- 7 Haziran 2014
- 82
- 87
Yavaş derken mesela ne kadar? Maşallah çok güzel kilo vermişsin belkide duraklama dönemindesindir.1 günlük menünü paylaşır mısınben de normalde bu diyetle iyi veriyotrdum ama bu sefer çok az gidiyor .. niye ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş derken mesela ne kadar? Maşallah çok güzel kilo vermişsin belkide duraklama dönemindesindir.1 günlük menünü paylaşır mısınben de normalde bu diyetle iyi veriyotrdum ama bu sefer çok az gidiyor .. niye ki acaba
beeennnnBu diyete şu an devam eden var mı acaba?
Mrb bende 68.500 ile basladim 9 gun oldu suan 65.800 deyim ama 2-3 gun diyet yapamadim bugun tekrar basladim.Bakliyat yemiyorum ben cunku cok fazla degeri.Sabah gec kahvalti yumurta peynir domates yedim bugun.Aksamustu azcik simit yedim.Aksam yemegi de tavuk sote ve havuclu meze yedim.Tum gun yedigim bunlar.Bakalim yarin sabah kac gr gitmjs :)Merhaba bende bu diyete cumartesi basladim 75.5 kilo ile. İlk hafta sanirim hizli veriyoruz bugun sabah 73.8 dim :) yalniz sormak istedigim bisey var kuru fasulye veya nohut yemeklerini hic tüketiyormuyuz karbonhidratlari oldukca yüksek ben diyetkolikten baktim sadece 6 kasik yiyebildim korktum cunku diyet listesinde kuru fasulye degeri 52 :S diyete baslamak isteyen yada benimle devam etmek isteyen varmi 1 ay yapmayi planliyorum uzun sureli yapinca zararlari oldugunu okumustum.
Hayir almadim ama yemeyi abartmadim zaten.Mesela normalde ekmek hic yemem diyette ama birakinca döner yedim ekmegiyle.Onun karbonhidrati belli.Gunde 70 i gecmedim kazandibi yedim yarim porsiyon mesela yine de.Yani ne aldim ne verdimTebrik ederim :) o diyeti yapmadigin gunlerde kilo aldinmi merak ettimde. Bazi diyetlerde birakir birakmaz geri aliniyorda
Bugunki durumun nedir merak ettim. Ben bugun sabah kasarli omlet yedim 1 dilim ince ekmek ögleden sonra 5 tane kavrulmamis badem aksam tavuk ve salata bide nescafe ikisi birarada topam 36 p umarim yarin eksi gorurum hala 73.8 .Mrb bende 68.500 ile basladim 9 gun oldu suan 65.800 deyim ama 2-3 gun diyet yapamadim bugun tekrar basladim.Bakliyat yemiyorum ben cunku cok fazla degeri.Sabah gec kahvalti yumurta peynir domates yedim bugun.Aksamustu azcik simit yedim.Aksam yemegi de tavuk sote ve havuclu meze yedim.Tum gun yedigim bunlar.Bakalim yarin sabah kac gr gitmjs :)
Yarina eksilirsin muhtemelen.Benim bugun 65.300 yani sadece 500 gr gitmis ama midemle ilgili sikinti oldu hala da rahatsizim bugun diyete cok uyamadim yarin yerimde sayicam büyük ihtimal.Bugunki durumun nedir merak ettim. Ben bugun sabah kasarli omlet yedim 1 dilim ince ekmek ögleden sonra 5 tane kavrulmamis badem aksam tavuk ve salata bide nescafe ikisi birarada topam 36 p umarim yarin eksi gorurum hala 73.8 .