Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben regl oldum canım yaa, dün biraz gezdik ve dünü es geçtim yapmadım diyet :) tabi suan devam ediyorum çarşamba 78 dim cumartesi sabah 76.70 bu sabah 77 . Ama özel günüm oldugu için dengesiz cıkacak kilo ona hazırlıklıyım. senin nasıl gidiyor magic girl

Yinede iyi vermişsin canım özel günde zaten şişlik olur oda gittimi iyi kilo vericen demekki bende aynen devam ediyorum bakalım veremezsem 1 hafta daha devam edip başka diyete gecerim artık bıktım bu kilo sorunundan verip kurtulcan sonrada dikkat edicem kglamada

üstelik dün baya baya yedim, hesaplama olayına hiç girmedim tabi :) pide yedim, dondurma yedim :)) veriyorum sanırım yaa en güzeli aç kalmama olayı.

üstelik dün baya baya yedim, hesaplama olayına hiç girmedim tabi :) pide yedim, dondurma yedim :)) veriyorum sanırım yaa en güzeli aç kalmama olayı.
Ooo süpersin pide falan hiç bana göre değil veremiyorum artık eskiden çok kolay verirdim sanırsam yaşım oldu 33 ondan veremiyorum

Bnde 24 temmuz, cuma günü başladım ama aradan dort gün sonra kaçamak yapmak zorunda kaldım ertesi gün devam ettim bgn baktım da uç kilo vermiştim ama bnce ikisi su bu cumartesi de izin gunu yapıdan sasrtma yapıcagim birde siz not mu alıyorsunuz yoksa fatsecret tarzı programdan mi yazıyorsunuz orda ne zaman yaşam KB yüksek çıkıyor kndm not aldgmda daha az oluyor peynirin bile yaz KB sini eklediği için sanrm hangisi daha iyi olur önem mi not akşam

canım ben cok ince hesaplama yapmıyorum, ne yiyeceğime karar verirken ortalama kb değerini düşünüp ona göre yiyorum. günlük vs tutmuyorum yani.

canım ben cok ince hesaplama yapmıyorum, ne yiyeceğime karar verirken ortalama kb değerini düşünüp ona göre yiyorum. günlük vs tutmuyorum yani.
diyetkolik tavsiye ederm bak yemek vs lerde çorba kaşığına göre hesap ediyor ,dediğin gibi fat secret çok ince hesap yapıyor birden kb yükseliyor bu sefer herşyden kısıyorum acıkıyorum olmuyor ,ince hesap yapmıym not alıym listelerde var zaten birde öyle deniyim kızartmış ekmek olayı ne peki 8 puan mı her yerde 12 diyor değişmiyor

kızlar bimdeki buono bitter aldım hesapladım bir parçasında 2.16 kb oluyor tatlı krizlerinde ii gider

ben tost ekmeği aldım canım ya 1 diliminde 9 kb var. kızarınca 8 diye hesap ediyorum ben.

pardon yanlış yazmışım bir parçası bim buono bitterin (2,50) oluyor,bir küçük kahve fincanı sarı leblebi (7,7),
bir yemek kaşığı ay çekirdeği (2,2),bir adet fıstık (0,9) , bir adet çiğ badem (0,4) birde kızlar bir yerde okumuştum badem daha çabuk yağ yakarmış

Benim yedigim ekmek 14 başka markanınki ise 16 bide kepekli çavdar aynı kızlarrr 50 üniti geçmiyorum bu sabah dayanayıp tartıldım 77.600 muydu neydi tam hatırlamıyorum bu sabah 75.900 yum çok az vermişim millet veriyor ayda 15-16 kg yaaaaa

Ben çiğ badem harici kuruyemiş yemiyorum oda ara öğün olarak gayet keyif verici tavsiye ederim tatlı falan yemiyorum ekmek 1 dilim sadece kahvaltıda onun harici asla unlu gıdalar almıyorum öğle ve akşam sebze yemeği yada salata yapıp içine tavuk gögsü haşlayıp didikliyorum yada sabahdan hazırladığım 100 gr peynirleri koyuyorum adım adım en acil işim bile çıksa tartmadan biryere gitmiyorum gr gr hesaplıyorum yinede azıcık kilo vermişim regl falanda bitti başladım ama inat ettim gidecek bu kilolar 1 haftada almadımkiii 1 haftada vereyim sonuçdaaa genetik mucize aynen canım seninle başarıcagız inşaallah yeterki destek olalım birbirimize çok pis inat ettim gidecek bu kilolar

bende öyle yapıyım kahvaltıda zor oluyor ekmeksz
Vallahi bende hiç ekmek yemeyim mutsuz huzursuz sinirli birşey oluyorum denedim test ettim en önemlisi beynim stop moduna geçiyor bir bönlükkkk oluyor bütün gün bende o yüzden sabahdan yediğim bir dilim resmen yaşam kaynağım hayat enerjisi veriyor bencede yeeee zaten diyet bitince yediğinde geri alırsın hepde ekmeksiz yaşamayız en azından ben yaşayamam yaniiiii geç olsun kalıcı olsun verdiklerimiz aminnnn

Merhaba kızlar, karbonhidrat kısıtlaması yapan biri olarak sizi takipteydim. Bende 27 Şubatta diyete başladım 114,8 kilo ile.. İlk ay kalori kısıtladım baktım az gidiyo kb ye geçtim. Dün sabah itibari ile 30 kilo vermiş bulunuyorum Bi süre sonra kilo vermeniz duracak 3 gün üst üste eksi görmezseniz beklemeyin bu diyeti en güzel hızlandıran detoks ayran aşı 2 gün yapıp bu diyete döndüğünüzde yine gidiiyor tıkır tıkır.. Vücut şaşırıyor çünkü ayran aşı yüksek kbli

Canım süperrrrr vermişsin tebrikler sen tecrübelisin demekki günlük kaç 50 puanmı yoksa dahamı düşük yedin ikincisi hep proteinlemi doldurdun yoksa sebze meyve yedinmi ben daha meyve yemedim ama sebze yiyorum 50 puanımı çoğunluk sebzeden kullanıyorum sence kilo verebilirmiyim 15 kg versem dünyalar benim olur

Canım açokcası meyve sebzede aşırı kasmadım mesela ağzıma attığım 2 üzümü veya bi lokma karpuzu saymadım bile.. Ama kaloriyide hesapladım 800-900 kalori arası aldım arada 1000-1200 arası yapıp vücudu rahatlattım kbyide bazen 35 bazen 40 bazende 55-60 akadar çıktım ama genelde 50de bıraktım.

bugün iki dilim kızarmış ekmek yedim ki dışarı çıkacağım için yakarım diyerekten çok halsizdim ve ço işlerim olunca güzel bahanemle yedim şu ara yumurtayı boşladım bir kaç günden başlıycam neyse öğlen geldim yandm tabi cola zero yarım fincan leblebi veeee ikindin çayı komşu simit almış 1/3 kadar yedim birde küçük bi dilim kek ama kek hazr cins tatsızdı hafifti akşamda yemek yemiycem aç değilim zaten bugünü 58 gibi bi puanla kapattım bakalım ha yatmadan da yeşil çayımı içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…