Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de bundan yardım almaya çalışıyorum :) Egzersiz yaptım diyet uygularken? Ya da ne kadar su içtin?
spor filn yapmadım ben zatan su manyağım :KK45:normalde de günde en az 2 litre su içen biriym bilmyrm diyetle beraber etki etti mi

ben 62,4 ile 62,9 arasında yükselip iniyorum. hergün en az 1 saat yürüyorum.
tam 2 hafta oldu. sabah 62,7 çıktı. çok sinirlendim. neredeyse aç geziyorum. 800 kalori tüketiyorum.
sabah
peynir 20 gr kadar
zeytin 5 adet
yumurta haşlama 2 tane
çay
öğle
tavuk,köfte,balık,biftek hergangi biri doyana kadar
zero
akşam
sebze yemeklerinden (bol yağlı 130 gr ile 150 gr arası)
bolero içeceği(zero gibi karbonhidrat sıfır olan bir içecek)
atıştırma
fındık,ceviz,(max 5 adet ) ya da karpuz kavun 100gr
3,5 lt su
ben nerede yanlış yapıyorum :KK43: neden kilo veremiyorum. acaba 50 gr karbonhidrat sayısının altında kaldığı için mi kilo veremiyorum?
kabız değilim.

ben 62,4 ile 62,9 arasında yükselip iniyorum. hergün en az 1 saat yürüyorum.
tam 2 hafta oldu. sabah 62,7 çıktı. çok sinirlendim. neredeyse aç geziyorum. 800 kalori tüketiyorum.
sabah
peynir 20 gr kadar
zeytin 5 adet
yumurta haşlama 2 tane
çay
öğle
tavuk,köfte,balık,biftek hergangi biri doyana kadar
zero
akşam
sebze yemeklerinden (bol yağlı 130 gr ile 150 gr arası)
bolero içeceği(zero gibi karbonhidrat sıfır olan bir içecek)
atıştırma
fındık,ceviz,(max 5 adet ) ya da karpuz kavun 100gr
3,5 lt su
ben nerede yanlış yapıyorum :KK43: neden kilo veremiyorum. acaba 50 gr karbonhidrat sayısının altında kaldığı için mi kilo veremiyorum?
kabız değilim.

hiç kilo verdiniz mi yaptığınz sürede,birde köftede ekmek oldğu için onunda puanı var doyana kadar değilde

bazıları onaylamasa da bence şaşırtmalısın vücudunu iki haftada bir bu diyeti genelde sporcular yaparmış onlarda iki haftada bir şaşırtma öneriyor çnkü vücut alışıyormuş önlem alıyormuş artık bu bana böyle az karbonhidrat vericek sonra kullanmak üzere depoluyum diye bnce iki gün karbonhidrat al dilediğin gibi sonra tekrar başla denemesi bedava aç gezmektense

Bir haftayı bitirdim ve 3 kg vermiş bulunuyorum. Hiç spor yapamadım, uyku düzenime de dikkat etmedim. Bazı günleri 65 ünite kb ile kapattım. Göbek çevremde baya incelme hissediyorum, oldukça memnunum şu anda diyetten.

hiç kilo verdiniz mi yaptığınz sürede,birde köftede ekmek oldğu için onunda puanı var doyana kadar değilde

bazıları onaylamasa da bence şaşırtmalısın vücudunu iki haftada bir bu diyeti genelde sporcular yaparmış onlarda iki haftada bir şaşırtma öneriyor çnkü vücut alışıyormuş önlem alıyormuş artık bu bana böyle az karbonhidrat vericek sonra kullanmak üzere depoluyum diye bnce iki gün karbonhidrat al dilediğin gibi sonra tekrar başla denemesi bedava aç gezmektense

dün açlıktan olacak aşırı çikolata çekti. %80 kakaolu bitter stick yedim. 7gr carbs vardı.
hiç ekmek yemiyordum. dün yarım dilim ekmek yedim. 30 gr tereyağını direkt ağzıma attım ^^ 4000 adıma attım. akşam et sote yedim bol sebzeli.
sabah gözlerime inanamadım 2 kg birden gitmiş :KK70: wcye gitmeden hem de ^^ ama bugün yine ödem olur çünkü regl öncesindeyim. tavsiyelerinize uyacağım. köfteyi evde kendim yapıyorum orta yağlı kıyma baharat ile... hiç ekmek falan eklemiyorum. dolayısıyla sıfır gr carbs oluyor..
karnımı doyurmak için ne yememi önerirsiniz?
çünkü proteine aşırı yüklenince de vücut kendini korumaya alır diye birşey duydum(yanlıştır inşallah. çünkü proteini çok seviyorum. özellikle yağlı olanları :KK66:

