Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar, Bu diyete başlayalalı 20 günü geçti. Bu süre içinde, arada kaçamaklarda olsa 4 kg verdim. Şimdi regl döneminde olduğum için epey şişkinlik hissediyorum. Bu hafta tartılmadım o yüzden. Bir süre sonra vücut bu şekilde yeme düzenine alışıyor. Mide küçülüyor ve zaten çok fazla yemek yenilmiyor. Biraz azmetmek lazım. Hepinize iyi şanslar.

yalniz olmadigima sevindim, tebrik ederim 4 kilo super , kacta tutarak verdin karbknhidrati

anneeeemmmmm yerim ben bu dıyetı :))) seneler önce gazetede cıkmıstı adıda astronot dıyetıydı ve ben bu dıyetle 7 gunde 5 kılo vermıstım ve gerı de almamıstım nısanlım sok olmustu en kısa surede uygulamaya baslarım. sımdı dogumdan kalan kıloları vermeye calısıyorum 65 kılo hıc bana göre degil

Merhaba arkadaslar bende bu diyeti yapmaya karar verdim. 62-63 kilo olmaliyim boyum 1.68. 50-53 kilo arasi olmak istiyorum. Cok kilolu değilim ama yan yaglarim ve basen kismi sorunlu. Hergun kosuyorum ve egzersiz yapiyorum. Bugün cikamadim yagmur yagiyodu bugun:
Kahvalti olarak 2 haslanmis yumurta 1 sekersiz cay 4 kasar peynir yedim kahvaltim 4 puan etti.
Ben gunde iki ogun beslendigim icin aksam yemegine geciyorum.
Aksam 7 tane sosi kizarttim. 2 tost ekmegi yedim. 23 puanda burasi tuttu.
Iki sarma yedim kucuk boy degerini bilmiyorum ama gunu 50-53 puanla kapattim. Ac değilim bu arada
2ltre su iciyorum. Umarim kilo veririm

Diyetimin 3.gunu ve ac değilim :) dun bi gofret yemistim 23 puanım vardi sanirim 50 yi asmadim. Bu arada sosis beni cok tok tutuyor kizlar :)) salı gunu tartildim 61.800 gibi bi sey ciktim. Ben bu diyeti sevdim yaa :)

merhaba,
dönüp dolaşıp bu başlığa geliyorum ben. haziranda yapmıştım diyeti 74 gibi birşeydi kilom 70e düştüm bıraktım, ama ilginç ki ozamandan beri sadece 1 kilo aldım. devam ediyorum. yapanlar lütfen iletişime geçelimmm yalnız olmuyorr

Evet yalniz yapilmiyor ama cok kolay bir diyet kilo veremeyenlere gore tam cok kolay ve hizli veriliyor birazcik irade sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…