neler yaptınız? neler yediniz? spor yaptınızmı acaba? bilgi verirmisinizmerhaba arkadaşlar, 1 haftadır bu diyeti uyguluyorum. tam 4 kilo verdim.
diyete hala devam ediyormusunuzNiye kimse bir şey paylaşmıyor acaba? Zor bir diyet mi? Paylaşarak birbirimizi motive etsek???
neler yaptınız? neler yediniz? spor yaptınızmı acaba? bilgi verirmisiniz
teşekkür ederim canm bende bugün itibari ile başladım bu diyete daha önce de benzerlerini yapmıştım karatay ve dukan gibigünlük 50gr karbonhidratı aşmadan tavuk dürüm bile yedim. spor henüz başlayamadım. yediklerimin karbonhidrat miktarını takip ediyorum. ve karbonhidrat değeri 0 yada 1 olan besinlerden doyana kadar yiyorum
teşekkür ederim canm bende bugün itibari ile başladım bu diyete daha önce de benzerlerini yapmıştım karatay ve dukan gibibirde bu şeklini uyguliyim Atkings diyeti daha ilgimi çekti tek farkı onda karbonhidrat daha düşük özellikle ilk hafta 20grm basarabilirsem okadar düşük tutmaya da gayret edicem
teşekkür ederim cnm inşallah yaza formda girerizinşALLAH başarılı olursun canm
Aralığa kadar devam ettim diyebilirim aralıklı olarak. Bir aydır diyete ara verdim, hiç birini yapmıyorum. Ptesi başlıyorum, weight watchers deneyeceğim bir de.diyete hala devam ediyormusunuz
Devam ediyor musunSabah yoğurt ve yarım elma
Akşam 2 yumurtalı menemen ile kahvaltı yaptım. İki saatte yürüdüm bugün.