peki o zaman bende bugünden itibaren başlıyorumevet,yazıyoruz.
çikolatanın karbon. değeri kaç baktın mı1 kızarmış yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim beyaz ve kasar peynir çay
ara ogun olarak bir paketcik cikolatasanırım 30 puan fln oluyor.s
hayır kaç ?çikolatanın karbon. değeri kaç baktın mı
arkasında yazar,1 küçük parçada 2.7 varmış ne kadar yedin?hayır kaç ?
himm ben sitedeki yiyecekler bolumunden baktımarkasında yazar,1 küçük parçada 2.7 varmış ne kadar yedin?
0 puanlılardan ye artık, olmuş bi hata :)himm ben sitedeki yiyecekler bolumunden baktım
Bende hiç doymuyorum. Yumurta ve peynire yüklendim iyice. Gözüm hep ekmekte hamurda. Böyle olunca da kısıtlama psikolojisi devreye giriyor. Acaba tavuk tokluk verir mi ki?kızlar bir de ben biraz abartıyorum galiba, çok peynir yumurta yiyorum kaloriyi aşıyorum galiba,doymuyorum bir türlü sizce napıyım
hoşgeldin :)Merhabalar, Boyum 1.73 sabah tartıda gördüğüm kilom 68. Aklım başımdan gitti. Geçen sene Dukan diyeti yapmıştım. 68 kilodan 63' e düşmüştüm. Fakat sonra diyeti bırakıp tatlı, pasta, börek derken aynı kiloya gelmiş bulunmaktayım. Karbonhidrat diyeti Dukan dan daha kolay geldi. Birde bunu deneyelim bakalım.
Sabah 1 yumurta ve şekersiz çay, öğlende bir porsiyon biftek ve azıcık taze fasulye yedim. En fazla 10 karbonhidrat eder. 30 u bile bulmayacak gibi bugün. Hadi hayırlısı ..
teşekkür ederim:) İlaç kullanınca yapacak bir şey yok maalesef. En azından unlu ve şekerli şeylere yönelmeyin..hoşgeldin :)