Devam ediyor musun
Ben de ctesi başlamayı düşünüyorumDevam ediyorum. Şişlikler indi biraz ancak henüz tartılmadım.
tartildin mi :)Bir ay sonra tartılacağım.
Devam ediyormusun acaba ? Sanirm 1.5 ay olmus tam yapabildinmi acaba 1 ayda Ne kadar kilo verdin mesela yada bu diyeti uygulamayi tavsiye edermisin canm gorüşlerin neler ?Bir ay sonra tartılacağım.
Ne kadar sure uyguladin ne kadar kilo verdin acaba ?Bu diyete devam eden var mı acaba ben daha önce uyguladım tekrar uygulamayı düşünüyorumda
Hayirli olsun canm1 ay kadar uyguladım ama kasmadım 3 kilo verdim bide kilom çok değildi o yüzden yavaş verdiğimi düşünüyorum ama şöyle bişey varki her hafta illaki gram gitti o hafta nasıl yediğime bağlı olarak. En uygun diyet bu geldi bana aç kalma da yok .Dün başladım yine işte bu sefer sıkı tutmayı düşünüyorum
Kac puani gecmemek gerekiyordu canm?Kalori de işe yarıyor ama bunu denemek istiyorum ben bu daha kolay sanki aç kalmıyprum
Kahvaltı: Kaşarlı yumurta 0 puan
Öğle: Nohutlu bamya 7 puan
Akşam : Kanat ve but 0 puan
Kaşarlı mantar 4 puan
Light kola 0 puan
Badem ( 2 avuç) 10 puan
Toplam:21
50 canım ve 50-70 arası tutarsan da kilo koruma diye biliyorumKac puani gecmemek gerekiyordu canm?
Herkese merhabalar siteye yeni üye oldum fakat forumları uzun zamandır takip ediyorum kilolarimla basim derte 2 kilo verip 3 kilo geri alıyorum diyet yapmaktan biktim artık diyet yapıyorum demeye utanıyorum artık çünkü sonuçta giden kilo yokbu diyeti digerlerine oranla daha kolay yapıyorum umarım bu sefer başarırım
önceden bir kac defa yaptim istikrarlı sürdüremedim ama yaptığım sürece kilo veriyordum şimdi tekrar bugün başladım insallah bozmadan devam edebilirimNe zaman başladın bu diyete bide daha önce yapmıs mıydın bu diyeti