gülsarı canım çok teşekkür ederim.:kedi: utandırdınız beni selinimle. öpüyorum ikinizide.
inşallah şu kilolar gitsinde rahatlayalım.
listen çok güzel olmuş.
öğle ve akşam karbonhidrat almayınca daha hızlı gidecek kilolar.
süper böyle devam et inşallah haftaya çok iyi kilo vermiş olursun.
sonunda başardım. ben hangi noktayı koyuyomuşum bu defa bir defada oldu valla. sağol canım...
şükürler olsun benimde küsüratlı bir çizelgem oldu...delikafadulden
tavuk burger 0 puan saniodum ben???
ben 0 k.h olanını henüz bulamadım ama en az 3 k.h olan bulup onu aldım sempatiksalakcinni0 kb zaten canım. içinde baharat hariç bişey yok helede yağsız fırında pişirirsen süper.
iyi aksamlar kizlar,bi sorum oalcak sie bu diyeti yaparken saatlere dikkat ediyomusunuz yani diyelimy emek yediniz atiyorum yarim saat veya bir saat sonra yine aciktiniz ne yapyosunuz bu durumda? ayrica diyetinizle ilgili size motve olsun bakin bi doktor bu diyet icin ne demis ebru akinin blogunda
Yazan: Dr. Akif Boran | Tarih: 2009-08-26 0927
Konu: diyetin hiçbir sakıncası yok
Bu diyetin hiçbir sakıncasının olmadığı, tam tersine sağlığa faydalı olan kalıcı etkili bir diyet olduğu ve düzenli egzersizle disiplinli bir şekilde kombine edildiğinde sonuçların göz kamaştırıcı ve kalıcı olduğu bilimsel araştırma ile kanıtlanmıştır.
Diyeti kötülemeleri normal. Çünkü bu diyet uygulanırsa, diyet sektöründe lahana çorbası kapsülü gibi saçma sapan şeyler satarak vurgun yapan hayal tüccarlarının ekmeğine kan doğranmış olacak.
İşte diyetin etkinliğini ve güvenirliğini kanıtlayan bilimsel araştırmanın sonucu. Fazla söze gerek var mı? Lütfen daha fazla diyeti karalamayın çünkü karalamalarınız olumsuz yönde ve asılsız karalamalar. Yok yere plasebo etkisi yaratmayın lütfen.
İşte kanıt:
Radikal-çevrimiçi / Yaşam / 'Atkins diyeti' temiz
ama icinde galete unu oldugu yaziyor arkasinda?
simdi listeyi inceledimde ne acayip bi diyetmis yaglar 0 puan salam sucuk serbest tam bana göre ama bu diyetle gercekten kilo verilecegine inanmka gelmiyor insanin icnden :)
tatli ihtiyacimi en iyi sekilde nasil giderebilirim.. ?
meyve haricinde..
kaydirigubbakcemile3 Güle güle eskit her hafta 2 defa değiştirirsin inş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim aldığımın içinde galeta unu var üstünde 100 gram için 3 k.h yazıyodu bende öyle hesapladım o yüzden ..
ben 0 k.h olanını henüz bulamadım ama en az 3 k.h olan bulup onu aldım sempatiksalakcinni
bu yazıya bayıldım yaa zemuszemus uzun zamandır bu diyet hakkında iyi bişeyler diyen bi uzman arıyordum sonunda buldum sayende içim rahatladı valla zemuszemus
aynen canım ..genelinde var galeta unu .üstünde yazan değere gre hesapla bence bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3
bende inanmıyordum ama 13 günde 2 buçuk kilo gitti .tamda vucudum direnişe geçmiş ben diyetten uzaklaşmışken bu diyet yetişti imdadıma sende dene bence .
bu yarismanin ne özelligi vardi unuttum ben yaa
2 grup mu yapiyorduk? sonra yarisiyorduk sanirim???
nezaman gruplari belirlicen selin abla?
bu gece sanirim, herkes yazdiktan sonra?
bilen yok muu??
