Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ketojenik diyet nedir. Ben 3 cocuk annesiyim. Öyle sayamam hesaplayamam ikisi ikiz gibi 4_ 5 yasinda cocugum biri 1 yaşında bebeğim var. Sizi karatay diyetine davet ediyorum. Hem sağlığınıza hem formunuza kavusun. Tek hesap yemek arasında 5 saat olması.biz arkadaşlarla yapıyoruz iyi de gidiyor. kilolar.

su tüketiminiz nasıl?belki hormonlarla alakalı olabilir guatr ve şeker hastalığı da etkili olabiliyor.ben 3ay kadar yaptım her gün en az 400gr la600 Gr arası kilo veriyordum

Merhaba hanimlar, sanirim biraz Karatay diyetine benziyor karbonhidrat açısından tabi farkliliklari var mesela karatay salam, sucuk, sosis gibi urunleri kesinlikle yasakliyor burda puani asmadikca izin var sanirim, ben de karatayla karbonhidrat diyetini birlikte yapmaya karar verdim yani gün icinde 50 puani aşmamaya calısıp karatayin soyledigi 2 ogun kuralina uyarak yapacagim bunu boylece hem karbonhidrattan kisacagim hem de leptin hormonumun salgilanmasina firsat verecegim zaten 4 gundur karatay diyeti yapiyordum 62'den 59'a düstüm tabi bu 62 kiloda regl ve ödemin de etkisi vardir ondan bu kadar hizli dustum, ama ara ogunsuz yasamaya cok alistim
Kilom 59
Hedefim 50 kilo :)

Bugun sabah kahvaltida 3 dilim tam bugday ekmegi 1 salatalik yarim domates, yaklasik 25-30 gram beyaz peynir, 1 haslanmis yumurta yaklasik 1 cay kasigi bal ve yine yaklasik 1 cay kasigi kaymak yedim (aslinda bal sekerli ama ne yapayim ekmekle ve kaymakla harika oluyor vazgecemiyorum :)

Merhaba..bende isvec diyeti yapiyorum 5.gunumdeyim ve 2 kilo verdim yarin birakicam ve bu diyete gecicem haydi hayirlisi

bende diyetisyen mağduruyum yaklaşık 2 aydır listelerle devam ediyor kaçamak da yapmıyorum ilk ay hızla kilo verdim ama metabolizmam şuan durakladı ve kırılmıyor böylece aynı kiloda kaldım 3 haftadır tık yok yani bana verilen liste günlük sadece yarım yemek kaşığı yağ haricinde hiç yağ yok herşey light yoğurttan süte kadar. bunun yüzünden fena halde kabızlık çektim. ilaçlarla filan gidiyorum artık wc ye o da yetersiz düzeyde nerden başlasam bilmiyorum bende bir akıma kapılıp ordan yürümek istiyorum önceden dukan yaptım verdim 2 kat geri aldım o olmadı şimdi buna başlasam karbonhidratı kısıtlasam filan ama nerden başlanır neyenir ne yenmez nasıl hesaplanır hiç bi fikrim yok önericeğiniz bi site örnek listeler hatta doktor var mıdır

karatay diyeti yap canım.

KARATAY DİYETİNİN İNCELİKLERİNİ DE BİLMİYORUM KULAKTAN DOLMA YANLIŞ GELİYOR BANA
kitaplarını al netten. fiyatları da çok uygun hem. youtube da canan karatayın videolarını izle. ayrıca sosyal medyada sağlıklı yaşıyoruz diye bir grup var ona da bakıyorum ben. karataycı onlarda çok faydalanırsın. yoksa valla bu kiloları vermek sorun ama en başta kitaplarını al oku. ince ince hepsi zaten.

Hala devam eden yok mudur???
Ben bugün bi deneyeyim dedim acaba yapabilir miyim diye.

Ben devam ediyorum 2 haftada 5 kg verdim.Bu diyeti birebir uygulayinca hizli gidiyor kilolar.Google yazin ebru akin diye bi isim cikiyor o sitedeki listeyi uyguladim ben.Sayiyorum karbonhidrati.

menüleerin nasıl
bende eksiden yaparıdm bu diyeti hiç ekmek türevi,meyve ve sebze tüketmeden

Ben de ptesi başladım tekrardan ve taviz vermeden. 2-2.5 kilo gitti. Ben devam ettirmeyi düşünüyorum. Bana uyan bir diyet bu, geri dönütü hızlı olması motive edici. Sizinle birlikte devam etsek? Günlük kaç ünite/puan yediğimizi yazsak?

Herkese merhaba,

Karbonhidrat diyeti yaparken aldığımız karbonhidrata da dikkat etmeliyiz malesef her karbonhidrat masum değil .

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Araştırırken karşıma atkins diyeti çıkıyor. Karbonhidrat diyeti ile Atkins aynı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…