Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

en son yediklerim
1 dilim kepekli ekmek 1 avuc badem yarim kase tarhana çorbası 1 yumurtali ıspanak...
bu kadar sanırım.
Yürüyüşte yapıcam. heralde geçmedim sınırı.

merhaba arkadaşlar ben çok diyet denedim bir türlü beceremedim, yarın bu diyete başlıcam , yapması kolay görünüyor umarım bu sefer yaparım ya

merhaba arkadaşlar ben çok diyet denedim bir türlü beceremedim, yarın bu diyete başlıcam , yapması kolay görünüyor umarım bu sefer yaparım ya
evet hoşgeldiniz.bende sıkıcı diyetleri yapamıyordum ve kendi öğünümüzü kendimiz hazırlamamız ve listeye bağlı kalmamak hoşuma gitti.daha önce karatay diyeti yapmıştım ve hamilelikle birlikte kiloları geri almıştım.biraz karataya da benzettim.aç kalmayınca o da germiyor.

bugün erken kalkamadım.aslında şu öğün saatleri aksamasa daha iyi olacak.3 yumurta,10 kavrulmamış badem ve 10 kavrulmamış fındık.1 kibrit kutusundan biraz fazla beyaz peynir,2 bardak yeşil çay ve 2 küçük incecik dilim kaşar peyniri.

selam
bende bugün kahvaltıda iyi değildim. 2 dilim kızarmış ekmek 16, yağlı peynir epeyce 1, yağda yumurta 1 ,kaymak 1, zeytin 6 tane 2, bir çay kaşığı reçel 7 olunca toplam 28 yapıyor.
Biraz önce de meyveli yoğurt yedim 2 kaşık kadar. yüksek oluyor karbonhidrat değeri. 1 küçük kutu 14 imiş. Hadi benimki 10 olsun.Kendim yaptım.
E iyi bari yine de akşama 12 puanım var.Süper...

teşekkür ederim, ben de daha önce dukan deneyip bir haftada pes etmiştim, karatayla da çok yavaş kilo veriyordum onuda bıraktım, neler yapmadım ki, buna devam ederim umarım, bu sabah kahvaltıda 10 puan topladım, 4 yumurta, 2,5 çorba kaşığı yulaf kepeği yedim , ne yiyeceğimi bilmiyorum akşama ton balığı ya da kıymalı yumurta gibi bir şey yemeği düşünüyorum bakalım artık , yalnız yaşayınca yemek yapılmıyor evde hep pratik ve karbonhidratı fazla yiyecekler yiyorum abur cubur vs, neyse bakalım artık

Gunaydin arkadaslar herkese
Bugunku kahvaltin gayet uygunmus hemde doyurucu eminin tartida farkedeceksin hemen bunu
menun bence guzelmis sadece recel pek iyi olmamis gibi :)

Bende dunki menume sadik kaldim sadece aksam 1 mandalina yedim 8 puanda o
Gunu 18 puanla kapamis oldum
Ilk defa sabah tartilmadim. Insaallah kararliyim 1 hafta bekliycem yarisma gruplarina katildim cunku saolsun 5. Takim aldi beni
Bu arada isim degistirdim bu kim diye sasirmayin hemen salisyavehuzur :)

merhaba, bu diyete devam edicek misin :)

aslında bununla ilgili besinlerin karbonhidrat değerleri diye aratınca çıkıyor.puanın 50 yi geçmemeli.her yiyeceğin karbonhidrat değeri var.et,tavuk,balık,yumurta sıfır.peynir sıfıra yakın.

Gunaydin arkadaslar herkese

Bugunku kahvaltin gayet uygunmus hemde doyurucu eminin tartida farkedeceksin hemen bunu

menun bence guzelmis sadece recel pek iyi olmamis gibi :)
teşekkürler canım.bu arada bende isim değiştirmek istiyorum ama nasıl yapıyoruz.bilmiyorum.

evet ,bende haftada bir tartılıyorum. daha motive edici oluyor.orda akapunktura gittiğim de ne çıkacağım diye heyacanlanıyorum resmen.evdeki tartının pili bitmişti almadım.dayanamam tartılılırım diye.

kendine de yapve değer ver kendine.abur cuburu hiç alma.benim 3. haftam yanımda çocuklar abur cubur adına neler yediler ama hiç tadına bile bakmadım.bu defa farklı,olacak diyorum.gitsin bu kilolar.kilomla ilgili çok pis aşağılandım ve bu gariptir beni güçlendirdi.

canım merhaba,yarışma guruplarına bakarken katılma ile ilgili isteğini okudum.aslında bende istiyorum ama katılınca sorumluluklarım neler oluyor.çizelge hazırlamak falan ?diyet yapmak değil de bu tür şeyler biraz zor geliyor açıkcası.biraz bilgi verir misin?

çok vahim durumda değilsin aslında biraz gayretle erir gider o kilolar.
ben de azim yok işte hep yarım bıraktım ama bu sefer kararlıyım, teşekkür ederim motivasyonun için :)
akşam 2 paket ton balığı yedim 0 puanmış gece de süt içicem bir bardak 10 desek, bugünü 18 le kapatmış olucam :)

böyle azimli olmak lazım gerçekten ben de şimdi hırslandım, kardeşim çok alıyor abur cubur kendi dün gece makarna yiyipp yattı mesela 53 kilo 170 boyunda bir gr oynamıyor, ben de bir lokma bile almıcam şu saatten sonra
çok bıraktım kendimi, kilonla ilgili kim aşağıladı seni, insanlar çok acımasız malesef ben de 10 kadar kilo aldım hemen herkes bir laf biliyor nasıl sinir oluyorum anlatamam sanki herkes manken gibi olmak zorunda

böyle azimli ol işte.ben bugün çocuklara kıymalı makarna yaptım mesela.kendim için tavuğum ve salatam var.evet bazan insanlar acımasız olabiliyorlar.karşı komşum bana demedi ama arkamdan dediklerini duyunca daha bir kararlı hale geldim.salık,bakımsız,akılsız,pisboğaz,tembel...liste uzayıp gidiyor.kilondan dolayı haketmesende kişiliğini eleştirme hakkı bile görüyor insanlar kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…