MENÜM:
sabah: yok
öglen:
peynirli 2 yumurtali omlet 1p
2 tavuk salami
1 kasar peynir
ara:
6 yk dondurma, 13p (dayanamadim 35 derece almanyaa sryy)
aksam: (telafi ettim)
3,5 tavuk burger izgara yaptim oooh
1 domates 6p
greyfut suyu (sekersiz) 1p veriyorum
ara:
5 kasik yogurt 5p
salam
ortalama 25p yemisim süper.... dondurma olmasaymis iyiymis neyse
kızlar bende bugün yediklerimi yazıyım...
sabah
omlet 0 kb
peynir 1 kb
şekersiz çay 0 kb
öğle
tavuk burger 0 kb
3 tane ızgara köfte 3 kb içine azcık ekmek koymuştum. kftelerde küçük
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
tavuk burger 0 kb
100 gr yoğurt 4 kb
3 lt su
1 wc
akşam çay içerim artık daha da bişey ymek yok...
toplam 8 kb.
kilo vermemiz en az ve en cok kac kb ye cikmamaiz lazim.selin ben yetmise kadar cikiyom demisti
mesela sekersiz sekerler varya mesela onlardan ....yada nescafe ama tatlandiriciyla..tabi bu bazilarini dahada aciktiriyormus ama beni aciktirmiyo mesela...yada cola zero ...baskada aklima gelmiyo
kızlar aramızda yeni isimler görüyorum .hoşgeldiniz.
ben akşam kaçamak yaptım ya adetim yaklaştı ondan sanırım.ilk günde ayıp ettim ama çoook canım çekti oysa tatlıyı 3 haftadır hiç aramıyordum
offf hadi ayseebru ve selintepe bi gelseydiniz yaa sizsiz olmuyoooo
selintepe bendeki hatayi ben buldum..benim yedigiim burgerlerin icindeki Kb 9 o yüzden az verdim benbu hafta kesinlikle yok burger bana bol bol tavuk ve et :)
ben neler yedimmm..
sabah:
3 yumurta (gün boyu iyi tok tuttu beni)
yarim salatalik
domates
öglen.
kücük bi kase sulu köfte
aksam:
100 gr sucuk
su 2.5 L
tatli ihtiyacimi en iyi sekilde nasil giderebilirim.. ?
meyve haricinde..
yarin basliyorum :lepi:
Selincim yine dktürmüş valla İzlem söylediklerinde ne kadar haklı ..yazdıklarının hepsini dikkate alıyorum selintepe eline emeğine sağlık ..
pazartesi - reglimin 2. günü
peynir (1) bir kaşık biber kavurması (1) şekersiz çay =2
üç küçük sosis (1) üç parça sucuk ve sosis (1) yumurta (0) bir kaşık rendelenmiş domateslr(1) =3
hindi burger+ diet kola = 0
yarım patlıcanlı kıymalı karnıyarık içindeki domatesle birlikte (3) bir kase cacık (4 ) = 7
12 le bitirdim vayyy beee ama sabah rahatsızdım canım bişiy istemedi yoksa kahvaltıyı hep 16 puanla babalar gibi yapardım
1 kupa yeşil çay 2litre kadar su 15dk gezinti wc 1
ya 100 gr kiraz fazla yiycektim ya da çikolata.adetim gelcek ayol aa napıyımkaydirigubbakcemile3rus değiliz ama salatasını yeriz arada nolcekyavaş ve emin adımlarla ilerleyim benkaydirigubbakcemile3ah bide spora başlasam.hep yarın deyip duruyorum.ama yarın başlıcam sözlülülülülülü
yaw kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
8.00 1 waffel 7,3 kb 1 nescafe tatlandiric ile 2x
11.30 2 ekmek 9b
üstüne krem peynir (100gr 3 kb) ama ben az sürdüm 0 diyelim
7 8 dilim sucuk
yarim domates
bir kac catal beyaz peynir fakat yagli ama
yarim dilim ka$ar
2 kupa cay tatlandirici ile
17.00 1 tabak tavuk gögsü azcik yagla teflon tavada pisirdim
1 y.kasik mayonaise ile
ilk kez menümü yazdim lütfen yorum yapiniz cok merak ediyorum simdi yine tartildim ayni hala kilom