Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

8 gün aradan sonra evime geldim bugun tekrar başladım
Sabah
1 fincan süt tozuyla kahve 4
Malesef tatlandırıcımı tatilde kaybettim şekerli içtim 2 tatlı kaşığı 20 br eder:KK42:
Yulaf kepekli omlet 5
Çay 0
Şeker yüzünden sabah 29 birim oldu ama akşam tavuk yiyerek gün boyu sıfır kh da tutmayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba. Ben de bugün başladım karbonhidrat diyetine. Yalnız ben en yüksek sınırı 100 yaptım çünkü kendimi çok strese sokmak istemiyorum. Ben bir diyeti bir kere bozunca bir daha diyet yapamıyorum o yüzden biraz yüksek tuttum sınırı.
Kahvaltı
1 çeyrek şeftali 2.86
1 dilim ekmek 13
Omlet 1
8 zeytin 0.56
Domates 1
Salatalık 1
Muz =33
Toplam = 52,42
Akşam yemeği
4 çorba kaşığı fasulye = 9,41
2 kepçe Mercimek çorbası 6,53
Çoban salata 5,5
5 kaşık Yoğurt = 8
Toplam = 75 civarı
Ayrıca ben diyetkoliği kullanıyorum hesaplamalar için.

bende bugun basladım 58 kiloyum ama olmam gereken kilo 48-49:KK12:
simdiye kadar yediklerim
bir dilim peynir 1.2
2 fincan sekersiz kahve 0.1
bi tane haslanmıs yumurta 0.3
2 tane ceviz 0.4
toplamda 2 oldu aksam yemegindede mercimek corbasıyla yogurt yicem bir dilimde ekmek yerim aksamda bi bardak süt içerek bi avuc ceviz acıkırsam da bir dilim peynir yiyip günü cok az karbonidrat yiyerek kapatmayı dusunuyorum:halay: ayrıca tarcınlı su içtim kendimi hiç ac hissetmiyorum hadi hayırlısı artık :KK49::KK49::KK49:

Bu diyetle gecen yaz 7 kg vermistim cok guzel kilo verdiren bir diyet ama cok kolay degil.Oncelikle yiyeceklerin kalorisini degil karbonhidrat degerlerini hesaplıyoruz gunluk 45-50 civari tutmak gerekiyor.Ama spor yasak.Bu diyeti yaparken karbonhidrat az alindigi icin spor önerilmez cok yorucu aktiviteleri zaten yapamiyorsunuz el ayakta derman kalmiyor.1 haftadir tekrar basladim suan icin 3 kg gitti ama hergun ne yiyeceğim diye dusunup duruyorum yumurta peynir tavuk balık et ve yaninda domates yesillikli bir salata agirlikli besleniyorum simdilik ama dedigim gibi kolay kilo verilse de yiyecek bulmak zor bu diyette.Hedefim bir 5 kg daha vermek.

Merhaba bende bu diyete cumartesi basladim 75.5 kilo ile. İlk hafta sanirim hizli veriyoruz bugun sabah 73.8 dim :) yalniz sormak istedigim bisey var kuru fasulye veya nohut yemeklerini hic tüketiyormuyuz karbonhidratlari oldukca yüksek ben diyetkolikten baktim sadece 6 kasik yiyebildim korktum cunku diyet listesinde kuru fasulye degeri 52 :S diyete baslamak isteyen yada benimle devam etmek isteyen varmi 1 ay yapmayi planliyorum uzun sureli yapinca zararlari oldugunu okumustum.

Merhaba bende bu diyete cumartesi basladim 75.5 kilo ile. İlk hafta sanirim hizli veriyoruz bugun sabah 73.8 dim :) yalniz sormak istedigim bisey var kuru fasulye veya nohut yemeklerini hic tüketiyormuyuz karbonhidratlari oldukca yüksek ben diyetkolikten baktim sadece 6 kasik yiyebildim korktum cunku diyet listesinde kuru fasulye degeri 52 :S diyete baslamak isteyen yada benimle devam etmek isteyen varmi 1 ay yapmayi planliyorum uzun sureli yapinca zararlari oldugunu okumustum.
Mrb bende 68.500 ile basladim 9 gun oldu suan 65.800 deyim ama 2-3 gun diyet yapamadim bugun tekrar basladim.Bakliyat yemiyorum ben cunku cok fazla degeri.Sabah gec kahvalti yumurta peynir domates yedim bugun.Aksamustu azcik simit yedim.Aksam yemegi de tavuk sote ve havuclu meze yedim.Tum gun yedigim bunlar.Bakalim yarin sabah kac gr gitmjs :)

Tebrik ederim :) o diyeti yapmadigin gunlerde kilo aldinmi merak ettimde. Bazi diyetlerde birakir birakmaz geri aliniyorda
Hayir almadim ama yemeyi abartmadim zaten.Mesela normalde ekmek hic yemem diyette ama birakinca döner yedim ekmegiyle.Onun karbonhidrati belli.Gunde 70 i gecmedim kazandibi yedim yarim porsiyon mesela yine de.Yani ne aldim ne verdim

Cok guzel buna sevindim :) dün kuru fasulye yemistim ya yememek lazimmis gram oynamamis :KK43: anlasilan protein agirlikli beslenmek gerekiyor kilo vermek icin :) bu arada boyun yasin nedir lulumom ben 165 boy 35 yasindayim

Mrb bende 68.500 ile basladim 9 gun oldu suan 65.800 deyim ama 2-3 gun diyet yapamadim bugun tekrar basladim.Bakliyat yemiyorum ben cunku cok fazla degeri.Sabah gec kahvalti yumurta peynir domates yedim bugun.Aksamustu azcik simit yedim.Aksam yemegi de tavuk sote ve havuclu meze yedim.Tum gun yedigim bunlar.Bakalim yarin sabah kac gr gitmjs :)
Bugunki durumun nedir merak ettim. Ben bugun sabah kasarli omlet yedim 1 dilim ince ekmek ögleden sonra 5 tane kavrulmamis badem aksam tavuk ve salata bide nescafe ikisi birarada topam 36 p umarim yarin eksi gorurum hala 73.8 .

Bugunki durumun nedir merak ettim. Ben bugun sabah kasarli omlet yedim 1 dilim ince ekmek ögleden sonra 5 tane kavrulmamis badem aksam tavuk ve salata bide nescafe ikisi birarada topam 36 p umarim yarin eksi gorurum hala 73.8 .
Yarina eksilirsin muhtemelen.Benim bugun 65.300 yani sadece 500 gr gitmis ama midemle ilgili sikinti oldu hala da rahatsizim bugun diyete cok uyamadim yarin yerimde sayicam büyük ihtimal.

Bir de bitki cayi iciyorum sindirime yardımcı olsun diye onun da etkisi oluyor bence.

X