- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
böyle azimli ol işte.ben bugün çocuklara kıymalı makarna yaptım mesela.kendim için tavuğum ve salatam var.evet bazan insanlar acımasız olabiliyorlar.karşı komşum bana demedi ama arkamdan dediklerini duyunca daha bir kararlı hale geldim.salık,bakımsız,akılsız,pisboğaz,tembel...liste uzayıp gidiyor.kilondan dolayı haketmesende kişiliğini eleştirme hakkı bile görüyor insanlar kendine.böyle azimli olmak lazım gerçekten ben de şimdi hırslandım, kardeşim çok alıyor abur cubur kendi dün gece makarna yiyipp yattı mesela 53 kilo 170 boyunda bir gr oynamıyor, ben de bir lokma bile almıcam şu saatten sonra
çok bıraktım kendimi, kilonla ilgili kim aşağıladı seni, insanlar çok acımasız malesef ben de 10 kadar kilo aldım hemen herkes bir laf biliyor nasıl sinir oluyorum anlatamam sanki herkes manken gibi olmak zorunda
böyle azimli ol işte.ben bugün çocuklara kıymalı makarna yaptım mesela.kendim için tavuğum ve salatam var.evet bazan insanlar acımasız olabiliyorlar.karşı komşum bana demedi ama arkamdan dediklerini duyunca daha bir kararlı hale geldim.salık,bakımsız,akılsız,pisboğaz,tembel...liste uzayıp gidiyor.kilondan dolayı haketmesende kişiliğini eleştirme hakkı bile görüyor insanlar kendine.böyle azimli olmak lazım gerçekten ben de şimdi hırslandım, kardeşim çok alıyor abur cubur kendi dün gece makarna yiyipp yattı mesela 53 kilo 170 boyunda bir gr oynamıyor, ben de bir lokma bile almıcam şu saatten sonra
çok bıraktım kendimi, kilonla ilgili kim aşağıladı seni, insanlar çok acımasız malesef ben de 10 kadar kilo aldım hemen herkes bir laf biliyor nasıl sinir oluyorum anlatamam sanki herkes manken gibi olmak zorunda
inanmıyorum ya,insanlar gerçekten çok kötü kalpli, sen başarıcaksın bak gör, allah onu da bildiği gibi yapsınböyle azimli ol işte.ben bugün çocuklara kıymalı makarna yaptım mesela.kendim için tavuğum ve salatam var.evet bazan insanlar acımasız olabiliyorlar.karşı komşum bana demedi ama arkamdan dediklerini duyunca daha bir kararlı hale geldim.salık,bakımsız,akılsız,pisboğaz,tembel...liste uzayıp gidiyor.kilondan dolayı haketmesende kişiliğini eleştirme hakkı bile görüyor insanlar kendine.
ben bugün başladım, ama geçmiş yorumları okursan verenler çok var, önemli olan sıkılıp bırakmamak her diyet üç aşağı beş yukarı işe yarıyor zaten ama en kolayı bu bence gördüklerimdenkızlar bu diuetten memnun kalan var mi yani ise yariyormu gerçekten
Ben 15 gundur yapiyorum puanimi cok dusuk tutmadigim halde 4 kilo kadar gitti arada regl olunca birakmistim diyeti birakmasam daha cok giderdikızlar bu diuetten memnun kalan var mi yani ise yariyormu gerçekten
Ben telefondan giriyorum canim sağ uste ismin varya orayi tikla kişisel bilgileri tikla sonra hesabiniz yazan yeri tikladiginda nick degistirme var oradateşekkürler canım.bu arada bende isim değiştirmek istiyorum ama nasıl yapıyoruz.bilmiyorum.
Lesvoscum hosgeldin demismiydim :)kilom en son 74 tü ama üç dört gündür çok yedim tartılmıyorum korkudan, 2 gün sonra falan tartılıcam
Yok canim ya cizelge kaldirilmis sadece her gun menu yaziyosun ve cuma gunleri kilo bildirimi yapiyosun.kilo alirsan grubunuda etkilemis oluyosun o yuzdende insan daha dikkatli oluyorcanım merhaba,yarışma guruplarına bakarken katılma ile ilgili isteğini okudum.aslında bende istiyorum ama katılınca sorumluluklarım neler oluyor.çizelge hazırlamak falan ?diyet yapmak değil de bu tür şeyler biraz zor geliyor açıkcası.biraz bilgi verir misin?[/QUOTE
ayy buna muhakkak bende katılmak istiyorum istediğim kilo 52 54 fln bu kilolara bir ulassam başka da bişey istememYok canim ya cizelge kaldirilmis sadece her gun menu yaziyosun ve cuma gunleri kilo bildirimi yapiyosun.kilo alirsan grubunuda etkilemis oluyosun o yuzdende insan daha dikkatli oluyor
çok sağol canım.inşallah hep beraber vereceğiz.inanmıyorum ya,insanlar gerçekten çok kötü kalpli, sen başarıcaksın bak gör, allah onu da bildiği gibi yapsın
benim üçüncü haftam.4 kilo gitti bile.kızlar bu diuetten memnun kalan var mi yani ise yariyormu gerçekten
masaallah ya ne güzel peki bu diyeti nasıl uyguluyosun 50 puanı gecmeyipte mi 4 kilo verdinbenim üçüncü haftam.4 kilo gitti bile.
evet. gıdaların karbonhidrat değerlerine göre yediklerinde her öğünü kendin ayarlıyorsun.masaallah ya ne güzel peki bu diyeti nasıl uyguluyosun 50 puanı gecmeyipte mi 4 kilo verdin
peki burda gunluk yediklerimizi paylasiyormuyuz birbirimizi takip ediyomuyuz yanievet. gıdaların karbonhidrat değerlerine göre yediklerinde her öğünü kendin ayarlıyorsun.
evet,yazıyoruz.peki burda gunluk yediklerimizi paylasiyormuyuz birbirimizi takip ediyomuyuz yani