Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kahvaltıda
2 dilim kızarmış ekmek 20
2 haşlanmış yumurta: 0
peynir: 1
10 yeşil zeytin:2
çay:0

toplam:23

Birazdan da cordon bleu yapacağım fırında, et şnitzel var listede ama tavuk şnitzel bulamadım, cordon bleu yu kaç puan almalıyım ki

it, post: 38351890, member: 216663"]Protein azaltıyor diye biliyorum.. Bu diyette de proteine ağırlık vererek azalır bence..[/QUOTE]
Yarin daha çok agirlik veririm WC sikintim var diye sebze yedim bugün. Cordon blueda 6 puan olur sanirim kasar 1 salam 1 et0 pane harci 4 desek

Gunaydin arkadaslar
Şinitzel 6 puan ev yapimi cordon bleu tanesi 12 puan ama hazir alinanlar daha yuksek

kızlar , bu başlıkta 4 kilo vermiştim.. şimdi yine devam. sabak omlet yedim, öğlen az ıspanak ve kaşar peyniri.. sevgi,ler başarılar hepimize :)
Hosgeldin aramiza yeniden verecegine eminim insallah :)
Arkadaslar benimde 2 gundur tarti fazla gosteriyodu pili bitmek uzere diyodum ama meger regl olacakmisim puan saymaya devam edicem cunku regl oldugumuzda daha hizli kilo verirmişiz ama bu tartida gozukmezmis regl bitince hizlica gidermis tutulan su o yuzden elimden geldigince tatli ve yemek krizlerini aşmaya calisicam :)

Kolay gelsin o zaman tatli krizin tutarsa yogurta tarcin ve tatlandicici ekleyip soguk yersen baya bi kesiyor yada ayni sekilde sicak sute

Hoşgeldin ubseneris, post: 38345833, member: 161636"]kızlar , bu başlıkta 4 kilo vermiştim.. şimdi yine devam. sabak omlet yedim, öğlen az ıspanak ve kaşar peyniri.. sevgi,ler başarılar hepimize :)[/QUOTE]

Hosgeldin inş verecez kilolari :)

Burada kizlar boyunuz yasiniz kac ???
Benim boy 1.68 yas 30 evliyim bir oğlum var 2,5 yasinda 60 kilo ile evlendim 2 sene sonra 68 ile hamile kaldim 86 ile doğuma girdim oğlum 6 aylikken 74 kiloydum protein agirlikli beslenip 2 haftada 5 kilo verdim 69 oldum sonra yediklerime dikkat ederek 66 oldum sonra film koptu anlamadim bi bakmisim 77 hrdefim 64 olmak

Öğle yemeğimide yedim
1 yumurta 0
1 yk yulaf kepeği 5
Az peynir 1 ile omlet
6 puan ile kapattim şükür akşamda tavuk salata yada tavuk ayran düşünüyorum

QUOTE="Suit, post: 38368869, member: 216663"]Tam tahıllı lavaş kaç puandır acaba, diyete başladığından beri yeltelmedim ama [/QUOTE]

Bilmiyorum normal lavas 29 bende ilk gunlerden fena cozuttum aksam tavuk corba ictin 2 puan anca ama ondan once koca bi dilim kek yedim 30puan toplam 60 la kapattim gunu gitti bugunum yarinda arkadasa gidecegim

QUOTE="Suit, post: 38368869, member: 216663"]Tam tahıllı lavaş kaç puandır acaba, diyete başladığından beri yeltelmedim ama

Bilmiyorum normal lavas 29 bende ilk gunlerden fena cozuttum aksam tavuk corba ictin 2 puan anca ama ondan once koca bi dilim kek yedim 30puan toplam 60 la kapattim gunu gitti bugunum yarinda arkadasa gidecegim [/QUOTE]

Valla ben bu diyetle hep açım. Bütün gün de başım ağrıdı. Annem bile bugün bu diyet sende sinir yaptı dedi, hakkaten çok sinirliyim, gerginim. Dukanda böyle olmamıştım, en azından yulaf kepeğiyle falan bişeyler yapıyorduk, tatlıyı tatladırıcılı ürünlerle hallediyorduk falan.. Bilmiyorum başka diyete geçeceğim sanırım, ya da yine karbonhidratı kesip, proteini artırıp, bol çorba içerek, şeker yerine tatladırıcı kullanarak kendime göre bir diyet yapacağım, bilmiyorum hala açım ve başım ağrıyor

Bilmiyorum normal lavas 29 bende ilk gunlerden fena cozuttum aksam tavuk corba ictin 2 puan anca ama ondan once koca bi dilim kek yedim 30puan toplam 60 la kapattim gunu gitti bugunum yarinda arkadasa gidecegim

Valla ben bu diyetle hep açım. Bütün gün de başım ağrıdı. Annem bile bugün bu diyet sende sinir yaptı dedi, hakkaten çok sinirliyim, gerginim. Dukanda böyle olmamıştım, en azından yulaf kepeğiyle falan bişeyler yapıyorduk, tatlıyı tatladırıcılı ürünlerle hallediyorduk falan.. Bilmiyorum başka diyete geçeceğim sanırım, ya da yine karbonhidratı kesip, proteini artırıp, bol çorba içerek, şeker yerine tatladırıcı kullanarak kendime göre bir diyet yapacağım, bilmiyorum hala açım ve başım ağrıyor [/QUOTE]

[Nerelerdesinzur, post: 38359214, member: 643800"]Hosgeldin aramiza yeniden verecegine eminim insallah :)
Arkadaslar benimde 2 gundur tarti fazla gosteriyodu pili bitmek uzere diyodum ama meger regl olacakmisim puan saymaya devam edicem cunku regl oldugumuzda daha hizli kilo verirmişiz ama bu tartida gozukmezmis regl bitince hizlica gidermis tutulan su o yuzden elimden geldigince tatli ve yemek krizlerini aşmaya calisicam :)[/QUOTE]

Nerelerdesin nasil gidiyor diyet???

kızlar bu diyet işe yarıyor mu ya napsam bilemedim daha önce denemiştim , çok aşırı yedim bir iki gün böyle olmaz diye bıraktım önerir misiniz

arcin60, post: 38397483, member: 645658"]kızlar bu diyet işe yarıyor mu ya napsam bilemedi

Karbonhidrat kisitlamasi yaptigimiz için verdiriyor ama ben tartildim daha pztesi basladim pztesi tartilcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…