dün açlıktan olacak aşırı çikolata çekti. %80 kakaolu bitter stick yedim. 7gr carbs vardı.
hiç ekmek yemiyordum. dün yarım dilim ekmek yedim. 30 gr tereyağını direkt ağzıma attım ^^ 4000 adıma attım. akşam et sote yedim bol sebzeli.
sabah gözlerime inanamadım 2 kg birden gitmiş :KK70: wcye gitmeden hem de ^^ ama bugün yine ödem olur çünkü regl öncesindeyim. tavsiyelerinize uyacağım. köfteyi evde kendim yapıyorum orta yağlı kıyma baharat ile... hiç ekmek falan eklemiyorum. dolayısıyla sıfır gr carbs oluyor..
karnımı doyurmak için ne yememi önerirsiniz?
çünkü proteine aşırı yüklenince de vücut kendini korumaya alır diye birşey duydum(yanlıştır inşallah. çünkü proteini çok seviyorum. özellikle yağlı olanları :KK66:

ben sabahları arada bir dilim yiyordum akşam yemeklerinde yemem zten ama kahvaltıda arıyordum haşlama yumurta peynir zeytin normal kahvaltı öğlen filanda kaşar salam sosis takılıyordum, bence kasma kendini akşam yemeklerini ye ben öyle yapıyrdm sebze oluyor genellikle salata bazen yoğurt doyuyordumda sebzede ye kabızlık sorunu çekme ,ki çikolata filan ye bnde tablet çikolata fln alıyrdum parça hesaplyp yiyrdm ,ve ekmek yememk halsizlik açlık yapıyr bir dilim ye bnce kahvaltıda ve evet vücut korumaya alıyormuş ondan arada şaşırtmak lazım

ben sabahları arada bir dilim yiyordum akşam yemeklerinde yemem zten ama kahvaltıda arıyordum haşlama yumurta peynir zeytin normal kahvaltı öğlen filanda kaşar salam sosis takılıyordum, bence kasma kendini akşam yemeklerini ye ben öyle yapıyrdm sebze oluyor genellikle salata bazen yoğurt doyuyordumda sebzede ye kabızlık sorunu çekme ,ki çikolata filan ye bnde tablet çikolata fln alıyrdum parça hesaplyp yiyrdm ,ve ekmek yememk halsizlik açlık yapıyr bir dilim ye bnce kahvaltıda ve evet vücut korumaya alıyormuş ondan arada şaşırtmak lazım

Ne güzel herşeyi yiyormuşsun. Ben bugün 50 gr badem ekledim. Shirataki noodle yedim bol salçalı yağlı sosisli (1 yemek kaşığı acı salça 1 yemek kaşığı z.yz.yağı)
Çok özledim makarnayı bu noodle makarna isteğimi yok etti. Yarın yine stick çikolata yiyeceğim. kahvaltıya kendi yaptığım 6,6 gr carbs lık ekmek yiyeceğim.
Bakalım farkedecek mi. Sen kaç kilosun? Ne kadar verdin? Boyun kaç?
Ben 160cm61.7kg 50kg olmak istiyorum. En az 53 olsam yeter

Ne güzel herşeyi yiyormuşsun. Ben bugün 50 gr badem ekledim. Shirataki noodle yedim bol salçalı yağlı sosisli (1 yemek kaşığı acı salça 1 yemek kaşığı z.yz.yağı)
Çok özledim makarnayı bu noodle makarna isteğimi yok etti. Yarın yine stick çikolata yiyeceğim. kahvaltıya kendi yaptığım 6,6 gr carbs lık ekmek yiyeceğim.
Bakalım farkedecek mi. Sen kaç kilosun? Ne kadar verdin? Boyun kaç?
Ben 160cm61.7kg 50kg olmak istiyorum. En az 53 olsam yeter

çiğ badem ye bnce bi yerde okumuştum çiğ badem en hızlı yağ yakan kuruyemişmiş
benim boy 1,63 kilom şuan 52, 56 gibi bi kilodaykn bu diyeti yaptım ve verdiklerimi geri de almadım şuan mola verdm de biraz benm kilom şuan 52 ama iyi değil yağ oranım fazla vücudumda yüzüm kilolu basen göbek var bnm amacım yağ oranını düşürmek bir hafta sonra yine bu diyeti yapmayı düşünyrm

