Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben de başlamak istiyorum. karbonhidrat listelerini ve arkadaşların mönülerini kopyalıyorum.önce haftalık plan yapıcam. sabah öğle akşam ne yiycem ve kaç puanlık yiycem şeklinde. sonra da alışverişimi ona göre yapıp başlamayı düşünüyorum.

Allahım bu kez başarmak istiyorum. :mad:

hesaplamıyorum artık, herşeyin değerini öğrendim az çok zaten rutine döndü bende.
sabah bir dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum, yumurta peynir zeytin; evde yapamışsam işyerinde yarım poğaça
öğlen evden sebze yemeği getiriyorum ekmeksiz yiyorum
akşamları et yemeye çalışıyorum tavuk-balık, yada çılbır yapıyorum yumurtayla, yahut yumurta salatası az biberli maydonozlu baharatlı

Arkadaslar bulgurun kb degeri nedir bilen paylasabilirmii

Selamünaleyküm :)
Araştırdım ve bu diyete başlamaya karar verdim, tüm sayfalarınızı okuyamadım henüz tabi ama fırsat buldukça merakla ve heyecanla okuyorum :)
64,6 kiloyum bu sabah itibariyle. 78 kilodan geldim bu aşamaya, son haftalarda duraklama dönemine girmiştim. Yeni diyet yöntemleri ararken sizi buldum. Dün kb diyetine başladım ve uzun zamandır gitmeyen kilolarımın 400 gramı bir günde gitti :)
Çok güzel olacak inanıyorum :)
Tekrar merhaba :)

Selamünaleyküm :)
Araştırdım ve bu diyete başlamaya karar verdim, tüm sayfalarınızı okuyamadım henüz tabi ama fırsat buldukça merakla ve heyecanla okuyorum :)
64,6 kiloyum bu sabah itibariyle. 78 kilodan geldim bu aşamaya, son haftalarda duraklama dönemine girmiştim. Yeni diyet yöntemleri ararken sizi buldum. Dün kb diyetine başladım ve uzun zamandır gitmeyen kilolarımın 400 gramı bir günde gitti :)
Çok güzel olacak inanıyorum :)
Tekrar merhaba :)
masallah guzel kilo vermissin uydugun bi liste oldumu ?

bende bu diyetin ise yarayacagina inaniyorumm

masallah guzel kilo vermissin uydugun bi liste oldumu ?

bende bu diyetin ise yarayacagina inaniyorumm

Liste değil de ekmek hamur işi abur cuburu kestim, porsiyonları küçülttüm, geç vakitte bi şey yemedim...
Her gün pilates yaptım bi de :)
64lü kilolara gelince kilo vermem durur hep benim, doğumdan önce diyet yaptığımda da böyle olmuştu.
Bakalım bu diyetle o makus talihimi yenmeyi umuyorum :)
Hedefim 55 kg :)

Merhaba arkadaşlar, ben de 95,4 kg. İle bugün aranızda katıldım. Dukan yapıyordum, 8 ayda 20 kg. Verdim. Son 4-5 aydır bir türlü düzgün devam edemedim. 2-3 haftadır da iyice saldım ve 6 kg. Geri aldım. Sanırım dukanda iyice alıştı vücudum ve veremiyorum onunla, hem de sıkıldım. Bu diyetle devam edeceğim, umarım işe yarar. Bugün kahvaltıda yulaf kepekli omlet 5 puanla başladım, haydi hayırlısı. Sevgiler...

Arkadaşlar aramıza dün katılmıştım. Bugün tartıldığımda 2 kg verdiğimi gördüm, tabi bu sudur muhtemelen, yoksa bir günde 2 kg. Verilmez de. Yine de acayip keyiflendim. Yalnız itiraf etmek gerekirse zorlanıyorum biraz, alışama evresi tabi henüz.

kizlar bisey soracam simdi sehriye 17 puan diyor ama ne kadari 17 puan ediyor nasil hesaplaniyor mesala 2 yemek kaşığı lor peynir puani nedir evimde mutfak tartisi yok ne kadari o puana denk geliyor nasil bilecem...

kizlar bisey soracam simdi sehriye 17 puan diyor ama ne kadari 17 puan ediyor nasil hesaplaniyor mesala 2 yemek kaşığı lor peynir puani nedir evimde mutfak tartisi yok ne kadari o puana denk geliyor nasil bilecem...
Genelde 100 gram ceya bir porsiyon oluyor ölçü.

merhaba arkadaşlar ben de dün araştırdım biraz.. hoşuma gitti bu diyet..bugün bir deneyeyim dedim
yediğiniz yiyeceklerin kh değeri listede yoksa diyetkolik.com adresinde bulabilirsiniz. karbonhidrat yazan yer puanı oluyor.. üstelik gram veya kase, kaşık gibi ölçülere göre ayarlanabiliyor..

tatlım boyunu söylersen listeyi tamamlayacağım

Arkadaşlar aramıza dün katılmıştım. Bugün tartıldığımda 2 kg verdiğimi gördüm, tabi bu sudur muhtemelen, yoksa bir günde 2 kg. Verilmez de. Yine de acayip keyiflendim. Yalnız itiraf etmek gerekirse zorlanıyorum biraz, alışama evresi tabi henüz.
cnm toplamada kaç kilo verdin

Slm kizlar nasilsiniz ben de carsamba gunu basladim karbonhidrat fiyetine. Bugunle dort gun oldu aynen uydum degerlere, 40 45 arasinda kaldim hep. Ilk iki gun cok rahat hissettim kendimi ama simdi hic degisiklik yok sanki. Iki kizim var kucugu yedi aylik. Sali gunu tartildm 73kiloydum. Evde tarti yok tartilamiyorum. Hep tavuk ya da balik yiyorum. Sabah yumurta peynir salam bes zeytin. Sz ne yapionuz zayiflayan var mi?

X