Vayy, İzlem, ikinci hafta herkes coştu vallahi 20'nin üstüne çıkan yok gibi. Evet, kahvaltıyı iyi yapardın sen hatta bugün konusu bile oldu örnek vermiştim seni.[/QUOTE
uğraşıyorum canım ama reglimin 2. günü berbat geeçer normalde benim bu ay daha iyiydi sanki, lütfen menülerimde herhangi bir karışıklık görürsen beni uyar elimden geleni yaparım... vereliniortak
selincim birde uzun yazılar yazıyorsun ya onu kalın ve renkli hale getirirsen çok memnun olurum şekerim yaa gözlerimi çok yoruyor birbirine giriyor yazılar daha okunaklı oluyor kalın ve renkli yazınca :kedi:
Sağol canım inş yine aynı başarıyı yakalarım .Ama bende taktiği burda senden ve diğer arkadaşlardan alıyorum .hepbirlikte güzel alışveriş oluyor .İnş kiloları hepbirlikte veririzde birincilik sonunculuk çokta nemli değil.opuyorumnanaktanCanım, teşekkürler, hoşgeldin. Listene baktım yine süpersin, yine birinci olacak adaylardan birisin. kaydirigubbakcemile2 Sayfalar bitince birazdan gurupların dağılımını yapıcam, yarın sabah kendi gurubundakilere taktik verirsin artık, ilk birincimiz olarak :)
Vayy, İzlem, ikinci hafta herkes coştu vallahi 20'nin üstüne çıkan yok gibi. Evet, kahvaltıyı iyi yapardın sen hatta bugün konusu bile oldu örnek vermiştim seni.[/QUOTE
uğraşıyorum canım ama reglimin 2. günü berbat geeçer normalde benim bu ay daha iyiydi sanki, lütfen menülerimde herhangi bir karışıklık görürsen beni uyar elimden geleni yaparım... vereliniortak
selincim birde uzun yazılar yazıyorsun ya onu kalın ve renkli hale getirirsen çok memnun olurum şekerim yaa gözlerimi çok yoruyor birbirine giriyor yazılar daha okunaklı oluyor kalın ve renkli yazınca :kedi:
Tamam canım, senin menülerinde şimdilik göze çarpan bişey yok, görürsem muhakkak yazarım. Cidden burda satır araları çok az, onu ayarlarım tamam hayatım.
Sağol canım inş yine aynı başarıyı yakalarım .Ama bende taktiği burda senden ve diğer arkadaşlardan alıyorum .hepbirlikte güzel alışveriş oluyor .İnş kiloları hepbirlikte veririzde birincilik sonunculuk çokta nemli değil.opuyorumnanaktan
İnşallah. Bence de birincilik sonunculuk önemli değil ama çekişmeler çok komik oluyor, çok gülüyorum :))))
Kızlar, guruplar tamamlandı, son yarışmacımız da kilo bildirimini yazınca hemencecik iki guruba ayırdım yarışmacıları. Kura çekmedim çünkü kilo dengesi sağlamak adına eşit kilo dağılımını oluşturmaya çalıştım. Toplamda 15 kişi olduk, o yüzden ben tarafsız olarak sizleri yönlendirmeye karar verdim. Rakipleri hırslandırmak serbest :) Hepinize bol şans diliyorum. Kolay gelsin.
1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin,
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı
Bu renk benim olsun, yakıştı bana :)
Kızlar, guruplar tamamlandı, son yarışmacımız da kilo bildirimini yazınca hemencecik iki guruba ayırdım yarışmacıları. Kura çekmedim çünkü kilo dengesi sağlamak adına eşit kilo dağılımını oluşturmaya çalıştım. Toplamda 15 kişi olduk, o yüzden ben tarafsız olarak sizleri yönlendirmeye karar verdim. Rakipleri hırslandırmak serbest :) Hepinize bol şans diliyorum. Kolay gelsin.
1. Gurup- Aysebru, Guide, Küheylan, Aylin90, Darkolive, Shirineee, Aaylin,
2. Gurup- Sutem, Rubi, Gülhatun, Brchngcr, Zara78, Butterfly86, Gülsarı
Bu renk benim olsun, yakıştı bana :)
ben de yardımcı grup üyesi oluyum.dışardan takip edeyim böyle iyi.her an aman selin kızar aman selin ne der korkusu yok dermişimkaydirigubbakcemile3ha bu arada bende öğrendim küsüratlı çizelge yapmayı.gerçi hiç denememiştim olmaz yani küsürat çizelgeye yansımaz die düşünüyodum ama yansıyomuş
güzel olmuş çizelgen her hafta değiştir inşallah.
sen neden yoksun yarışmada?
ben neden yokum.güzel soruben sık sık hatta çok sık 60-55 krbn dan aşağı inemediğim için ve baya bi süre de inemeyeceğim için geriden takip ediyom.size kötü örnek olmayım diekaydirigubbakcemile3
ben çizelgemdeki koşan kadını değiştirdim ata binenini seçtim hedefe daha hızlı tam gaz ulaşıyım diye nasıl olmuş zemuszemusdelikafadulden