• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaaarrrrr 6 gündür yoktum :KK43: seçim çalışmaları, cumhuriyet kutlamaları derken tamamıyla tozuttum farkındayım :KK43: 71 e düştüm derken bu sabah bir baktım 72.8 oluvermisim :KK43: bir an önce toparlanmam gerek. Bugün yeniden başladım. Artık birakmamaliyim. Ne çabuk geri almışım kiloları anlayamadim.
uzulmeee :p eni sonu gidecek bu kilolar :p

Selam kızlar. En doğru diyeti secmissiniz bende bu değerle zayıflayan biriyim halada devam ediyorum bi düşük atlattım ama toparladı m çok şükür

merhaba kızlar, ben geldim, bensiz karbonhidrat diyeti olmazzz. haşimato ve hipoglisemi hastasıyım, kilo vermek benim için eziyet oluyor ama Allah'tan çok kilom yok 3 kilo almışım farkına bile varmadan, bende bugün başladım aranıza geldim. bugün yediklerime gelince :
100 gram kadar çökelek( açıktıkça yiyorum gün içerisinde) 3
100 gram kadar yeşil zeytin 3 puan
bir kaç beyaz leblebi 5-6
akşama yumurta yemeyi düşünüyorum 15-20 puanla kapatırsam iyi

şimdi diyeceksiniz ki: çok az puan alıyorsun, ben maalesef normal insanlar gibi 50-60 kb ile zayıflayamıyorum, daha önce de defalarca yaptım en fazla 30 puanda tutumam gerekiyor

merhaba kızlar, ben geldim, bensiz karbonhidrat diyeti olmazzz. haşimato ve hipoglisemi hastasıyım, kilo vermek benim için eziyet oluyor ama Allah'tan çok kilom yok 3 kilo almışım farkına bile varmadan, bende bugün başladım aranıza geldim. bugün yediklerime gelince :
100 gram kadar çökelek( açıktıkça yiyorum gün içerisinde) 3
100 gram kadar yeşil zeytin 3 puan
bir kaç beyaz leblebi 5-6
akşama yumurta yemeyi düşünüyorum 15-20 puanla kapatırsam iyi

şimdi diyeceksiniz ki: çok az puan alıyorsun, ben maalesef normal insanlar gibi 50-60 kb ile zayıflayamıyorum, daha önce de defalarca yaptım en fazla 30 puanda tutumam gerekiyor
hoşgeldin

Back