- 19 Kasım 2014
- 160
- 65
ben burdayım :) hala tartılmadım birkaç gün sınra tartılıcam, internette vardı inceledim on kuralı, mantıklı aslında ama süt yumurta tavuk yasak,kızlar terk mi ettiniz burayı*kimse uğramıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım :) hala tartılmadım birkaç gün sınra tartılıcam, internette vardı inceledim on kuralı, mantıklı aslında ama süt yumurta tavuk yasak,kızlar terk mi ettiniz burayı*kimse uğramıyor mu?
o zaman ne yiyeceğiz ki.meyva nerdeyse yasak,sebze sınırlı.ben tartıldım.bu hafta az vermişim.97.400 geldim.ben burdayım :) hala tartılmadım birkaç gün sınra tartılıcam, internette vardı inceledim on kuralı, mantıklı aslında ama süt yumurta tavuk yasak,
niye bu hafta öyle olmuş ya, adet mi olucaksın acaba, neler yedin önceki haftalardan farklıo zaman ne yiyeceğiz ki.meyva nerdeyse yasak,sebze sınırlı.ben tartıldım.bu hafta az vermişim.97.400 geldim.
BENDE ONU DÜŞÜNÜYORUM AMA VUCUT SAVUNMAYA DA GEÇMİŞ OLABİLİR.ARA ARA DURAKLAMALAR OLABİLİR DEMİŞTİ ÇÜNKÜ AKAPUNKTURCUM.niye bu hafta öyle olmuş ya, adet mi olucaksın acaba, neler yedin önceki haftalardan farklı
bizi sonuçlardan haberdar et, belki bende bi süre denerim şimdi şu saat işine bende dikkat edicem bir de karbonat içiyorum bakalım artıkyumurtayı abarttigim için ara vermek istedim.
11 ile dört arası genelde mutfakta geçtiği için daha çok bana uyuyor bu kural. Ayrıca yasaklar haricinde kh sınırlaması yok bu diyette. istediğini ye sadece saat sınırlaması var bir de karbonat ve himalaya tuzu içmek zorundasın.
dün 4 ten sonra rahattim. Çünkü dörde kadar zaten iyi yemistim. bugün daha kontrollüyüm. sabah 1 dilim ananas ve zeytin yedim. Ekmek şimdi yiycem.
yani artık kararlı gitmek istiyorum.
aaa topla kendini hemen nasılsın bu arada, burası hep boş kaldı yaevet kızlarr,bu hafta tekrardan 98 kilo oldum.geçen hafta maalesef diyet yapamadım.bu hafta tekrar topladım kendimi.
sağol canım iyiyim şimdi ama bu hafta pek uyamadım ben.aaa topla kendini hemen nasılsın bu arada, burası hep boş kaldı ya
sen tartıldın mı bu arada canım.aaa topla kendini hemen nasılsın bu arada, burası hep boş kaldı ya
hala tartilmadim ya korkuyorum kacirdim gibi geliyor napicam bilmiyorum reglm bitmek uzere kili vermis gibi de durmuyorum pantolonum var hala olmuyor moralim bozuk cok valla ya, cok yiyorum ondan mi bilmiyorum max 70 i asmadim 50 oldu genelde hep bakalim cuma ya da cumarteai mecburen tartilic dua edin, bu arada sen kalori kisiyormusun?sen tartıldın mı bu arada canım.
1 ay kalori kısmadım.5.850 gr verdim.5. hafta hem karbonhidratı azaltıp hemde kolori kısmaya çalıştım ters tepti.+700 gr geldi geri.yeşillik ve proteini beraber alıp ara öğün yapmadığımda güzel verdim.hala tartilmadim ya korkuyorum kacirdim gibi geliyor napicam bilmiyorum reglm bitmek uzere kili vermis gibi de durmuyorum pantolonum var hala olmuyor moralim bozuk cok valla ya, cok yiyorum ondan mi bilmiyorum max 70 i asmadim 50 oldu genelde hep bakalim cuma ya da cumarteai mecburen tartilic dua edin, bu arada sen kalori kisiyormusun?