- 19 Ekim 2010
- 94
- 21
göbek benimle birlikte zaten yıllardır, varlıgına alıstım ben :) en azından insani boyutlara inse :) onun için uğrasacağım, spor olarak bişey yapıyormusun peki?bende Sabah kahvaltida nekadar az puanli var yedim
1 dilim kepek ekmegi 8
beyazpeynir1
kasarpeyniri 1
sucuk 1
pastirma 1
3km Sabah yurudum
ogle
3 marul yapragi 4 puan dedim
domates 1 tane 6
1 tane yesil sogan 1
1 adet havuc 4
sabahdan kalan peynirlerimide koydum salata yaptim
aksam
hamsi tava yaptim 250 gr 15
1 tatli kasigi misir unu koydum 5
sabahdan kalan tereyagimdan koydum 0 4 lt su ictim ve kapattim bu gunugobek bolgesini eritmek cok zor canim benimde gobek problemim var her yerim tig gibi olmusdu 2 yil oncede o gobusummm top gibi cirkin duruyordu ne kadarda cabamistim oysakiiii
merhaba canım tatlı krizi icin bu diyete uygun bi çözüm var. 2 minik kare bitter çikolatanın kb değeri 6 yada 7. çok canın istediginde yiyebilirsin. ben öyle yapacam şahsen :)3. günüm kb diyetinde.
Çok fazla ayrıntıda boğulmak istemedigimden yaklasik degerleri hesaba katarak devam ediyorum.Tek tek puan hesaplamak beni psikolojik olarak zorluyor.
3 gundur kahvaltim 1 haslanmis yumurta bi miktar peynir ve domates salatalik.
Kahvaltiyi geç yaptigim icin acikmiyor öğle yemegi yemiyorum.
Aksam ise haslanmis tavuk veya et yanında çok az yesillik yiyorum.
Yatmadan evvel ise üc kasik yogurt.
Aralarda sekersiz Türk kahvesi, maden suyu ve toplamda 3 litre su.
Bu düzenle bi süre devam etmeyi düsünüyorum.
Inanilamaz tatlı krizlerim oluyor fakat meyveden dahi uzak duruyorum çünkü bi çok diyet denememde meyve tukettigimde kilo vermemin durduğunu gozlemledim.
Sadece diger sekerler degil meyve şekeri de benim bunyemi kötü etkiliyor.
Yesil çay ve çiğ kuruyemis diyetimin eksikleri en kisa zamanda alıp onları da eklemeyi düşünüyorum.
Pazartesi 60 kilo ile baslamistim bugün Çarşamba ve 59 da ibre.
Ne yazık ki dijital tartim olmadığından gram hesapları yapamiyorum.
Bel basen olculerimi cm bazında almistim, simdilik yeniden olcmek için erken. Iki hafta devam edip olcmeyi dusunuyorum.
Hepimize bol şans.
Canım spor olarak sadece yürüyorum istediğim kgya ineyim sıkılaşmak için fitnessa gidecemgöbek benimle birlikte zaten yıllardır, varlıgına alıstım ben :) en azından insani boyutlara inse :) onun için uğrasacağım, spor olarak bişey yapıyormusun peki?
Bende canım devam hiç kaçamak yapmadım 77 . 600 la buna başladım güzel gidiyor bende haftaya çarşamba tartılcam bakalım kaç kilo gidecek bende 50 ünite kadar tamamlıyorum çünkü aç kaldımmı hemen bozuyorum ondan tamamlıyorumBugün de 45-50 birim civarinda bıraktım yemeyi :) 1 hafta sonra hem tartilicam hem ölçüleri alacam yazarim :)) siz ne yaptiniz?
evt marketten alıyorum ben tereyağını. paketine bakmak hiç aklıma gelmedi besin degerleri yazar muhakkak. ama guvenilirdir canimm yaa.Kızlar marketlerde satılan tereyagindan mi tüketiyorsunuz?
Güvenilir midir?
İşte canım bendede böyle sorunlar oldu dukan diyetinde başka protein diyetlerinde heryer resmen yumurta tavuk gögsü haşlaması kokuyor gibi hissettim sürekli afedersin öğürme aradada kusmalarım oldu uzun süre bendede tiksinti oldu bende 50 yi doldurup badem ceviz tüm sebzelerden bebekler için olan puding meyve püreleri alıp arkasından bakıp hesaplıyorum ve çok rahat asla aynı menüyü. Yemiyorum böylelikle kendimi üzmeden tiksinmeden veriyorum yani keyifli vericem inşaallah başarıcaz tatlım yeterkiiii bu yolda yürüyelim isterse 6 ayda olsun geç olsun sağlıklı şekilli vucudümüz olsun aminnnnnsabah 1 haşlanmış yumurta, 4-5 tane ceviz yedim, işe geç kalıyordum doğru dürüst yapamadım kahvaltımı. öğlende tavuk pirzola yedim, yanında bulgur pilavı vardı 1kaşık yedim ama dolu dolu 1 kaşık :)) akşam yoğurtun içine keten tohumu koyup yedim 4 kasık yogurttu.
