- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dün tartıldım.bu hafta geçen haftaya göre kilo verimi düşük ama sonunda ikili rakamları gördüm.850 gr gitmiş bu hafta.kilo 99.200 gr. böyle böyle gidecek kilolar. iki haftada toplam dört kilo vermişim.beslenme şekline aynen devam. dün ise öğlen sadeace bir porsiyon şehriye çorbası.akşam sınırı aştım. bir porsiyon etli nohut yemeği.yanında yeşil salata. görümceme gitmiştik.tatlı ,tuzlu,kestane falan çeşit çoktu ama en masumu diye kuruyemiş yedim küçük bir kasenin yarısı kadar.Ispanakli yumurta 4 puan
44 puan yapmis oluyosun aşmamişsin :) insallah tartida mutlu olursun yarin
Hayirli olsun 9 lu rakamlar.insallah üstunde cok kalmasin ondanda çarçabuk kurtulursun :) dunku kacamak icinde uzulme canim tartidan sonra bir seferlikten bisey olmaz yine devam edersin ayni duzeneevet dün tartıldım.bu hafta geçen haftaya göre kilo verimi düşük ama sonunda ikili rakamları gördüm.850 gr gitmiş bu hafta.kilo 99.200 gr. böyle böyle gidecek kilolar. iki haftada toplam dört kilo vermişim.beslenme şekline aynen devam. dün ise öğlen sadeace bir porsiyon şehriye çorbası.akşam sınırı aştım. bir porsiyon etli nohut yemeği.yanında yeşil salata. görümceme gitmiştik.tatlı ,tuzlu,kestane falan çeşit çoktu ama en masumu diye kuruyemiş yedim küçük bir kasenin yarısı kadar.
Tesekkurler herkese huzur ve mutluluk getirmesini dilerim bendebu arada hepinizesağlıklı,huzurlu bir yıl dilerim.
hoşgeldiniz.Merhaba bayanlar bende bu dıyetle yaklaşık 20 kılo kadar verdım sonra araya hamılelık falan gırdı bırazını gerı aldım suanda 12 kılo falan vermek ıcın yenıden başlıyorum bende aranızdayım
inşallah canım.hepimiz stediğimiz kilolara geliriz.aslında başka diyetle karışık yapmıyorum ama kabızlık problemi olmasını istemiyorum.protein ağırlıklı olunca diyet.sabah kahvaltı için bu hafta hep geç kaldım yapmak için.o yüzden yeşil elma yoğurt alıyordum yanıma. ikisi birlikte çok tok tıutuyor ama kahvaltı yapacağım bu hafta .Hayirli olsun 9 lu rakamlar.insallah üstunde cok kalmasin ondanda çarçabuk kurtulursun :) dunku kacamak icinde uzulme canim tartidan sonra bir seferlikten bisey olmaz yine devam edersin ayni duzene
Buarada sorcaktim sana aklima geldi sanirim baska bir diyetle karisik yapiyosun bu diyeti cunku dikkat ettimde hergun yesil elma yiyosun acaba elmayi en azindan bir gun arayla yesen daha hizlimi gider kilolarin karatayda bile sadece caniniz cok cektigi gun yiyin
Tesekkurler herkese huzur ve mutluluk getirmesini dilerim bende
Normalde varmi kabizlik sorunun ben kendimden ornek vereyim benimde metabolizmam hizli degildir ama bu diyette sorun yasamadim hic afedersiniz hergun çiktim tuvalete sanirim sifir puanlilardan bolca yiyince aç kalmadigimiz icininşallah canım.hepimiz stediğimiz kilolara geliriz.aslında başka diyetle karışık yapmıyorum ama kabızlık problemi olmasını istemiyorum.protein ağırlıklı olunca diyet.sabah kahvaltı için bu hafta hep geç kaldım yapmak için.o yüzden yeşil elma yoğurt alıyordum yanıma. ikisi birlikte çok tok tıutuyor ama kahvaltı yapacağım bu hafta .
Hosgeldin berranurcum birlikte birbirimize destek vererek başaricaz bu işi korksun bizden kilolar :) suan kilon kac 20 kiloyu ne kadar zamanda vermistin anlatirmisin birazMerhaba bayanlar bende bu dıyetle yaklaşık 20 kılo kadar verdım sonra araya hamılelık falan gırdı bırazını gerı aldım suanda 12 kılo falan vermek ıcın yenıden başlıyorum bende aranızdayım
hosgeldin kokomel onceden bu diyeti yapmismiydin sanki gecmis sayfalarda gormustum seniSelam
2 kaynamis yumurta 1 dilim kasar 3 dilim sucuk 1 lokma ekmek ve yeşillik
evet sanirim 10 u geçmez.
bu diyette sabitlenmem lazim. aylardir yerimde sayıyorum
dogalsan marka ama dikkat et yulaf ezmesi olmasin migrosta var karbonhidrati emip vucuttan atmaya yardimci oluyrmus gunde 1 kasigi 4.5 puan. 1 avuc findik 5 puan. 1 avuc badem 6. 1 avuc kavrulmamis tuzsu badem 2. 1 fincan ceviz 6.4. 1 su bardagi ceviz içi 22 puan. 50 gr fistik 23 puannormalde pek yok ama 2. hafta yeşil sebzelerden pek almadım.proteinlerin yanına ondanda olmuş olabilir bu sorun.yulaf kepeği hangi marka alıyorsun .geçen markette birkaç ayrı marka gördüm ama güvenip alamadım.çünkü unlu gibi bir görüntüsü vardı dıştan bakınca.yoğurdumu kendim yapıyorum ve yemeye özen gösteriyorum.yeşil çay içiyorum arada.birşey sormak istiyorum.çiğ badem,fıstık,ceviz bunların puanı nedir?
iyi karbonhidrat değerleri çok fazla değilmiş .kahvaltıya eklemiştim bugün 10 badem 10 da fındık içi.hepsi 1 avuç etmiyor zaten.bende alayım yulaf kepeği.bir kez a101 de gördüm o kabuk kabuk duruyordu.bugün almaya gittim kalmamış.haftalık gelen ürünlerdenmiş.dogalsan marka ama dikkat et yulaf ezmesi olmasin migrosta var karbonhidrati emip vucuttan atmaya yardimci oluyrmus gunde 1 kasigi 4.5 puan. 1 avuc findik 5 puan. 1 avuc badem 6. 1 avuc kavrulmamis tuzsu badem 2. 1 fincan ceviz 6.4. 1 su bardagi ceviz içi 22 puan. 50 gr fistik 23 puan
evet bende merak ettim .20 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz.spor yaptınız mı?Merhaba bayanlar bende bu dıyetle yaklaşık 20 kılo kadar verdım sonra araya hamılelık falan gırdı bırazını gerı aldım suanda 12 kılo falan vermek ıcın yenıden başlıyorum bende aranızdayım
yaptim canim ama cok az devam ettim. çabuk bozuyorum ben. ne olacak halim...hosgeldin kokomel onceden bu diyeti yapmismiydin sanki gecmis sayfalarda gormustum seni