Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben burdayım :) hala tartılmadım birkaç gün sınra tartılıcam, internette vardı inceledim on kuralı, mantıklı aslında ama süt yumurta tavuk yasak,
o zaman ne yiyeceğiz ki.meyva nerdeyse yasak,sebze sınırlı.ben tartıldım.bu hafta az vermişim.97.400 geldim.

yumurtayı abarttigim için ara vermek istedim.
11 ile dört arası genelde mutfakta geçtiği için daha çok bana uyuyor bu kural. Ayrıca yasaklar haricinde kh sınırlaması yok bu diyette. istediğini ye sadece saat sınırlaması var bir de karbonat ve himalaya tuzu içmek zorundasın.
dün 4 ten sonra rahattim. Çünkü dörde kadar zaten iyi yemistim. bugün daha kontrollüyüm. sabah 1 dilim ananas ve zeytin yedim. Ekmek şimdi yiycem.
yani artık kararlı gitmek istiyorum.

bizi sonuçlardan haberdar et, belki bende bi süre denerim şimdi şu saat işine bende dikkat edicem bir de karbonat içiyorum bakalım artık

Tabi ki hamurisi ve tatlı şeyler yine minumum olacak.
3 ay önceye göre 5 kg fazlayım. Sigarayı bıraktıktan sonra güya hep diyetlerde forumlardayım ama bi iştah patlaması ve bitmeyen şeker krizleri yaşadım. Önce bunu kontrol etmem gerek. Belki bu yolla olur.
Yalnız galiba kışın daha güç oluyor bu iş.
Allahtan yürüyüşü hiç bırakmadım da iyice sarkmadim. Şimdi 3 gün pilates en az 2 gün yürüyüş yapacağım. Bakalım... Güç olmasın artık yoruldum valla.

10 altın kural selülitler için de iddialı. Ancak çay ve kahveyi kesmek gerek. En zoru bu benim için. Türk kahvesine izin verdim kendime. Çay ve nescafeyi içmemek bile büyük adım bana göre.
Sonuçları yazarım cumaya...

evet kızlarr,bu hafta tekrardan 98 kilo oldum.geçen hafta maalesef diyet yapamadım.bu hafta tekrar topladım kendimi.

topladım kendimi yeniden.kararlılıkla devam ediyorum.akşam ve bu gün öğünlerim güzel geçti.

sen tartıldın mı bu arada canım.
hala tartilmadim ya korkuyorum kacirdim gibi geliyor napicam bilmiyorum reglm bitmek uzere kili vermis gibi de durmuyorum pantolonum var hala olmuyor moralim bozuk cok valla ya, cok yiyorum ondan mi bilmiyorum max 70 i asmadim 50 oldu genelde hep bakalim cuma ya da cumarteai mecburen tartilic dua edin, bu arada sen kalori kisiyormusun?

1 ay kalori kısmadım.5.850 gr verdim.5. hafta hem karbonhidratı azaltıp hemde kolori kısmaya çalıştım ters tepti.+700 gr geldi geri.yeşillik ve proteini beraber alıp ara öğün yapmadığımda güzel verdim.

merhaba kızlar,tatile gidiyorum.iki hafta yokum.dönüşte görüşürüz.ama tatilde devam zayıflamaya.hepinize bol bol eksilen kilolar ve artan mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…