Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Slm kizlar ben de bu diyete baslamaya karar verdim
uzun suredir 67lerde geziniyodum canima yettigi icin ayran detoksuyla 66ya indim bu sabah 66,5tum.
Hedefim 59 kilo boyum 163.

Bende baslasammi ya yoksa kafama gore birşey mi yapsam pofff karar veremedim sanırım baslicam ama pazartesi haftasonu kendi kafama gore takiliyim :)

Selam kızlar herkese kolay gelsin gitsin kilolar :)
Lahana çorbası diyetim hüsranla sonuçlanınca devam edemedim bu diyet çok iyi geldi bana hem sevdiğim şeyler et tavuk yumurta peynir olduğu için hem tok kalıyorum hem de zayıflıyorum galiba başlayalı 3 gün oldu 1 kilo gitmiş gözüküyor inşallah böyle devam eder 65 dim 64 olmuşum giden suda olabilir ama günde 2.5 litre su içiyorum bakalım hayırlısı :)
Dün kü menüm ;
sabah;
1 yumurta: 0
Beyaz peynir:0
5 zeytin(yeşil siyah karışık) : 2
Çay şekersiz:0

öğle;
ton balığı: 0
1 kuru patlıcan dolması prinçli :10

Ara;
peynir:0
zeytin:2
yarım dilim çavdar ekmek:4
çay şekersiz: 0

Akşam
salata:10

3 litre su : 0

TOPLAM:26

:) :) :)

Tbeninde 8 gunum bugun 73.9 basladim bu sabah 71.8 1 hafta oldu 4 gundurde 3 mil lesli yapıyorum hedefim 60 once 65 tabi
sabah
2 haslanmis yumurta 0
peynir 0
salam 0
yarim domates 3
1 dliim ekmek 8
ogle
1 kase tavuk suyu 0
1 dilim ekmek 8
1 yk yogurt 2
2 bardak yesil cay bol su ve 3mil lesli:))
Haftaya cuma tarti gunum 69.9 görsem keske yilmak yok devam edicem inlsh...temmuz basi 65 olsam bile yeter:))

Kızlar benim boyun 1.70 buaralar kışon vermiş olduğu hareketsizliğe bağlı olarak ne yazıkki 66 ya kadar çıktım... Hedefim 58e inmek, sadece 2 hafta yapmayı planlıyorum, çünkü fazlası zararlı olabilşr diye düşünüyorum...uzun yapacak olanlara da tavsiyem 2 haftada bir kendine ödül vermeleri, bünyeyi çok ta zorlamayın arkadaşlar
Bir de günde 1 saat yürüyüş yapıcam inş

Arkadaşlar günde 100-150 gr civarı kuruyemiş yiyebiliyorsunuz, acıktığınızda ağzınıza atın hemen tokluk hissi verir zaten. Benim peynirle de aram çok iyidir çok severim oyğzden acıkınca bol bol peynif yemeyi de planlıyorum.

Size tavsiyem vücudunuzu çokta aç bırakmayın ( saatlerce yememezlik gibi, bu sefer metabolizmanızı yavaşlatırsınız)
Benim tek zorlanacağım nokta tatlı ve çikolata olacak sanırım

kızlaaaaar merhaba 4 gün oldu diyete başlayalı 77.6 ile başladım.bu sabah tartı 75.2 gösterdi 4 günde 2.40 kg benim için harika daha da şevklendim günlük 35 kb yi geçmemeye özen gösteriyorum

Arkadaşım aynı zamanda da spor yapıyormusunuz acaba merak ettimde ben spor yapamıyorum

Selamlar,

isvec diyetiyle 6 günde 2 kilo verdim fakat açlığa dayanamadigimdan bıraktım bugün.

1.60 boy 60 kilo ile karbonhidrat diyetiyle devam edicem.

Takipteyim sizleri, herkes ideal kilosuna bi an once kavusur umarim.

Selamlar,

isvec diyetiyle 6 günde 2 kilo verdim fakat açlığa dayanamadigimdan bıraktım bugün.

1.60 boy 60 kilo ile karbonhidrat diyetiyle devam edicem.

