merhaba canım biz burdan devam ediyoruz bu diyete seni de beklerizkızlaaaaar merhaba4 gün oldu diyete başlayalı 77.6 ile başladım.bu sabah tartı 75.2 gösterdi 4 günde 2.40 kg benim için harika daha da şevklendim günlük 35 kb yi geçmemeye özen gösteriyorum
kızlar ben çok memnunum bu diyetten.bikere sınırlama gözünü korkutmuyor insanın.mesela sabah 1 dilim ekmek yedim puanı 12 yanında peynir yumurta yedim 2 yumurta yedim hatta.öğlende işyerinde yediğim için bugün balık vardı puanı 0:) ama çorba vardı ordan 15 puan aldım.akşamda sıfır puanlardan yada üşük puanlardan yedim mi tmm :)))
ben şöyle yaptım.sıfır puan olanları biyerde bir puan olanları bi yerde ve puanlar giderek artcak şekilde sıraladım. 50 nin üstünde olan puanlarıda asla yenmicekler listesi yaptım.baklagillerde ona girio tabi.artık 1,2 haftacık baklagil yemesek ölmeyiz heralde fisfisfis
Arkadaşım aynı zamanda da spor yapıyormusunuz acaba merak ettimde ben spor yapamıyorumSelam kızlar herkese kolay gelsin gitsin kilolar :)
Lahana çorbası diyetim hüsranla sonuçlanınca devam edemedim bu diyet çok iyi geldi bana hem sevdiğim şeyler et tavuk yumurta peynir olduğu için hem tok kalıyorum hem de zayıflıyorum galiba başlayalı 3 gün oldu 1 kilo gitmiş gözüküyor inşallah böyle devam eder 65 dim 64 olmuşum giden suda olabilir ama günde 2.5 litre su içiyorum bakalım hayırlısı :)
Dün kü menüm ;
sabah;
1 yumurta: 0
Beyaz peynir:0
5 zeytin(yeşil siyah karışık) : 2
Çay şekersiz:0
öğle;
ton balığı: 0
1 kuru patlıcan dolması prinçli :10
Ara;
peynir:0
zeytin:2
yarım dilim çavdar ekmek:4
çay şekersiz: 0
Akşam
salata:10
3 litre su : 0
TOPLAM:26
:) :) :)
Aynen bende isveç yapıyordum gece kim sallıyor yatağı diye çıldırdım yatıyorum azıcık gözüm dalıyor yatak zangır zangır sallanıyor megersem tansiyon gitmiş bırakdım bende canımdan değerli değil yaaa bugün buna başladım yıllar öncede yapmışdım en az haftada 1 kilom gidiyordu 20 kg vermek istiyorum bakalım başarabilecekmiyimSelamlar,
isvec diyetiyle 6 günde 2 kilo verdim fakat açlığa dayanamadigimdan bıraktım bugün.
1.60 boy 60 kilo ile karbonhidrat diyetiyle devam edicem.
Takipteyim sizleri, herkes ideal kilosuna bi an once kavusur umarim.
Ben varımmmm canımmvar mı devam eden?
olur valla, ben bu sabah itibariyle baslamış bulunmaktayım :)Ben varımmmm canımmbirlikde yapalımmı neler yedik içtik spor hepsini paylaşır fikir alış verişi yaparız birbirimizden hemde destek oluruz nedersin
bende Sabah kahvaltida nekadar az puanli var yedimolur valla, ben bu sabah itibariyle baslamış bulunmaktayım :)
boyum 170 78 kiloyum suan. 65 civarına inmek istiyorum. benim için önemli olan vuct ölçüleri aslında, ölçülerimi aldım, ordan takip edecem daha çok. kilo yanlıtıcı olabiliyor cünkü.
göğüs:97 göbek: 93 kalça:106
burda en önemli olan kısmı tabiki göbek :)) amacım onu 75-80 yapmak, :))
yanı sıra ip atlamaya basladım her aksam 500 tane ip atlıcam. bakalım ne olacak