Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar nette arastirdim ama bulamadım
Bilen biri acilen beni bilgilendirebilir mi

Yemekleri nasil hesapliyoruz yani yemegin icindeki domatesi biberi sogani hepsini tek tek sayiyor muyuz
Yoksa verilen listedeki deger hepsini mi kapsiyor

Mesela 1 porsiyon taze fasulyenin karbonhidrat değeri 7 yaziyor
Bunun içinde soğanı domatesi filan sayılmış mi yoksa ben onlari da mi ekliyorum?

Merhaba arkadaslar ben vu diyeti iki yil once yapmistim ve 30 kilo vermistim simdi dogum vs pko hayatima girdiginden hepsini geri aldim ve 2 hactadir geri basladim ve 5 ko verdim ben buraya listemi hergun yazacam belki ilgilenen arkadaslara yardimci olur

Hoşgeldin arkadaşım, beraber zayıflarız inşallah :)

Hosbulduk cnm ins betaber zayiflariz sen kac kilosun kac kilo vermen lazim

Ben 1o ocak pazar günü 65 kiloyla başladım bu diyete. Bu pazar 3 hafta bitmiş olacak ve 2,5 kilo verebildim. Ama öncesinde 4 hafta karbonhidrat diyeti yapıp 5 kilo vermiştim, o yüzden fazla kilo veremediğimi düşünüyorum. Menü sınırlaması olmamasını çok seviyorum, o yüzden yaza kadar bu diyete devam edeceğim. Bu arada hiç spor yapmadım. :)

Biraz gec oldu sen yazali bayagi olmus ama yinede yazmak istedim ayri ayri hesaplamiyoruz orda ne yaziyosa o

Senin azmis vermen gereken kilo daha dogrusu zayifmissin bana gore ne guzel
Ben 98 kiloyum ve daha cok vermem lazim

Internet paketim bittiginden bayagi bi yazamadim
Simdi geri dondum bakalim bu hadta biraz kacamaklarim oldu ve sabit kaldim
Demek buralara yazmak insani motive ediyor
Sabah yarim dlm kizarmia tam b.e. 3
Az peynir 1
Bir sosis ve 5 zeytin. 1
Bakalim devami nasil gelecek

Canımkilo verebildin mi?

bu topiği canlandıralım mııı..
ben bugün başladım düşük karnonhidrat diyetine 69.7 ile ..var mı benle devam edecek olan

Hayırlı olsun ben bayagıdır yapıyorum ama topiğe yazmıyodum sonuç garantili bir beslenme şeklidir

Hayırlı olsun ben bayagıdır yapıyorum ama topiğe yazmıyodum sonuç garantili bir beslenme şeklidir
sağol canım.. ben de daha önce yaptım , en tekili yöntem diyebilrim.. ama sonrasında hep şımardım geri aldım.. bakalım bu sefer yılmak istemiyorum

sağol canım.. ben de daha önce yaptım , en tekili yöntem diyebilrim.. ama sonrasında hep şımardım geri aldım.. bakalım bu sefer yılmak istemiyorum
Ben 50 yi geçmemeye çalışarak 40-50 civarında tuttum.sen karbonhidratı kaç birimde tuttun gün içinde

Ben 50 yi geçmemeye çalışarak 40-50 civarında tuttum.sen karbonhidratı kaç birimde tuttun gün içinde
dün 21 birimde tuttum..
farklı bir program uygulamayı düşünüyorum.. ilk 1 hafta karbonhidratı 20 civarında tutucam.. bu sürede et- tavuk- balık- yumurta- sebze dışında bir şey tüketmeyeceğim.
sonraki 10 gün 40 civraı tutup , süt, süt ürünü ve meyve ekleyeceğim,..
2 hafta da 50-60 civarında tuutp ekmek ve ödül öğünü ekleyeceğim ( tatilde olucam o yüzden)
tatilden dönünce de 3 gün 20 civarında tutup sonbra senin yaptıüın gibi 40-50 arası devam edicem..
sen ne kadra zamandır yapıyorsun , kaç kilo verdin...

Ben bu diyetle hep 1 haftada 6 ile 5 kilo arası verdim şimdide 1 haftada 4.5 kilo verdim
Bende araya başka diyetler ekleyerek yapmayı dusunuyorum 15 gun yapıp 1 hafta başka şekilde beslenip vucudu şaşırıp yeniden başlamayı düşünüyorum

ben de normalde bu diyetle iyi veriyotrdum ama bu sefer çok az gidiyor .. niye ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…