dünü böyle kapattım. bugünü yarın yazıcam bakalım aksama kadar neler olacak :)
ben bu diyeti yaklasık 3 sene öne yapmıstım 10 gün dayanabildim ve o günden sonra salam sosis yemiyorum ciddiyim hiç yemiyorum. onların puanı yok diye ana öğünde de ara öğünde de o tarz şeyler yemiştim tamam kilo vermiştim ama tiksinmiştim hatta sonrasında acaba vejeteryan mı olsam diye düşünmüştşimdi bu sebepten karbonhidratı olabilenin en altında tutuyorum dediğim gibi 45-55 arası bişe oluyodur tam sayamıyorum ama 30 lara indiremem. tecrübeyle sabittir. :)
çok acelem yok ama ilk hedefim 69, 63 ken baya güzeldi benim fiziğim yaa :))) o da ikinci ve son hedef olsun :)
Ayyy ne güzell bir kişi daha geldi aramıza bu arada geçmiş olsun evet sebze yiyorum özellikle taze fasulye aldım paket dün karbonhidratı acayip düşük arka paketine bakdım brokoli karnabahar pırasa semiz otu bunlardan çok güzel yemek yapıp yiyebilirsin ben salata yapıyorum çoğunlukla çiğ yiyorum tavuk yoksa köfte yumurta peynir ilave edebilirsinselam kızlar bende bir haftadır bu diyeti uyguluyorum 2 kilo verdim ama ameliyat olmştm büyük ihtimal onun ödemi devam bakalım şimdilik on günde bir şaşırtma yapıcam,birde kızlar sebze yiyebiliyoruz değil mi malum yaz günü sebze yemekleri pişiyor evde hergünde tavuk olmuyor
Bende marketten alıyorum tatlım gittim bakdım less than 1 gr diyor 100 gr da yani 100 grda 1 gr bile yok gerçi ben yurtdışındayım ama zannetmem türkiyedekilerde fazla olsun kiii burda herşeyde şeker var herşey hormonlu obezzzz yapmayamı uğraşırlar bizi bilmemmmevt marketten alıyorum ben tereyağını. paketine bakmak hiç aklıma gelmedi besin degerleri yazar muhakkak. ama guvenilirdir canimm yaa.
pırasa ya dikkat et sebze ama annem içine havuç ve pirinç katarak pişirir semiz otunuda onu daha ölçülü yemeğe çalışıyorum ne olur olmaz diye birde diyetkolikten bakıyorum kaşık hesabı filan iyi oluyor ordaAyyy ne güzell bir kişi daha geldi aramıza bu arada geçmiş olsun evet sebze yiyorum özellikle taze fasulye aldım paket dün karbonhidratı acayip düşük arka paketine bakdım brokoli karnabahar pırasa semiz otu bunlardan çok güzel yemek yapıp yiyebilirsin ben salata yapıyorum çoğunlukla çiğ yiyorum tavuk yoksa köfte yumurta peynir ilave edebilirsin
Benimde bilgim yok tatlım ama sebze yemeyip sırf protein kabızlık yapıyor üstelik salam tavuk gögsü haşlaması yemiştim iki yıl önce zehirlenmiştim serum takmışlardı testte aşırı protein almışsın demişlerdi allahım başımın ağrısını hiç unutamam genetik muciZe nasıl canım hiç kilo verdinmi ben hergün aynada bakıyorum kendime sanki 3-4 günde eriyecemdepırasa ya dikkat et sebze ama annem içine havuç ve pirinç katarak pişirir semiz otunuda onu daha ölçülü yemeğe çalışıyorum ne olur olmaz diye birde diyetkolikten bakıyorum kaşık hesabı filan iyi oluyor orda
bugün domates,peynir,zeytin,salam yedim kahvaltıda pek iştahımda yoktu zaten ara öğünde anam babam eskinin vanilyalı gofret fatsecret 4 puan diyor tatlı ihtiyacımı onla aldım birde sosis kızartması,şekersiz nescafe çay var zaten saymıyorum akşama da tavuk yiyeceğim büyük ihtimal
kızlar birde karbonhidratı azaltıyoruz yani az alıyoruz ya yağların yakılması için proteini fazla almamız lazım değil mi bn o fatsecretten bakıyorum bazen proteinim 30 40 filan oluyor o zmn işe yaramaz deil mi tam anlatamadm da :)
Benimde bilgim yok tatlım ama sebze yemeyip sırf protein kabızlık yapıyor üstelik salam tavuk gögsü haşlaması yemiştim iki yıl önce zehirlenmiştim serum takmışlardı testte aşırı protein almışsın demişlerdi allahım başımın ağrısını hiç unutamam genetik muciZe nasıl canım hiç kilo verdinmi ben hergün aynada bakıyorum kendime sanki 3-4 günde eriyecemdemerak işteeee
Ben çarşamba başladım 50 ünite kadar tamamlıyorum dün tüm gün dışardaydım malum kaçamak yaptım bugün telafi edeceğim bu diyet çok yavaş verdikçek gibi ama sevdim ben daha öncede yapmışlığım var sen ne zaman başladın kaç kg verdin çarşamba bende tartılacağım bakalım kaç kg gitmiş yada gr bu arada bende diyet süt içiyorum akşamları limitliçok geçmiş olsun aman dikkat et de aynı şeyleri yaşama malum havalarda sıcak ters etki etmesn sana sağlığın daha önmli
bugn sabah lavobadan sonra tartıldım bir kilo daha ekslmişim, ben kilodan ziyade yağlarım erisin istiyrm basen bölgem biraz orantısız, ben birde bi akşam süt bir akşam yeşil çay içip yatıyorum evet sütün içinde karbonhidratta var ama dayım diyet yaptığı zaman diyetisyen kalsiyum yağ yakımını kolaylaştırır demiş ondan dolayı içiyorm umarım yanlış olmaz
senin diyet nasıl gidiyor ne zamandır yapıyorsun