çiğ badem ye bnce bi yerde okumuştum çiğ badem en hızlı yağ yakan kuruyemişmiş
benim boy 1,63 kilom şuan 52, 56 gibi bi kilodaykn bu diyeti yaptım ve verdiklerimi geri de almadım şuan mola verdm de biraz benm kilom şuan 52 ama iyi değil yağ oranım fazla vücudumda yüzüm kilolu basen göbek var bnm amacım yağ oranını düşürmek bir hafta sonra yine bu diyeti yapmayı düşünyrm

çiğ badem nerede bulabilirim ki acaba? diyetkolik sitesinden baktığımda her yiyecek düşük karbonhidratlı. acaba güvenli olurmu zayıflama olarak baz alabilir miyim? bu arada shirataki noodle ile çoook lezzetli ramen ve bibimbab yaptım(kore yemekleri) inanılmazdı.
ayrıca tatlı krizime labneli limonlu kek yaptım. sadece labnenin ve kremanın karbonhidratı vardı. acayip lezzetliydi. bu iş iyice renk almaya ve mutlu etmeye yetti.

Kızlar 5 gündür yapıyorum bu diyeti hala kilo veremedim. Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum :KK43: :KK43:
gün boyunca yediklerini ölçüsünü alıp buraya yaz. bakalım. benim 2 hafta oldu. 3 kilo gitti. regl oldum bugün. bakalım haftaya nasıl başlayacağım.
bir de ben porsiyonlarımı da küçülttüm. onunda faydası olmuş olabilir.

bende internetteki karbonhidrat listelerine birde diyetkoliğe bakıyordum iyi de oluyordu kase kaşık vs olduğu için kolaylık sağlıyordu

offf ya 40-45 gr arası bırakıyordum. ayrıca yürüyüş de yapıyordum. regl de bitti. bu sabah +800 görünce vazgeçtim bu diyetten. 62.800 le kaldım. artık midem küçüldü az yemekten. böyle olunca porsiyonlarıma ayar çekerim devam ederim. herkese bol eksili başarılı günler diliyorum.ben sınıfta kaldım. sevgiler.

kızlar bana en çok uyan diyet bu. her gün bol bol girsek de yardımlaşsak birbirimizle, gaza gelirim böylelikle. 2 haftadır yapıyorum 75,100 kb ile bitirdim . çünkü ben çook yerim normalde. 2 haftada 2 kg gitmiş. şimdi bugun. 63.8 çıktım hedef ilk önce 55. diyet yapmalara doyamazsam 50 :)

offf ya 40-45 gr arası bırakıyordum. ayrıca yürüyüş de yapıyordum. regl de bitti. bu sabah +800 görünce vazgeçtim bu diyetten. 62.800 le kaldım. artık midem küçüldü az yemekten. böyle olunca porsiyonlarıma ayar çekerim devam ederim. herkese bol eksili başarılı günler diliyorum.ben sınıfta kaldım. sevgiler.
gitme. bi nedeni vardır. ben bi kaç gün wc ye gitmeyince öyle oluyor

merhaba, geçen hafta 5 gün 5 kilo diyeti yaparak 1 kilo verdim. bu hafta da bu diyete başladım. umarım kış gelmeden fazlalıklarımdan kurtulurum.

sabah b.peynir yedim çayla( 2k.b.), öğlen mercimek çorbası,nohut ve yoğurt çıkmış yemekte:KK57::KK57:. ben de 2 kase yoğurla bir dilim ekmek yedim(32 k.b.). akşama tavuk ızgara yapıcam.:KK49:

slm bayanlar bende bu diyeti 4 ay once yapmistim 2 haftada tam uymamama ramen 3 kg vermistim. bayramdi tatildi derken geri aldim. dun 71.3 ile basladim diyete 43 unite ile bitirdim bu sabah 70.3 tüm:-)bugun devam unite saymaya bi ajanda aldim gunluk not tutuyorum ins. ilk hedefim olan 65 e ulasirim

Merhaba bayanlar tam vazgeçip elma diyetin başlıyordum ki vazgeçtim :) Bugun 1 buçuk elma, 1 salatalık yedim. Şimdi de tavuklu salata yicem. 46 etti yani :KK43: Ayrica bol miktarda da su içtim. Şekersiz kahve ve Yeşilçay :)
Burada aktif olursak birbirimizi heyecanlandirabiliriz diye düşünüyorum :)

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

X