- 12 Mart 2011
- 2.836
- 1.182
haklısın.nedenseyoğurduproteingurubun200 gr yogurtun kh puani 12 onuda hesaba katmalisin
nedenseyoğurt0 proteinliler ggibi kalmış aklımda200 gr yogurtun kh puani 12 onuda hesaba katmalisin
Dukanda sınırsız yendigi için oyle kalmıştır aklinda :)haklısın.nedenseyoğurduproteingurubun
nedenseyoğurt0 proteinliler ggibi kalmış aklımda
Maşallah 1 kilo cok guzel :) bir hafta sonra guzel haberlerini bekliyorum inan bana 1 hafta sonra 76 dan bile daha asagi olursunaynen öle hatta 250 gr 12 diye biliyorum yani bir kase 250 gram 200 gr 10 felan eder....
salisyavehuzurcum ben tartıldım 1kg vermişim... yuppyyy 77 kg mım bu hafta evde yokum inşallah devam ettirebilirim döndüğümde 76 olmak istiyorum....
ekmek hiç yemiyorum ben daha çok yeşillik oluyor.bugünde sabah kahvaltısı iyi gitti.öğleden sonra gün var.orda asıl sınav başlıyor.gerçi hiç aç değilim ama kendimi sınamış olacağım galiba.Yediklerimi paylasayim
Kahvalti
2,5 dilim kizarmis ekmek 20
Zeytin 1
Peynir 1
Oğlen
Pirzola o
1 yk süt tozuyla kahve 3
Aksam
1 isirik cikolata 2
kahve icicem az sonra 3
insallah 30 la kapaticam bugunu tabi eşim yine bir supriz yapmazsa :)
Buarada süt tozunu cok sevmeme ragmen kh degeri cok yuksek sanip 2 yildir sütle kahve iciyodum ama meger süt tozu 2,7 puanmis süt ise 10 puan
haklısın.nedenseyoğurduproteingurubun
nedenseyoğurt0 proteinliler ggibi kalmış aklımda
fat1hhh 1213 .!.:dün güne gittim ve baktım hiç bana uygun yiyecek yoktu.hamurişi ve tatlılar,yemedim eve dönünce evde yedim kendime uygun olanlardan
Gunaydin nasil gidiyor diyet kaç tane zeytin yedin 10 yazmissin benim bildiğim 10 tane yeşil zeytin 2 ama siyah zeytinin tanesi 1 puan sanirimsabah.yeşillik 10,zeytin 10,domates 5 yumurta 0, akşam. salata ,közlenmiş domates ve biber hepsi 20 desem et 0. 45 le günü kapatıyorum.
bu farkı bşlmiyordum.hala devam ediyorum.ama iki gündür kendimi halsiz hissediyorum.biraz motivasyonum düştü sanki biraz yüreklendirin beni.bu sabah geç kalktım ve işe yetişmek için 1 yeşil elma ve 200 gr yoğurt aldım yanıma onları tükettim.Gunaydin nasil gidiyor diyet kaç tane zeytin yedin 10 yazmissin benim bildiğim 10 tane yeşil zeytin 2 ama siyah zeytinin tanesi 1 puan sanirim
7 tane siyah zeytin 1 puan, 18 tane yeşil zeytin 1 puanGunaydin nasil gidiyor diyet kaç tane zeytin yedin 10 yazmissin benim bildiğim 10 tane yeşil zeytin 2 ama siyah zeytinin tanesi 1 puan sanirim
evet malesef odem oluyor hatta reglden bir kac gun once basliyor sen yine iyiymissin en azindan kilo almiş gozukmemissin ben 3 kilo fazla cıkmıştım ama bu donemde diyete devam edersek bitince hizli kilo gidiyormuşGunaydin dünkü yediklerim
Kahvalti
Sosis 1
1 kaç patates kizartmasi 10
Şekersiz cay 0
4 tane yer fistigi 5
Aksam
İzgara tavuk 0
Ayran 5 21 ile günü kapattim sabah tartildim yine 75 ciktim burada adet oldum diyeteykende odem olusurmu adet döneminde benim 74 cikmam lazimdi
Hoşgeldin aramiza insallah kararli devam edersin basarili olmaman imkansiz ozaman :) kilon kaç acaba?merhaba arkadaslar diyete baslamaya karar verdim bende okul dersler sınavlar derken kilolar aldı başını gitti umarım basarılı olurum