ..gerinizi ben tek başıma bile geçerim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Haklısın bende bu hafta 10 altında tutmaya çalışıcam. Yoğurt falan işi bozuyor. 2 haftadır kaldım olduğum yerde , deliricem , veremiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm((

İnş bu hafta verirsin canım.bu hem senin hemde bizim için çok önemi kaydirigubbakcemile3

sende iyi ki varsın:)

ben uno denge light yiyorum.1 dilimi 8 krbn.

bu sabah ben 500 gr fazla geldim.2 gün önce öyle değildim mesela.adetim de yaklaştı belki ondan da ağır gelmil olabilirim.yani diyeceğim haftada en fazla 1 kez tartılmak en iyisi

ben geldiiiim oku oku ancak bitti.butterfly demek tek rakibin ebruu dünkü kaçamağıma çok pişman oldum şimdi .beni de unutma.
benim adet yaklaştı ödem var vücudumda.umarım atarım haftaya da rezil olmam iddialı konuştum.
bugün yediklerim sabah
2 rafadan yumurta 5-6 zeytin
öğle 4 tavuk burger
4 kiraz
akşamı da yazarııım.

amacıma ulaşıp rakibi hırslandırdım ama kötümü yaptım acaba sempatiksalakcinni

ablamm ellerine saglikk parmaklarini tek tek öpüyorumm kaydirigubbakcemile3 sagolasin ilgin icin. dün gece malesef sayisi belli olmayan cilek yedim, öyle tatliydikii, dayanamadimm... regl yüzünden ufak tefek kacamaklarim olduu nazar deydiii... ama kendime geldimm, regl halen gelmedii deli olucammm...

IZLEMM ablaa, adasimm, kazanicazzz hehe

Selin abla ben sana menümü yazayim incele bakiyimm

sabah 9 da:

1 yumurta 0p
2 tavuk burger 1p

ara:

cola light 0p

öglen:

3 kücük köfte (ekmekli) 3p?
2,5 tavuk burger 1,5p diyim
az peynir 0,5

aksam:

tavuk bacak izgara 0p
10 cilek 8p

=14 puan ooh süperr

beni yarisma ya almammissin selintepe .ben varim yarisma da dün tartildim 85 gecen cumadan bu yana 2,5 kilo gitti. 89 kiloydum.vaktim olmadigi icin yazamiyorum ama devamli takip edip okuyorum

kızlar semiz otunda 0 karbonhidrat varmış yaa inanasım gemedi sizcede doğrumudur .ebru akında bulamadım semizotunu .

85 bile olamicam bu gidisle ben yaaa (((

selincim tam buğday ekmeği tok tutuyor ama bence kb si ebrunun söylediği gibi kepek ekmeğin daha da düşük??? napcaz?

Canım, daha önce de yazmıştım, ben kepek ekmeğine güvenmediğimden yemiyorum. Çünkü kepek ekmeği üretiminde normal bildiğimiz beyaz unun içine kepek katarak yapılıyormuş Türkiye'de. Bu da işlem görmüş demek oluyor, yani sonuçta yine içinde beyaz un var. Sadece karbonhidratlarına değil artık gi değerlerine de bakıyorum yediğim herşeyin. İkisini birarada yapmak daha doğru gibime geliyor çünkü gi değerleri direk ensülin salgılanmasıyla ilgili. Beyaz un işlem gördüğü için gi değeri yüksek. Ne kadar kepek katarsan kat, sonuçta yine içinde beyaz un var anlayacağın. Tam buğday ekmeğinin gi değeri daha düşük ama ikisi de olur bence neden diyeceksen, ben verdiğim 30 kilonun çoğu döneminde sabahları simit yedim, simit de beyaz undan yapılıyor biliyorsun ama onda da maya yokmuş, maya olmayınca da kilo aldırma oranı mayalı hamurlara göre daha düşükmüş. Anlayacağın karışık işler şekerim :)) Ben bile yazarken birbirine girdi herşey. En güzeli deneyerek bulma birer haftalık periyotlarla. Bende buğday ekmeği acayip tokluk hissi oluşturuyor. Kepekte aynı hissi yaşamıyorum ve kepeğin tadını da sevmiyorum üstelik. Bir de kepek ekmeğini bu diyete başlamadan önceki diyetlerimde çok denedim, kilo vermemde fazla bir etkisi olmamıştı. Test yaptırmadım ama her insanın bazı gıdalara karşı intoleransı var, bununla bağlantısı olabilir.

Canım, hergün tartıldığında çok fazla kilo veremiyorsun, ama bunu ispatlamak lazım bir şekilde. Aranızdan kiloları yakın iki kişi seçelim ve aynı tarzda beslenen, bu iki kişinin biri hergün tartılsın birisi haftada bir, aday arıyorum. Varım diyenler hangisini istiyorsa yazsın hep beraber görelim sonucu.

Hah, işte bu Aylincim :)) Bi işim çıktı birazdan ayrıntılı yazıcam.

Tamam selin abla, bekliyorumm
öptüm seni
basarabildimmi acaba menü iyi oldu busefer sanirim

her besin de gi değeri yazmıyoki nasıl bakacaz bilen var mı yani ya da besinlerin arkasında ben hiç görmedin gi değeri.bi de şimdi ben 2 baget yapıyorum teflonda bu 0 krbn demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…