Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

150 GR ÇEKİRDEK YEDİM 8 falan yapıyor
öğlen kıymalı yumurta
ara:kaşar peyniri
akşam :ton balığı
bugün miktarları abarttım yarın daha dikkatli olucam 2 lt su içtim ayrıca

Günaydın
Kahvaltı şu şekilde kızarmış ekmek dil peyniri tereyağı közlenmiş biber patlıcan bal ve helva. Miktarı çok olan sadece dil peyniri ve ekmek bir dilimi az geçebilir.
Ekmek 12 digerleri toplam 15 diyelim. 27 eder.
Ekmekle başım dertte..Tamamen kesemiyorum.

canım bende aynen swnin gibiyim ne olucak bizim halimiz böyle .s

günaydın kızlar
1 yemek kaşığı yulaf kepeği 4.5
4 yumurta
3-4 mantar 1
1 dilim peynir 1
toplam 6

QUOTE="lesvos, post: 38703861, member: 638966"]günaydın kızlar
4 yumurta
3-4 mantar 1
1 dilim peynir 1
toplam 6[/QUOTE]
4 yumurta çok değil mi? Kolestrolün falan yükselmesin sonra

domates 10
peynir 1
iki dilim ekmek 24
çay
toplam 35 .s
lesvos seni tebrik ederim yaa bundan sonra senin.mönüyü takip edip ona giren yemwgi düşünüyorum

QUOTE="lesvos, post: 38703861, member: 638966"]günaydın kızlar
4 yumurta
3-4 mantar 1
1 dilim peynir 1
toplam 6
4 yumurta çok değil mi? Kolestrolün falan yükselmesin sonra[/QUOTE]
2 tanesinin beyazını kullandım, ama kolestrolüm düşüktü zaten en son

domates 10
peynir 1
iki dilim ekmek 24
çay
toplam 35 .s
lesvos seni tebrik ederim yaa bundan sonra senin.mönüyü takip edip ona giren yemwgi düşünüyorum
aslında senin de güzel olmuş,1 dilim ekmek olsaymış keşke

Gunaydin kizlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben 74 ile devam ediyorum kaldi 10 kilo az az gidiyor ipin ucunu kacirinca geliyor kilolar bende ekmek hamurisi hastasiyim yemek yemim ekmek peynir olsun yeter :) 2gundur hic yemedim ama protein agirlikli beslenince gidiyor kilolar bende durumlar boyle pek giremiyorum

Bugün 3. günümdeyim henüz tartılmadım. Dün sabah 1 yumurta 0, kibrit kutusu kadar beyaz peynir 0, 2 dilim hindi jambon 1 toplam 1 kh, öğlen ıspanak graten 7, domates salata 2 ve çok az tarhana çorba 3 toplam 12 kh, arada 2 light bisküvi 6, 1 bardak süt 10 toplam 16 kh, akşam da tavuk tandır yedim 0, yani 29 karbonhidratla bitirdim günü. Protein ağırlıklı beslenme tok tuttuğu için acıkmıyorum hiç. Bu arada bol su içiyorum. Darısı bugünün başına:)

sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti :)

harikasın tebrikler

selam
bende yazayım yediklerimi.
sabah kivi dil peyniri ceviz iki yeşil zeytin ve az sütlü kahve 15 etti.
Öğlen bir kasik makarna 7 yarım kase Şehriye çorbası 8 az tavuk sote ve küçük kaçamaklar 20 olmuştur.
simdi yine sütlü kahve iciyorum.
Akşam balık yerim.
Bu süt ve 2si bir arada kahvede de kh var.
Olsun ben kh haklarımı meyve ve bitterde kullanmaya karar verdim. Bugün ekmek yemedim. Kararliyim ekmeksiz yaşayacağım.

Bir bardak süt 6 puan. Dahil olunca sabahtan beri 41 olmuş benim. Toz salep aldım. Belki akşam yapınca içerim. Yine de sınırda kalmayi basarabilecek miyim?
Daha hiç olmadı. Hesabıma göre ben 60 puana çıkıyorum.

merhaba arkkadaşlar,buraya yazmak bana gerçekten iyi geliyormuş.birkaç gündür internetim bozuktu ve motivasyonum da resmen düşüklük vardı.bugün tartı günümdü.bu hafta 1.250 gr gitmiş. kilo 97.950 geldi.

çok tebrik ederim :))) süpersin ya ben de tartılmaya korkuyorum valla hiç vermiş gibi durmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…