Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sonunda başardım. ben hangi noktayı koyuyomuşum bu defa bir defada oldu valla. sağol canım...
şükürler olsun benimde küsüratlı bir çizelgem oldu...delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 Güle güle eskit her hafta 2 defa değiştirirsin inş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tavuk burger 0 puan saniodum ben???

benim aldığımın içinde galeta unu var üstünde 100 gram için 3 k.h yazıyodu bende öyle hesapladım o yüzden ..

0 kb zaten canım. içinde baharat hariç bişey yok helede yağsız fırında pişirirsen süper.
ben 0 k.h olanını henüz bulamadım ama en az 3 k.h olan bulup onu aldım sempatiksalakcinni

bu yazıya bayıldım yaa zemuszemus uzun zamandır bu diyet hakkında iyi bişeyler diyen bi uzman arıyordum sonunda buldum sayende içim rahatladı valla zemuszemus

ama icinde galete unu oldugu yaziyor arkasinda?

aynen canım ..genelinde var galeta unu .üstünde yazan değere gre hesapla bence bilmiyorumkismile

simdi listeyi inceledimde ne acayip bi diyetmis yaglar 0 puan salam sucuk serbest tam bana göre ama bu diyetle gercekten kilo verilecegine inanmka gelmiyor insanin icnden :)

kaydirigubbakcemile3

bende inanmıyordum ama 13 günde 2 buçuk kilo gitti .tamda vucudum direnişe geçmiş ben diyetten uzaklaşmışken bu diyet yetişti imdadıma sende dene bence .

offf hadi ayseebru ve selintepe bi gelseydiniz yaa sizsiz olmuyoooo

selintepe bendeki hatayi ben buldum..benim yedigiim burgerlerin icindeki Kb 9 o yüzden az verdim benbu hafta kesinlikle yok burger bana bol bol tavuk ve et :)

ben neler yedimmm..

sabah:
3 yumurta (gün boyu iyi tok tuttu beni)
yarim salatalik
domates

öglen.
kücük bi kase sulu köfte

aksam:
100 gr sucuk

su 2.5 L

tatli ihtiyacimi en iyi sekilde nasil giderebilirim.. ?
meyve haricinde..

mesela sekersiz sekerler varya mesela onlardan ....yada nescafe ama tatlandiriciyla..tabi bu bazilarini dahada aciktiriyormus ama beni aciktirmiyo mesela...yada cola zero ...baskada aklima gelmiyo

yarin basliyorum :lepi:

kızlar aramızda yeni isimler görüyorum .hoşgeldiniz.
ben akşam kaçamak yaptım ya adetim yaklaştı ondan sanırım.ilk günde ayıp ettim ama çoook canım çekti oysa tatlıyı 3 haftadır hiç aramıyordum

bu yarismanin ne özelligi vardi unuttum ben yaa
2 grup mu yapiyorduk? sonra yarisiyorduk sanirim???
nezaman gruplari belirlicen selin abla?
bu gece sanirim, herkes yazdiktan sonra?

Aşkım, son sayfaya gelince tüm yarışmacıları ikiye ayırıcam kilolarına göre. Bu iki gurup toplam verdiği kilolarla yarışacak, hem de yine herkes tek tek dereceye girmek için uğraşacak, yani iki değerlendirme yapacağız bu hafta.

Canım, kuru köfte desen kolay ama sulu köfte yapabilmek için kıymaya muhakkak bulgur, pirinç, un ya da galeta unu gibi birşeyler eklemek lazım ki suya atıldığında açılmasın köfteler. Ben de çok severim sulu köfteyi ama içine ne koyacağımı bulamadığım için yapamıyorum. Belki haftada bir gün az bir köy bulguru ya da kabuklu pirinç katarsak yiyebiliriz gibime geliyor. Fazlası günah :))

