- 11 Mart 2015
- 607
- 746
Arkadaslar bulgurun kb degeri nedir bilen paylasabilirmii
tesekkurler canim bende besin degerlerini arastiriyorum not aliyorum160 gr bulgur pilavının kb değeri 35 olarak buldum.
masallah guzel kilo vermissin uydugun bi liste oldumu ?Selamünaleyküm :)
Araştırdım ve bu diyete başlamaya karar verdim, tüm sayfalarınızı okuyamadım henüz tabi ama fırsat buldukça merakla ve heyecanla okuyorum :)
64,6 kiloyum bu sabah itibariyle. 78 kilodan geldim bu aşamaya, son haftalarda duraklama dönemine girmiştim. Yeni diyet yöntemleri ararken sizi buldum. Dün kb diyetine başladım ve uzun zamandır gitmeyen kilolarımın 400 gramı bir günde gitti :)
Çok güzel olacak inanıyorum :)
Tekrar merhaba :)
masallah guzel kilo vermissin uydugun bi liste oldumu ?
bende bu diyetin ise yarayacagina inaniyorumm
Ben de bugün başladim canım.merhaba bu diyete başlıyorum yapan var mı?
Genelde 100 gram ceya bir porsiyon oluyor ölçü.kizlar bisey soracam simdi sehriye 17 puan diyor ama ne kadari 17 puan ediyor nasil hesaplaniyor mesala 2 yemek kaşığı lor peynir puani nedir evimde mutfak tartisi yok ne kadari o puana denk geliyor nasil bilecem...
tatlım boyunu söylersen listeyi tamamlayacağımkizlar bisey soracam simdi sehriye 17 puan diyor ama ne kadari 17 puan ediyor nasil hesaplaniyor mesala 2 yemek kaşığı lor peynir puani nedir evimde mutfak tartisi yok ne kadari o puana denk geliyor nasil bilecem...
cnm toplamada kaç kilo verdinArkadaşlar aramıza dün katılmıştım. Bugün tartıldığımda 2 kg verdiğimi gördüm, tabi bu sudur muhtemelen, yoksa bir günde 2 kg. Verilmez de. Yine de acayip keyiflendim. Yalnız itiraf etmek gerekirse zorlanıyorum biraz, alışama evresi tabi henüz.