Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Bende 60 sonra 55 çok merak ediyorum 55 nasıl olacak ben hiç veremiyorum durdu çocukların artığıni yemekten iki gündür iyiyim yemiyorum inş veririm

Fatsecret e hergün hem kilom mu hem de yediklerimi yazıyorum pınarcım. Yavaştan yükseltiyim evet karbonhidrati.
Derman ben cumadan cumaya hayatta bekleyemem ki her sabah merakla bakıyorum çünkü :KK49::KK17:

Hamur işi ah ahhhhhhh şerbetli tatlılar hele :eek:
Dursun cnm pes etme devam et sen :KK66:
Pes etmek yokk :cool: Ayricaa konuştuğumuz puan yükseltme durumuna bugünden başladım. 41 puanla kapattım bugünü ilk kez :KK49:Ve uzun zamandan sonra kuru fasulye pilav yedim bu akşam. Tabi 4 yemek kaşığı fasulye, 3 yemek kaşığı pilav :) yalnız anlamadığım bisy var diyetkolikte 3 kaşık pilav 8 puan fatsecret te 14 puan iki katı nerdeyse. Hangisi doğru bilmiyorum. Tabi mecburen günlük kayıt yaptığım için fatsecret e göre hesapladim bugünkü puanı.

Cnm ben fatsecret i kullaniorum fakat diyet cizelgesinden takip edip karsilastiriorum ona gore giriyorum puanlamasini
Ornegin domates fat secretta 8 diyelim diyet listesinde 4 olsun 1 domates yediysem fatsecreta 0.5 giriyorum boylece puani 4 olmus oluyor

Diyetkoligi kullanmadim bilmiorum karbonhidrat diyeti diye program var onu indirdim. Orda besinlerin karbonhidrat listesi var ordan karsilastiriorum

Gece 2.09 ve ben 8 gündür ilk kez tatlı krizine girdim. Açtım dolabı 3 çay kaşığı annemin yaptığı çilek recelinden yedim. Utanıyorum kendimden :KK17::KK43::KK12:

Anammmmm :)
Topla kendini arkadasim tekrar diyetine don. Yiyebilirsin birsey olmaz ama puanin kadar. Karbonhidratini yuksek tut yoksa krizlere girersin protein yedigin gun tatli birseyler yiyebilirsin puanin dengelenir :KK66:

Şimdiden 11 puan oldum bile :) ben 10 dk spora da başladım evde. Bugün 5 dk yükseltirim. Vücudum şekilli zayiflasın biraz :KK49:

Şimdiden 11 puan oldum bile :) ben 10 dk spora da başladım evde. Bugün 5 dk yükseltirim. Vücudum şekilli zayiflasın biraz :KK49:
:KK9:
Bitter cikolata ye cnm sekerini kesmede cok etkili ben kahveyi sekersiz icemiodum bitter cikolata ile alistim simdi cikolatasiz bile iciorum. Tatlandirici mi kullaniodun yanlis hatirlamiosam belki o da verdirmiodur sana.

Bugun zor sigdigim bluzumu giydim baktim ustumde donuyor bol geliyor cok mutlu oldum. :KK71::KK71::KK71:
Benim bel cevrem sorunlu kizlar tum kilom belimde ve sirtimda bunaldim cok cabaliorum erisin diye 12 cm civari erittim o cabalarla daha da gider mi beni terkeder mi bilmem onca yillik gecmisimiz var sonucta :KK19:

Bugun zor sigdigim bluzumu giydim baktim ustumde donuyor bol geliyor cok mutlu oldum. :KK71::KK71::KK71:
Benim bel cevrem sorunlu kizlar tum kilom belimde ve sirtimda bunaldim cok cabaliorum erisin diye 12 cm civari erittim o cabalarla daha da gider mi beni terkeder mi bilmem onca yillik gecmisimiz var sonucta :KK19:
12 Cm ooooo süperrrr tebriklerrr.. :KK73::KK9: ayy ben de incelirim inşallahh. 4 kilo yaa gider heralde :)

Tsk ederim
Insallah istedigini elde edersin cnm 1 ayda bile verebilirsin o 4 kiloyu takma kafana. Sonra da korumaya alirsin kilonu karbonhidrati yavas yavas arttırırsin :KK66:
Ama dedigim gibi karbonhidrati cok dusuk tutup şoka sokma vucudunu cok cabuk geri alirsin o kilolari.

X