Aylincim, senin menüleri her gün özel olarak inceleyip yememen gerekenleri yazmak istiyorum izninle. Ama kırılmaca darılmaca yok önceden anlaşalım olur mu hayatım. Ve söylediklerime tam olarak uyacaksın ki çok daha kilo veresin. Sadece yanlışlarını düzeltmek ve ayın 17'sine daha ince bir kız olarak buralara gelmeni istiyorum, lütfen söylediklerime harfiyen uy tatlım. Yarın sabah erkenden kalk kahvaltını yap, (Saat 8'den sonra uyumamaya çalış) kahvaltıda ne yemen, ne yememen gerektiğini daha önce yazmıştım. Arada acıkırsan yumurta haşla kendine yanında hiçbir şey yeme. Öğlen yemeğinde bugün tavuk almıştın onları ya ızgarada yap ya da haşla, doyana kadar ye. Yanında yine hiçbirşey yeme. Sadece ve sadece ayran iç, az yağlı, az tuzlu. İki bardağı geçmesin ayran. Canın ayran istemezse diyet cola iç, ama diyet limonata, diyet meyve suları, şekersiz meyve suları içme. Ayran ve diyet cola haricinde hiçbişey içme. Öğlen ve akşam arası acıkırsan yine, az yağlı peynir ye doyana kadar. Yanında şekersiz çay ya da diyet cola iç. Akşam da yine haşlama ya da ızgara et (bir çeşit olsun) ye doyana kadar, yine yanında hiçbir şey yeme. Regl dönemin olduğu için akşam yemeğinden sonra acıkırsan yine bugünkü yaptığın gibi salam yoğurt, ya da peynir diyet cola, ya da buna benzer iki çeşit protein ve kalsiyum guruplarından ye az birşey. Canın çok tatlı çekerse bunların yerine 10 tane kiraz ye. Gün boyu başka birşey yememeni istiyorum canım senden. Yarınki listende yazdıklarıma uyarsan ve gelecek hafta Pazartesine kadar hiç ama hiç tartılmazsan (kilo verdiğini hissedip sevinçten bile tartılmayacaksın ama) pazartesine kadar çok güzel kilo vereceğine garanti veriyorum.

kilo vermemiz en az ve en cok kac kb ye cikmamaiz lazim.selin ben yetmise kadar cikiyom demisti

Canım ilk başladığım dönemde doğru 70'e kadar çıkıyordum. Ama ortalarda bir iki ay baya düşürdüm hem acıkmadığım için hem de daha hızlı kilo verdirdiğini keşfettiğim için.
Tercihi sen yapacaksın o yüzden, yavaş yavaş veririm ben diyorsan kilondan 10 aşağısı bile sana kilo verdirir, yok ben hızlı vermek istiyorum diyorsan bu kez kilondan 50 aşağısına kadar çekmelisin ki daha hızlı verebilesin. Bu kişiden kişiye göre değişebilir de ayrıca. O yüzden burda deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz herkesinkini. Mesela Venhar arkadaşımız 60-70'lerde tuttuğu halde, 30'larda tutan başka bir arkadaştan daha çok kilo verebiliyor. Herkesin deneyerek kendisinin bulması lazım sayısını en güzeli.

mesela sekersiz sekerler varya mesela onlardan ....yada nescafe ama tatlandiriciyla..tabi bu bazilarini dahada aciktiriyormus ama beni aciktirmiyo mesela...yada cola zero ...baskada aklima gelmiyo

anladim canim sagol :)
opuyorumnanaktan

Butterfly86Cim sanada tSkler bilgilendirdigin icin (sosis vsvs)
opuyorumnanaktan

Selincim yine dktürmüş valla ızlem söylediklerinde ne kadar haklı ..yazdıklarının hepsini dikkate alıyorum selintepe eline emeğine sağlık ..

Adet dönemlerinde normal Ayşecim, önemli olan yedim nasılsa diye bir sonraki öğünde de bozmaman. Ufak tefek kaçamaklar olur dert etme sakın. Aynen devam, yemedin, görmedin, bilmiyosun :umursamaz:

offf hadi ayseebru ve selintepe bi gelseydiniz yaa sizsiz olmuyoooo

selintepe bendeki hatayi ben buldum..benim yedigiim burgerlerin icindeki Kb 9 o yüzden az verdim benbu hafta kesinlikle yok burger bana bol bol tavuk ve et :)