Takipteyim sizleri, herkes ideal kilosuna bi an once kavusur umarim.
Aynen bende isveç yapıyordum gece kim sallıyor yatağı diye çıldırdım yatıyorum azıcık gözüm dalıyor yatak zangır zangır sallanıyor megersem tansiyon gitmiş bırakdım bende canımdan değerli değil yaaa bugün buna başladım yıllar öncede yapmışdım en az haftada 1 kilom gidiyordu 20 kg vermek istiyorum bakalım başarabilecekmiyim

yıllık iznimde 4 hafta karbonhidrat diyeti yaptım ve de bol bol yürüyüş, gerçekten işe yarar bir diyet 63-64 kiloydum şimdi 56 kilo olarak işe döndüm ve herkes zayıflamışsın diyor tek düze beslendim ama sonuca değdi :) tavuk, yumurta, salatalık, domates, cacık, diyet cola(zero) ve bol bol su. ekmek, makarna, pilavı ağzıma sürmedim halada ekmek yemiyorum sigarayı bıraktığım dönemde aldığım kiloyu verdim ve 3 kilo daha verip eski formuma dönmeyi amaçlıyorum böyle yani çok mutluyum :)

Ben varımmmm canımmbirlikde yapalımmı neler yedik içtik spor hepsini paylaşır fikir alış verişi yaparız birbirimizden hemde destek oluruz nedersin
olur valla, ben bu sabah itibariyle baslamış bulunmaktayım :)

boyum 170 78 kiloyum suan. 65 civarına inmek istiyorum. benim için önemli olan vuct ölçüleri aslında, ölçülerimi aldım, ordan takip edecem daha çok. kilo yanlıtıcı olabiliyor cünkü.

göğüs:97 göbek: 93 kalça:106

burda en önemli olan kısmı tabiki göbek :)) amacım onu 75-80 yapmak, :))

yanı sıra ip atlamaya basladım her aksam 500 tane ip atlıcam. bakalım ne olacak

bu arada bugün tost ekmeği ile kasarlı tost yaptım kendime. yumurta peynir ve cay içtim. (ben cayı kahveyi normalde de sekersiz içiyorum o yüzden sınırsız bana) öğle yemeğimi yedim az önce. tavuk şiş, 3 kasık bulgur pilavı (dayanamadım kuru kuru gitmiyor)

1 tane tost ekmeğinin kb değeri 9 2 ekmekten yaptım oldu 18
bulgur pilavı 100 grm 15 yazıyor 3 kasık 50 grm yapmıyo ama onu öyle hesaplıcam şimdilik fazlaya kacmayayım: yani 7.5 1 diş lavaş yedim (evet 1 diş :))) onun değerini tam bilmiyorum o yüzden toplamda 30 diyecem simdilik. 3-4 gibi 1 ayran içerim onun değeri 4, aksam da haslanmış yumurtayla kapatacam günü.

yani hesaplarıma göre günü yaklasık 35-40 ile bitiriyorum.

3. günüm kb diyetinde.

Çok fazla ayrıntıda boğulmak istemedigimden yaklasik degerleri hesaba katarak devam ediyorum.Tek tek puan hesaplamak beni psikolojik olarak zorluyor.

3 gundur kahvaltim 1 haslanmis yumurta bi miktar peynir ve domates salatalik.
Kahvaltiyi geç yaptigim icin acikmiyor öğle yemegi yemiyorum.
Aksam ise haslanmis tavuk veya et yanında çok az yesillik yiyorum.
Yatmadan evvel ise üc kasik yogurt.

Aralarda sekersiz Türk kahvesi, maden suyu ve toplamda 3 litre su.

Bu düzenle bi süre devam etmeyi düsünüyorum.

Inanilamaz tatlı krizlerim oluyor fakat meyveden dahi uzak duruyorum çünkü bi çok diyet denememde meyve tukettigimde kilo vermemin durduğunu gozlemledim.
Sadece diger sekerler degil meyve şekeri de benim bunyemi kötü etkiliyor.

Yesil çay ve çiğ kuruyemis diyetimin eksikleri en kisa zamanda alıp onları da eklemeyi düşünüyorum.

Pazartesi 60 kilo ile baslamistim bugün Çarşamba ve 59 da ibre.
Ne yazık ki dijital tartim olmadığından gram hesapları yapamiyorum.

Bel basen olculerimi cm bazında almistim, simdilik yeniden olcmek için erken. Iki hafta devam edip olcmeyi dusunuyorum.

Hepimize bol şans.

bende Sabah kahvaltida nekadar az puanli var yedim
1 dilim kepek ekmegi 8
beyazpeynir1
kasarpeyniri 1
sucuk 1
pastirma 1
3km Sabah yurudum
ogle
3 marul yapragi 4 puan dedim
domates 1 tane 6
1 tane yesil sogan 1
1 adet havuc 4
sabahdan kalan peynirlerimide koydum salata yaptim
aksam
hamsi tava yaptim 250 gr 15
1 tatli kasigi misir unu koydum 5
sabahdan kalan tereyagimdan koydum 0 4 lt su ictim ve kapattim bu gunugobek bolgesini eritmek cok zor canim benimde gobek problemim var her yerim tig gibi olmusdu 2 yil oncede o gobusummm top gibi cirkin duruyordu ne kadarda cabamistim oysakiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…