Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Niye kimse bir şey paylaşmıyor acaba? Zor bir diyet mi? Paylaşarak birbirimizi motive etsek???

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
neler yaptınız? neler yediniz? spor yaptınızmı acaba? bilgi verirmisiniz

günlük 50gr karbonhidratı aşmadan tavuk dürüm bile yedim. spor henüz başlayamadım. yediklerimin karbonhidrat miktarını takip ediyorum. ve karbonhidrat değeri 0 yada 1 olan besinlerden doyana kadar yiyorum

günlük 50gr karbonhidratı aşmadan tavuk dürüm bile yedim. spor henüz başlayamadım. yediklerimin karbonhidrat miktarını takip ediyorum. ve karbonhidrat değeri 0 yada 1 olan besinlerden doyana kadar yiyorum
teşekkür ederim canm bende bugün itibari ile başladım bu diyete daha önce de benzerlerini yapmıştım karatay ve dukan gibi birde bu şeklini uyguliyim Atkings diyeti daha ilgimi çekti tek farkı onda karbonhidrat daha düşük özellikle ilk hafta 20grm basarabilirsem okadar düşük tutmaya da gayret edicem

inşALLAH başarılı olursun canm

Ben devam ediyorum. Ama benimki çok düşük yani ketojenik gibi. Pazardan beri yaklaşık 2.5 gitti, çoğu ödem ama

Kimse takip etmiyor mu burayı. Aslında çok etkili kısa vadede sonuç vereceğine inanıyorum. Ben dün itibariyle başladım. Bugün menümde kaynamış yumurta ve tavuk var. Çok gerekirse yoğurt ve salatalık ekleyeceğim.

Karabuğday yeme hatasında bulundum yoğurda kattım. Ve bu ikisi zaten puanı bitirdi. Karabuğday pirinçten daha yüksek kb sahip galiba. 60 grmın 43 gr mı. malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…