evet, bakalım nolucak görücez :)teşekkür ederim:) İlaç kullanınca yapacak bir şey yok maalesef. En azından unlu ve şekerli şeylere yönelmeyin..
canım bende aynen swnin gibiyim ne olucak bizim halimiz böyle .sGünaydın
Kahvaltı şu şekilde kızarmış ekmek dil peyniri tereyağı közlenmiş biber patlıcan bal ve helva. Miktarı çok olan sadece dil peyniri ve ekmek bir dilimi az geçebilir.
Ekmek 12 digerleri toplam 15 diyelim. 27 eder.
Ekmekle başım dertte..Tamamen kesemiyorum.
4 yumurta çok değil mi? Kolestrolün falan yükselmesin sonra[/QUOTE]QUOTE="lesvos, post: 38703861, member: 638966"]günaydın kızlar
1 yemek kaşığı yulaf kepeği 4.5
4 yumurta
3-4 mantar 1
1 dilim peynir 1
toplam 6
aslında senin de güzel olmuş,1 dilim ekmek olsaymış keşkedomates 10
peynir 1
iki dilim ekmek 24
çay
toplam 35 .s
lesvos seni tebrik ederim yaa bundan sonra senin.mönüyü takip edip ona giren yemwgi düşünüyorum
sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti :)Gunaydin kizlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ben 74 ile devam ediyorum kaldi 10 kilo az az gidiyor ipin ucunu kacirinca geliyor kilolar bende ekmek hamurisi hastasiyim yemek yemim ekmek peynir olsun yeter :) 2gundur hic yemedim ama protein agirlikli beslenince gidiyor kilolar bende durumlar boyle pek giremiyorum
harikasın tebriklerBugün 3. günümdeyim henüz tartılmadım. Dün sabah 1 yumurta 0, kibrit kutusu kadar beyaz peynir 0, 2 dilim hindi jambon 1 toplam 1 kh, öğlen ıspanak graten 7, domates salata 2 ve çok az tarhana çorba 3 toplam 12 kh, arada 2 light bisküvi 6, 1 bardak süt 10 toplam 16 kh, akşam da tavuk tandır yedim 0, yani 29 karbonhidratla bitirdim günü. Protein ağırlıklı beslenme tok tuttuğu için acıkmıyorum hiç. Bu arada bol su içiyorum. Darısı bugünün başına:)
Bir bardak süt 10 mu. Benim yazdığım listede 1 litre süt 24 olunca dörde böl bir bardak 6 eder.harikasın tebrikler
çok tebrik ederim :))) süpersin ya ben de tartılmaya korkuyorum valla hiç vermiş gibi durmuyorummerhaba arkkadaşlar,buraya yazmak bana gerçekten iyi geliyormuş.birkaç gündür internetim bozuktu ve motivasyonum da resmen düşüklük vardı.bugün tartı günümdü.bu hafta 1.250 gr gitmiş. kilo 97.950 geldi.
250 ml sütte 10 gr karbonhidrat var yazıyo başka yerlerde ama bu listede 6 diyor ben de anlamadımBir bardak süt 10 mu. Benim yazdığım listede 1 litre süt 24 olunca dörde böl bir bardak 6 eder.