Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Diyete 1 hafta önce başladım. ilk 2 gün kilo verdim. sonraki günler ne yaptımsa 500 gr verip aldım. Korkunç şişlik var. Regl dönemim olabilir ama hiç mi inmez yaa? 3 gündür grip oldum. ilaçlarda su tutmuş olabilir. çünkü önceden günde 8-10 defa tuvalete giderken şimdi 3-4 defa gidiyorum. 3,5 lt su içiyorum.
belkide doğru hesap yapamıyorum. ilk 30 sayfayı okuyabildim. yavaş yavaş okuyacağım.
bugün biraz abarttım ama yarın kesin hesapla başlayacağım. neden ben kilo veremiyorum
sabah
100gr antep peyniri 1,3 gr carbs
3 haşlama yumurta 1,8 gr carbs
30gr ceviz 1,4 gr carbs
öğle
yarım kase tarhana çorbası 9gr carbs
3 hamburger köftesi bunun karbonhidrat değerini bilmiyorum. (çok acıkmıştım arkadaşlarımın köftelerini aldım. onlarda patates ve ekmekten yediler.)
akşam
sanırım puanı doldurduğum için puanı sıfır olan birşey yemeliyim. biftek olabilir... bütün hafta çorba olmadan bu şekilde beslendim. meyve ve sebze tüketimim çok çok az oldu. meyve hiç olmadı. içeceklerim çay-su . ama bir yerde yanlış yapıyorum sanırım... ya da aklıma bir ihtimal daha geliyor. dukan diyetiyle 87 kilodan 53 kiloya düştüm. 3.evresinde koreye gitmek zorunda kaldım ve diyeti boşladığımdan 11 kilo aldım.vücudum belki direniyor vermek için. başka ne olabilir acaba? keşke biri bana bu diyeti ayrıntısıyla anlatıp motive verse ne güzel olur.
hepinize bol eksiler diliyorum