Merhaba kızlar, karbonhidrat kısıtlaması yapan biri olarak sizi takipteydim. Bende 27 Şubatta diyete başladım 114,8 kilo ile.. İlk ay kalori kısıtladım baktım az gidiyo kb ye geçtim. Dün sabah itibari ile 30 kilo vermiş bulunuyorum Bi süre sonra kilo vermeniz duracak 3 gün üst üste eksi görmezseniz beklemeyin bu diyeti en güzel hızlandıran detoks ayran aşı 2 gün yapıp bu diyete döndüğünüzde yine gidiiyor tıkır tıkır.. Vücut şaşırıyor çünkü ayran aşı yüksek kbli
Sen bilirsin ama ben denedim ertesigünü 1 kilo artı çıkınca tövbe ettim. Hedef kiloma varana dek durunca ayranaşı yapıcam Hedefe varıncada kb yi yavaş yavaş artırıcam ki kilom vücudum alışsın. Ama bünyeler değişik, bi dene bakalım belki sen artıgörmezsin.ayran aşı yerine haftada bir gün vücudu şaşırtsak olmazmı izin günü tabi yine aşırıya kaçmadan ben öyle yapmayı düşünüyorum o gün kısır olsun abur cubur olsn yiyim diyorum
Sen bilirsin ama ben denedim ertesigünü 1 kilo artı çıkınca tövbe ettim. Hedef kiloma varana dek durunca ayranaşı yapıcam Hedefe varıncada kb yi yavaş yavaş artırıcam ki kilom vücudum alışsın. Ama bünyeler değişik, bi dene bakalım belki sen artıgörmezsin.
:) Eeee rahatsın tabi 5-6 kilo neki? Ben 30 verdim bi 30 daha vereceğim inşallah..diyete ilk başladığımda bir kilo sudan vermiştim dört günde beşinci gün annem kısır pasta filan yapınca o gün mola verdm yedim sonraki günlerde devam ettim yine üç gün içinde bir kilo verdim bugn ise bir hafta oluyor kilomdfa hiç düşme yok bnde bgnde mola verdm bakalım ilerleyn gnlerde eksi görücekmiyim denemesi bedava :) zaten 5 6 kilo vermek planım ondan birde böyle deniyim acelem yok
Kaloriye dikkat edersen daha iyi olur tabii. Alkali su banada yaramadı şişlik yaptı ve artı çıkardı ben içmiyorum artık her sabah içtiin limonlu su vücudu yeterince alkali yapıyomuş zaten..Kızlar bugün tartıldım 77 kg çıkdım sanırsam yatmadan önce 1 litre alkalinli su içtim ondanmıdır nedir kilolu çıkdım bide bu alkalinli suyu içmeye başladığımdan beri dahada şişlik oldu yinede devam ediyorum bakalım muska bende canm kalori hesaplayım bakayım çok az veriyorum belki kaloriyi aşıyorum bu haftada onuda hesaplayım bariiii 3o kiloyu ne kadar sürede verdin
Amanın bu alkalinli suyu millet bir anlatmış o gazla günde4 litreyi tamamladım dudaklarım acayip kurudu hep yara oldu sağ sol altdugamın altı hemde reflümü dahada beter etti yetmezmiş gibi bide şiştim bu sabahda 77.100 geldim şoklardayımmmm bırakdım alkalinli suyu evet bende bugün başladım 1000 kaloriye kadar yapıcam bu hafta bakalım kaç kilo vericem:) Eeee rahatsın tabi 5-6 kilo neki? Ben 30 verdim bi 30 daha vereceğim inşallah..
Kaloriye dikkat edersen daha iyi olur tabii. Alkali su banada yaramadı şişlik yaptı ve artı çıkardı ben içmiyorum artık her sabah içtiin limonlu su vücudu yeterince alkali yapıyomuş zaten..
Genetik süpersin canımbugün tam 1 hafta oldu. gecen carsamba 78 le basladım 76.6 olmus. adetim bi de pazar günü bildiğin yedim tatlıya karsı koyamadım haliyle, bu hafta daha iyi performans bekliyorum kendimden bakalım.
İyi verirsin merak etme.. Valla alkali suyu bende övüyolar diye yaptım yok anam benmi tersim bilemedim..Amanın bu alkalinli suyu millet bir anlatmış o gazla günde4 litreyi tamamladım dudaklarım acayip kurudu hep yara oldu sağ sol altdugamın altı hemde reflümü dahada beter etti yetmezmiş gibi bide şiştim bu sabahda 77.100 geldim şoklardayımmmm bırakdım alkalinli suyu evet bende bugün başladım 1000 kaloriye kadar yapıcam bu hafta bakalım kaç kilo vericem
Genetik süpersin canımhemde hiç hesaplamadan verdin bende gr gr hesabladım asla 50 üniti aşmadım vereceğime şiştim alkalinli sudan
Kızlar bugün tartıldım 77 kg çıkdım sanırsam yatmadan önce 1 litre alkalinli su içtim ondanmıdır nedir kilolu çıkdım bide bu alkalinli suyu içmeye başladığımdan beri dahada şişlik oldu yinede devam ediyorum bakalım muska bende canm kalori hesaplayım bakayım çok az veriyorum belki kaloriyi aşıyorum bu haftada onuda hesaplayım bariiii 3o kiloyu ne kadar sürede verdin
:) Eeee rahatsın tabi 5-6 kilo neki? Ben 30 verdim bi 30 daha vereceğim inşallah..
Kaloriye dikkat edersen daha iyi olur tabii. Alkali su banada yaramadı şişlik yaptı ve artı çıkardı ben içmiyorum artık her sabah içtiin limonlu su vücudu yeterince alkali yapıyomuş zaten..
kızlar bu ingiliz karbonatı bana da yaramadı ben 62.5 filan gelirken bi anda 64 oldum çok sinirime gitti
bıraktım ben de .
yarın bu diyete başlıyorum ben de geldimm . bu sabah 63.5 filan geldim hedefim 55 .
bu diyetle 8 kiloyu ne sürede verebilirim fikri olan var mı acaba bu arada bugün jillian michaels 30 days shred yaptım kilo verirken hızlı toparlıyor. kilo verimi zor kas kütlesi artırıyor yağ yakıyor incelme fazla oluyor (geçen yaptığımda 8 cm inceldim belden ama kilo sabit kaldı )gerçi diyet yapmamıştım dikkat etmiştim.o yüzden nasıl olur bilmiyorum .
bu arada boyum 1.61
3 kilo başarılı bence tebrikler :) umarım ben de elde ederim bu sonucu :)aynı sayılırz seninle benmde 5 6 kilo vermek planım ama kilo vermem durdu üç kilo verdm şimdi ise yermde sayıyrm başlayalı iki buçuk hafta oldu bölgesel erimem de yok anlamadım
3 kilo başarılı bence tebrikler :) umarım ben de elde ederim bu sonucu :)
insallahbnce ikisi su biri kilosen bnden daha kolay kilo veresin inşallah