Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Zaracım, tek onu da yiyebilirsin, yanında salata ve yoğurt ta. Kilo vermek için acelen varsa yanında salata ve yoğurdu yemiyorsun, yok ben azar azar da olsa veririm diyosan hepsini bir ye, bişeycikler olmaz yine kilo verirsin ama daha az. Oğlun ekmeği sabah yiyip diğer öğünlerde yemeyecekse bir tabak da yiyebilir, iki tabak da, ama dikkat et şeker almasın gün boyunca. Ve başka karbonhidrat da almasın. Pilav yerse yanında hiçbir işe yaramaz diyet. Bir süre pilav, makarna yok malesef.

selintepecim görmedin galiba tekrar yazayım boy 169
kilo 71

orta boy salatalık 4 kb peki 1 çengelköy küçük salatalık kaç kb

Kilo ve boyunu kaydettim hayatım, salatalığın boyutuna göre değerlendirmesini kendin yapacaksın. Orta boydan biraz küçükse 3, yarısı kadarsa 2 değer vereceksin yani.

Canım, desteğin için çok teşekkürler, inşallah darısı herkesin başına.

merhaba canım,
ben unx kepek ekmeği alıyorum bir dilimi 8,8 kb. paketlerin üzerinde yazıyor incelersen belki daha düşüğünüde bulursun.

merhaba canım,
ben unx kepek ekmeği alıyorum bir dilimi 8,8 kb. paketlerin üzerinde yazıyor incelersen belki daha düşüğünüde bulursun.

selincim tam buğday ekmeği tok tutuyor ama bence kb si ebrunun söylediği gibi kepek ekmeğin daha da düşük??? napcaz?

Ebruuu, nabersin, sizin gurubu sen uçuracaksın gibime geliyor

iyiyim canım.
valla kararlıyım bu defa kaydirigubbakcemile2 dün hakikaten çok düşük tuttum.
bu sabah annem köyden domates salatalık yollamış birde lor peyniri 10 kb güzel bir kahvaltı yaptım ekmek yemedim ama.
1 domates 1 salatalık lor peyniri...
şimdi öğleni akşamı 0 kb la kapatmayı planlıyorum inşallah başarırım...

ebru helal olsun canım karşı grupta olmama rağmen seni örnek alıyorum canım.
birde hergün tartılsak da yazsak daha etkili oluyor bence?????
aa ebru az tutuyor ve veriyor bende öyle yapayım deyip gaza geliriz gibime geliyor????
ne dersinizi kızlar??
olumunekankayizsmile

hakikaten birbirimizi böyle motive etmek çok iyi.
ben birazda spor yapabilsem daha hızlı gidecek kilolar ama yapamıyorum pek.
ben her gün tartılmayalım derim çünkü bazen su tutup fazla çıkıyoruz o zaman moralimiz bozulabilir en güzeli haftada 1 ya da 2 kez.

eti nasıl pişiriyosun cnm
yani sulu yemek olarak mı ızgara mı

ben başladığımdan beri tavuk haşlıyorum, tavuk burger yapıyorum fırında hiç yağ koymadan, ton balığı yiyorum.
yani yağlı yapma etini.
haşlama ızgara fırın.
tavada yapacaksanda yağ koyma kendi yağıyla yap. çünkü otomatikman 0 kb olan et yağda kavrulunca 8 kb oluyor.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum. malum ev işleri falan...
daha sonra tekrar girerim.
1.grup kaçamak yapmayın sakın öpüyorum herkesi. olumunekankayizsmilezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…