Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kilon boyuna göre çoksa yürüyüşe başlama bence evde birseyler yap biraz kilo verip yurumeye başla ayaklarına dız kapagına yuk bınmesın hasar gormesın ben evde platese başladım bide kol egzersizleri yapıorum ıncelsın dıye

şekeri tamamen bırakamam ay ben :kk77:
2 gune bir 1 kucuk kare bitter yıyorum kahvenın yanında
cnm cok sekerli isterse yogurt+toz tarcın+uzum yada herhangı bır meyve+1tatlı kasıgı bal bunları karıstırıp yıyorum cok fena kesıyor
tahın+pekmez karıstırıp yıyebılırsın az mıktarda
sütlü tatlı olarak dondurma tukettım ben
cok kasma kendını canının ıstedıgınden ye az ye
ben bugun aşure yıcem ıns ama yarım kase puanı cok yuksek cunku dıger puanımı kahvaltı ve aperatıfe ayırdım bugun menumde proteın olacak mecburen cunku aşure kurbanı oldum

şekeri tamamen bırakamam ay ben :kk77:
2 gune bir 1 kucuk kare bitter yıyorum kahvenın yanında
cnm cok sekerli isterse yogurt+toz tarcın+uzum yada herhangı bır meyve+1tatlı kasıgı bal bunları karıstırıp yıyorum cok fena kesıyor
tahın+pekmez karıstırıp yıyebılırsın az mıktarda
sütlü tatlı olarak dondurma tukettım ben
cok kasma kendını canının ıstedıgınden ye az ye
ben bugun aşure yıcem ıns ama yarım kase puanı cok yuksek cunku dıger puanımı kahvaltı ve aperatıfe ayırdım bugun menumde proteın olacak mecburen cunku aşure kurbanı oldum
Ay canım aşurede yenir ama ya. Afiyet olsun canım.

Kilon boyuna göre çoksa yürüyüşe başlama bence evde birseyler yap biraz kilo verip yurumeye başla ayaklarına dız kapagına yuk bınmesın hasar gormesın ben evde platese başladım bide kol egzersizleri yapıorum ıncelsın dıye

aslında haklısın yürüyüşe başlayınca ayaklarım çok agrıyor en iyisi evde ufak ufak bişiyler yapmak 77 78 lere gelince yürüyüşe başlarım boyum 1.69 kilom maşallah 85.6 bugün bi degişiklik yok artık hergün tartılmıycam veremeyince moral bozuluyor biraz haftada 1 kez tartılmak en iyisi sanırım :) ödemler gitmiştir artık bakalım devamı nasıl olucak :)

sonrası guzel oluyor cnm dun 2008 de gıydıgım bır daha gıremedıgım kot elbısemın ıcıne gırdım muthıs bır duygu tam gaz devam et durma bence :KK66:
cok tartılmak iyi degil aslında da işte merak napacan :)

sonrası guzel oluyor cnm dun 2008 de gıydıgım bır daha gıremedıgım kot elbısemın ıcıne gırdım muthıs bır duygu tam gaz devam et durma bence :KK66:
cok tartılmak iyi degil aslında da işte merak napacan :)

çok sevindim senin adına giden kiloların yerine kocaman tebessümler yerleşiyor yüzümüze inş en saglıklı şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız bende şimdi sevdiğim eski bi eteğimi çıkarıcam güzel bi taktik oldu banada pes etmemek için :)

tşk ederim cnm :KK66:
nasıl gidiyor diyetin kaç puan yapıosun gunluk
kalorını cok dusuk tutma çerez ye cabuk yukseltıo kalorıyı karbonhıdratları da dusuk
kalorıyı cok dusuk tutarsan ılerde sorun yasarsın dıyetı bırakınca bı de gun ıcınde halsızlık yasarsın

tşk ederim cnm :KK66:
nasıl gidiyor diyetin kaç puan yapıosun gunluk
kalorını cok dusuk tutma çerez ye cabuk yukseltıo kalorıyı karbonhıdratları da dusuk
kalorıyı cok dusuk tutarsan ılerde sorun yasarsın dıyetı bırakınca bı de gun ıcınde halsızlık yasarsın

alıştım bi sıkıntım olmadı diyetle ilgili aslında kırmızı et pek sevmem bi orda sorun yaşıyorum bide yumurta sevmem onunda beyazını yemeye alıştım sarısını yemiyorum günlük 50-60 puan arası deişiyor ama bişey sorucam 3 gündür kilomda hiç bi kıpırdama yok yani 100 gr damı vermez insan :) gerçi kabızlık sorunu başladı sende varmı öyle bi sorun ne yapılabilir kayısılı form çay kullanıcam oda bagırsak tembelliği yapıyomuş çok istemiyorum bitki çayı kullanmak ama bilemedim nasıl bi çözüm bulsam :)

verirsinnnn :) yapması kolay bi diyet o açıdan bak sadece sonucta kilolar öyle ya da böyle gıdecek ne olsa :KK66:
protein agırlıklı oldugu ıcın kabızlık oluyor
2 yada 3 gune bır form cayı ıcıorum bagırsak alısmasın tembellıge sureklı kullanmıorum cayı
aksamları yogurt acı pul bıber limon 3lüsünü kullanabılırsın arada
kahve de yardımcı bu konuda
sebze yemeklerıne yonel bırazcık
ekmegını kendın yap yulaf kepegınden ımkanın varsa :KK66:

Ben bu diyete 80 başladım şimdi 65 oldum durdu kilom bu ara dükan ve kartal yaptım 800 gr zayıflama bende tekrar 50 puanlık diyete girdim hedefim 55 olmak

Mayısta beri canım şekeri bıraktım daha kolay verdim sporsuz

tşk ederim inşallah
ben de yogun spor yapmıyorum elimden geldıgınce yapmaya calısıorum gunde 1 saat kadar anca bazen daha az bazen daha cok :KK66:
Ben 3 sene önce 34 Kilo verdim hamilelik kilomdu bir yılda gitti zor oldu şimdi ikinci bebek beş Kilo kaldı Kilo vermek çok zor

Ben 3 sene önce 34 Kilo verdim hamilelik kilomdu bir yılda gitti zor oldu şimdi ikinci bebek beş Kilo kaldı Kilo vermek çok zor

yılların alışkanlıgını bırakmak cok zor
iyi veriyorsun maşallah
ben ilk defa bu kadar uzun sureli diyet yapabildim 10-15 kg verebılırsem hedefıme ulasacagım ıns.

Aksam yatmadan yoğurt limon biber kurunu de uygulula canım verirsin

şimdilik veriorum cnm kilo vermem durdugu zaman kürlere başvuracam elma sirkesi yogurt vs
kabızlık sorunu oluyor bu dıyette o zaman yogurt acı pulbıber yıyorum
senin diyet nasıl gıdıyor? :KK66:

X