Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hasretim 34 canim acikmiyosunki galiba buda karbonhidrat alinmadigi icin acikilmiyomus canimiz eskisinden dahada az tatlimsi yicek cekiyo

4 sosis+2 tavuk burger 2 krbn diyelim

1 dilim ekmek 8 krbn

100 gr rus salatası 8 krbn

200 gr kiraz 16 krbn

şehriye çorbası 17 krbn

et sote ( biber ve domatesli) 5 krbn olsun

azcık yoğurt 5 krbn

toplam 61:) bana göre iikaydirigubbakcemile3

bir sorum daha var

simdi elimdeki hazir bir corbaya baktim yüz graminda 5.50 gr arbonhidrat varmis simid bu 5.5 puanmi demek oluyor?

hasretim 34 canim acikmiyosunki galiba buda karbonhidrat alinmadigi icin acikilmiyomus canimiz eskisinden dahada az tatlimsi yicek cekiyo

tesekür ederim ,ama ben hani olurda acikirsaniz diye sormustum tatli olmasida sart degil hani bu diyette serbest olanlar sinirsiz yeniliyoarya o bakimdan sordum

hasretim galiba öyle oluyo 100ml corba yetermi sana?
googleden ebru akin karbonhidrat listesine bi göz at

sen beni öldüreceksin.
ya çorbayı neden içtin?
kiraz nede 100 gr değilde 200 gr.?
birde biz rusmuyuz rus salatası yiyoruz?delikafadulden-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni
35 kb eder bunlar selin sana oklavayı göstericek vallaki klava:delikafadulden

aynen 0 birimli yicekler sinirsizz tüketebiliyosun hatta ve hattaaaa cola zero da serbest :))

simdi listeyi inceledimde ne acayip bi diyetmis yaglar 0 puan salam sucuk serbest tam bana göre ama bu diyetle gercekten kilo verilecegine inanmka gelmiyor insanin icnden :)

hasretim :) selintepe 30 verdi

ayseebrumda 45 kilo vermis zamaninda bence inan

ya 100 gr kiraz fazla yiycektim ya da çikolata.adetim gelcek ayol aa napıyımkaydirigubbakcemile3rus değiliz ama salatasını yeriz arada nolcekyavaş ve emin adımlarla ilerleyim benkaydirigubbakcemile3ah bide spora başlasam.hep yarın deyip duruyorum.ama yarın başlıcam sözlülülülülülü

100-250ml 1 porsiyon oluyo ona göre ayarla

aslinda cok kolay bi baslasan :)

hasretim :) selintepe 30 verdi

ayseebrumda 45 kilo vermis zamaninda bence inan

kızlar vermeye devam ediyoruz...
geçmiş sayfaları ve listelerimizi incelemeni tavsiye ederim.
o zaman diyeti daha iyi anlarsın.
örnek listeler var geçmiş sayfalarda. aklına takılan bişeyler olursada sor.

ayseebru benim yedigim tavuk burgerlerin kb si 9 bence ben burda hata yaptim oofffff

kızlar vermeye devam ediyoruz...
geçmiş sayfaları ve listelerimizi incelemeni tavsiye ederim.
o zaman diyeti daha iyi anlarsın.
örnek listeler var geçmiş sayfalarda. aklına takılan bişeyler olursada sor.

saol canim sorarim illaki ama anlasilmiyck biseyde yok gibi bu ebru akinin sitesindeki liste cok güzel hersey var icinde zaten hazir yiyecekelrin üstündede karbonhidrat degerleri yaziyor benim kafama takilan tek bi nokta saatler en sinir oldugum sey hani diyetlerde meshurdurya 2 saatte bir yemek ana ögün aralarinda en az 3 4 saat olmasi ama bana bazen oluyoki yemek yedikten yarim saat sonra bisey yemk istiyo acim alnda acgözlükükden ama iste saate bakipta yemek saatim gelmismi diye kontrol etmeye sinir oluyorum :roflol:

bu bahanelerle oklavadan kaçabilme ihtimalini hesapladım 0 çıktı...delikafadulden

yok yok şaka şaka adet döneminde hakikaten çok zor oluyor dayanmak.tatlı krizini bilirim.
benimde 4 günüm var bakalım canım istiycekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…