- 12 Aralık 2015
- 136
- 72
- 33
Merhaba arkadaslar ben vu diyeti iki yil once yapmistim ve 30 kilo vermistim simdi dogum vs pko hayatima girdiginden hepsini geri aldim ve 2 hactadir geri basladim ve 5 ko verdim ben buraya listemi hergun yazacam belki ilgilenen arkadaslara yardimci olur
Hosbulduk cnm ins betaber zayiflariz sen kac kilosun kac kilo vermen lazimHoşgeldin arkadaşım, beraber zayıflarız inşallah :)
Hosbulduk cnm ins betaber zayiflariz sen kac kilosun kac kilo vermen lazim
Biraz gec oldu sen yazali bayagi olmus ama yinede yazmak istedim ayri ayri hesaplamiyoruz orda ne yaziyosa oArkadaslar nette arastirdim ama bulamadım
Bilen biri acilen beni bilgilendirebilir mi
Yemekleri nasil hesapliyoruz yani yemegin icindeki domatesi biberi sogani hepsini tek tek sayiyor muyuz
Yoksa verilen listedeki deger hepsini mi kapsiyor
Mesela 1 porsiyon taze fasulyenin karbonhidrat değeri 7 yaziyor
Bunun içinde soğanı domatesi filan sayılmış mi yoksa ben onlari da mi ekliyorum?
Senin azmis vermen gereken kilo daha dogrusu zayifmissin bana gore ne guzelBen 1o ocak pazar günü 65 kiloyla başladım bu diyete. Bu pazar 3 hafta bitmiş olacak ve 2,5 kilo verebildim. Ama öncesinde 4 hafta karbonhidrat diyeti yapıp 5 kilo vermiştim, o yüzden fazla kilo veremediğimi düşünüyorum. Menü sınırlaması olmamasını çok seviyorum, o yüzden yaza kadar bu diyete devam edeceğim. Bu arada hiç spor yapmadım. :)
Canımkilo verebildin mi?Internet paketim bittiginden bayagi bi yazamadim
Simdi geri dondum bakalim bu hadta biraz kacamaklarim oldu ve sabit kaldim
Demek buralara yazmak insani motive ediyor
Sabah yarim dlm kizarmia tam b.e. 3
Az peynir 1
Bir sosis ve 5 zeytin. 1
Bakalim devami nasil gelecek
arkadaşlar 1,2 yıl önce bu diyeti bana hentbolcu bi arkadaşım söylemişti.çok kilo aldığı zamanlarda bunu uyguladığını ve eski formuna geldiğini.ve bu diyetle aç kalmadan zayıfladığını belirtmişti.denemekten ne çıkar diye denemiştim ozaman.2,3 kilo vermiştim 2 haftada.geçen cmtsi yine başladım diyete.çünkü artık kilo vermem durmuştu.vücut herşeye alışmıştı.spor bile etki etmiyordu.60 a düşmüştüm.sabitlemiştim.bi baktım bi kilo almışım.korktum verdiğim kilolara geri dönüom diye.
bu diyete başladım.ctsi başladım.61 dim.şimdi 58 olmuşum.belki su gitti ama hiç yoktan tekrar motive oldum.sağlıksız bir diyet değil.sadece protein ve karbonhidratları ayırmanız lazım.bilgi isteyen arkadaşlara bilgi verebilirim.:lepi:
sağol canım.. ben de daha önce yaptım , en tekili yöntem diyebilrim.. ama sonrasında hep şımardım geri aldım.. bakalım bu sefer yılmak istemiyorumHayırlı olsun ben bayagıdır yapıyorum ama topiğe yazmıyodum sonuç garantili bir beslenme şeklidir
Ben 50 yi geçmemeye çalışarak 40-50 civarında tuttum.sen karbonhidratı kaç birimde tuttun gün içindesağol canım.. ben de daha önce yaptım , en tekili yöntem diyebilrim.. ama sonrasında hep şımardım geri aldım.. bakalım bu sefer yılmak istemiyorum
dün 21 birimde tuttum..Ben 50 yi geçmemeye çalışarak 40-50 civarında tuttum.sen karbonhidratı kaç birimde tuttun gün içinde
ben de normalde bu diyetle iyi veriyotrdum ama bu sefer çok az gidiyor .. niye ki acabaBen bu diyetle hep 1 haftada 6 ile 5 kilo arası verdim şimdide 1 haftada 4.5 kilo verdim
Bende araya başka diyetler ekleyerek yapmayı dusunuyorum 15 gun yapıp 1 hafta başka şekilde beslenip vucudu şaşırıp yeniden başlamayı düşünüyorum