Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah yürüyüş yaptım. Kahvaltı şimdi yiyorum.
2 yumurta 5 ceviz 1 hurma 1 tk tereyağ çay. Puanı 13. Ama telefonun uygulamasında bu puanı hesapladı.

1 ay kadar uyguladım ama kasmadım 3 kilo verdim bide kilom çok değildi o yüzden yavaş verdiğimi düşünüyorum ama şöyle bişey varki her hafta illaki gram gitti o hafta nasıl yediğime bağlı olarak. En uygun diyet bu geldi bana aç kalma da yok .Dün başladım yine işte bu sefer sıkı tutmayı düşünüyorum

Hayirli olsun canm bem de uyguladgm zamn iyi sonuc almistm bunu simdi yine diyete basladm bugun bide duzenli spor yapan biriyim ama diyet kalori sayimi yapiyordum en son gene onumu yapsam diye kararsizim bu daha zor ona gore

Kalori de işe yarıyor ama bunu denemek istiyorum ben bu daha kolay sanki aç kalmıyprum

Kahvaltı: Kaşarlı yumurta 0 puan
Öğle: Nohutlu bamya 7 puan
Akşam : Kanat ve but 0 puan
Kaşarlı mantar 4 puan
Light kola 0 puan
Badem ( 2 avuç) 10 puan
Toplam:21

Kac puani gecmemek gerekiyordu canm?

Herkese merhabalar siteye yeni üye oldum fakat forumları uzun zamandır takip ediyorum kilolarimla basim derte 2 kilo verip 3 kilo geri alıyorum diyet yapmaktan biktim artık diyet yapıyorum demeye utanıyorum artık çünkü sonuçta giden kilo yok bu diyeti digerlerine oranla daha kolay yapıyorum umarım bu sefer başarırım

Ne zaman başladın bu diyete bide daha önce yapmıs mıydın bu diyeti

benim de ikinci denemem olacak ilkinde olumlu sonuc aldım şimdi ise başlayalı 1 hafta olacak ama haftasonu dikkat ettiğim söylenemez yarın tartılacağm ama bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…