Gunaydin arkadaslarKahvaltıda
2 dilim kızarmış ekmek 20
2 haşlanmış yumurta: 0
peynir: 1
10 yeşil zeytin:2
çay:0
toplam:23
Birazdan da cordon bleu yapacağım fırında, et şnitzel var listede ama tavuk şnitzel bulamadım, cordon bleu yu kaç puan almalıyım ki
Hosgeldin aramiza yeniden verecegine eminim insallah :)kızlar , bu başlıkta 4 kilo vermiştim.. şimdi yine devam. sabak omlet yedim, öğlen az ıspanak ve kaşar peyniri.. sevgi,ler başarılar hepimize :)
Hosgeldin aramiza yeniden verecegine eminim insallah :)
Arkadaslar benimde 2 gundur tarti fazla gosteriyodu pili bitmek uzere diyodum ama meger regl olacakmisimpuan saymaya devam edicem cunku regl oldugumuzda daha hizli kilo verirmişiz ama bu tartida gozukmezmis regl bitince hizlica gidermis tutulan su o yuzden elimden geldigince tatli ve yemek krizlerini aşmaya calisicam :)
Tam tahıllı lavaş kaç puandır acaba, diyete başladığından beri yeltelmedim amaGunaydin kahvaltim
Yarim lavaş 15
Peynir 1
Cay 0
16 puan
mİQUOTE="Suit, post: 38368869, member: 216663"]Tam tahıllı lavaş kaç puandır acaba, diyete başladığından beri yeltelmedim ama
Bilmiyorum normal lavas 29 bende ilk gunlerden fena cozuttum aksam tavuk corba ictin 2 puan anca ama ondan once koca bi dilim kek yedim 30puan toplam 60 la kapattim gunu gitti bugunum yarinda arkadasa gidecegim
Suepost: 38376456 .!.:Valla ben bu diyetle hep açım. Bütün gün de başım ağrıdı. Annem bile bugün bu diyet sende sinir yaptı dedi, hakkaten çok sinirliyim, gerginim. Dukanda böyle olmamıştım, en azından yulaf kepeğiyle falan bişeyler yapıyorduk, tatlıyı tatladırıcılı ürünlerle hallediyorduk falan.. Bilmiyorum başka diyete geçeceğim sanırım, ya da yine karbonhidratı kesip, proteini artırıp, bol çorba içerek, şeker yerine tatladırıcı kullanarak kendime göre bir diyet yapacağım, bilmiyorum hala açım ve başım ağrıyor
Bana tum diyetler sinir yapiyor cok mantikli aslinda bu diyet yine yapabilirsin tatlandiriciyla tatlini yulaf kepeginide killanabilirsin onemli olan ekmekten hamur isinden tatlilardan uzak durmak yediklerini cesitlendirebilirsin tabi en iyi sen bilirsin kendini verelimde su kilolari