Canım, burger herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir haklısın, ben en çok tavuk yediğimi yazmıştım hatırlarsan, teflon tavada kendi yağıyla ve suyuyla kapağını kapatarak pişirirdim. Et'ten ziyade tavuğa yönel derim ben, biraz bana benziyor gibi vücut sistemin.

ben neler yedimmm..

sabah:
3 yumurta (gün boyu iyi tok tuttu beni)
yarim salatalik
domates

öglen.
kücük bi kase sulu köfte

aksam:
100 gr sucuk

su 2.5 L

Sulu köfteyi yapabilmişsin, nasıl yaptın merak ettim şimdi :) İlk güne nazaran güzel bir menü. Yediklerin çok az, umarım doymuşsundur ve açlık hissetmişsindir, açlık hissettiğinde aralarda mutlaka birşeyler yemeyi unutma.

tatli ihtiyacimi en iyi sekilde nasil giderebilirim.. ?
meyve haricinde..

Diyet cola, şekersiz tatlandırıcılı dışarda satılan sütlü tatlılar var onlardan haftada bir iki gün yiyebilirsin, %70 ve üzeri kakao oranına sahip çikolatalardan az yiyebilirsin, bir de yine şekersiz diyet çikolatalar var büyük marketlerde satılıyor, onlardan da az bir miktar yiyebilirsin. Bir iki kareyi geçmesin çikolata yiyeceksen, yediğinde zaten hemen tatlı arzun yokoluyor, bir de hayatım senin kilonu göremedim mi yoksa yazmadın mı, arada birkaç sayfayı hala göremedim, eğer orda da yazmadıysan kilo ve boyunu yaz lütfen.

yarin basliyorum :lepi:

Canım, yarın sabah tartılıp boy ve kilonu yazıver. Listeme kaydedicem.

pazartesi - reglimin 2. günü

peynir (1) bir kaşık biber kavurması (1) şekersiz çay =2

üç küçük sosis (1) üç parça sucuk ve salam (1) yumurta (0) bir kaşık rendelenmiş domateslr(1) =3

hindi burger+ diet kola = 0

yarım patlıcanlı kıymalı karnıyarık içindeki domatesle birlikte (3) bir kase cacık (4 ) = 7

12 le
bitirdim vayyy beee ama sabah rahatsızdım canım bişiy istemedi yoksa kahvaltıyı hep 16 puanla babalar gibi yapardım

1 kupa yeşil çay 2litre kadar su 15dk gezinti wc 1

Son düzenleme:
Selincim yine dktürmüş valla İzlem söylediklerinde ne kadar haklı ..yazdıklarının hepsini dikkate alıyorum selintepe eline emeğine sağlık ..

Canım, teşekkürler, hoşgeldin. Listene baktım yine süpersin, yine birinci olacak adaylardan birisin. kaydirigubbakcemile2 Sayfalar bitince birazdan gurupların dağılımını yapıcam, yarın sabah kendi gurubundakilere taktik verirsin artık, ilk birincimiz olarak :)

Vayy, İzlem, ikinci hafta herkes coştu vallahi 20'nin üstüne çıkan yok gibi. Evet, kahvaltıyı iyi yapardın sen hatta bugün konusu bile oldu örnek vermiştim seni.

Bişey dikkatimi çekti, hepimizin adet dönemi aynı tarihlere denk geliyo nerdeyse :)))

[
yaw kızlar bende aranıza katılmak istiyorum

Canım, yarın sabah boy ve kilo bildirimini bekliyorum.

Suzancım, açıklamanı okumadan sabahın köründe waffle yediiğini zannettim ben de herkes gibi. :)
Canım, öncelikle ekmekle birlikte mümkün olduğunca sucuk, sosis tarzı şeyleri bir arada yememeye çalış. Onun yerine peynir, zeytin tarzı şeyler yiyebilirsin. Hatta domates, salatalık yeşillik de ye, kilon müsait senin. Ekmeği sabah erken saatlerde ye sadece. Öğlene yakın (11.30) da yediklerini sabah kalktığında yesen daha iyi olur özetle. Öğlen de akşamki menün gibi yersen süper olacak. Toplamına 25 puan yazıyorum, çok çok iyi bir puan ilk gününde, tebrikler hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…