olabilir canim, ama benim demek istedigimde, aksam saat 8 cok gec oldugu icin, 4-5 gibi karnini doyurki, aksama cok hafif ye diye dedim, hani saat 11 gibi yedigin zaman, 4 tede baden yada günkurusu yersen aksam eve geldiginde cok acikir cok yersin diye düsünmüstüm, ama insan kendini daha iyi bilir, acikmiyorum yemesemde olur diyorsan sen bilirsin tabii canim, kendi icgüdüsel sesine göre istedigini secebilirsinEvet dediğinz gbi tam olur aslında yapabilirim ama cok aclık hissi hissetmiyorum evden cıkış saatimle okuldan cıkıs saatim arasında gündoğdu kayısı bile yesem biraz midemi bastırır önceki sayfalarda bademinde az puanı oldugunu duydum ama emin olamadım, yani okulda aşırı acıkmadıgım için sandviç yerine o tarz birsey yesem benim için daha iyi olabilir. Mesela bu aksam evde barbunya yemeği var ama onun puanı cok yüksek dimi baklagile giriyor diye ? Oyüzden menemen falan yerim artık diye düşünüyorm
olabilir canim, ama benim demek istedigimde, aksam saat 8 cok gec oldugu icin, 4-5 gibi karnini doyurki, aksama cok hafif ye diye dedim, hani saat 11 gibi yedigin zaman, 4 tede baden yada günkurusu yersen aksam eve geldiginde cok acikir cok yersin diye düsünmüstüm, ama insan kendini daha iyi bilir, acikmiyorum yemesemde olur diyorsan sen bilirsin tabii canim, kendi icgüdüsel sesine göre istedigini secebilirsin
Evet dediğinz gbi tam olur aslında yapabilirim ama cok aclık hissi hissetmiyorum evden cıkış saatimle okuldan cıkıs saatim arasında gündoğdu kayısı bile yesem biraz midemi bastırır önceki sayfalarda bademinde az puanı oldugunu duydum ama emin olamadım, yani okulda aşırı acıkmadıgım için sandviç yerine o tarz birsey yesem benim için daha iyi olabilir. Mesela bu aksam evde barbunya yemeği var ama onun puanı cok yüksek dimi baklagile giriyor diye ? Oyüzden menemen falan yerim artık diye düşünüyorm
canım benım nacızhane fıkrım ılk etapta sekerlı bısı yememen puanın musaıt olsada bılıyorsunkı sekerlı seyler ozellıkle cıkolara dırek yag olarak vucudumuzda kalıyoronun dısında super
ayrıca rıca ederım yardım edebılıosam ne mutlu bana
CAnım atıstırmalık bır ıkı kuru kayısı 2-3 cevız yogurt turu seyler yıyebılırsın yada 1 bardak sut
CANIm cevız ve badem tok tutan yıyeceklerdır bellı olculerde yenılmesınde ara ogun olarak kesınlıkle sakınca yok.sandvıc yerıne kesınlıkle bunları tercıh et daha doyurucu olur kesınlıkle
Ya dün puanım 8 de kalınca bitter cikolata attım agzıma ben bide tatlıya aşırı düşkünüm o yüzden onunla doldurayım dedim :)) ama yemem bu hafta bidaha sizi dinleyim :) birde 100 gr bitter çikolata 24 puan deniyor bu doğrumu acaba ? Bende oyle düşünüyorum hemde sindirim acısından kayısınında faydası var ben gündoğdu yerdim arasına ceviz koyup ama o devride kapattım fazla puan toplamaym diye
ben 3-4 kilo verip geri aliyorum yaklasik 1 senedir, cok diyete basladim ama cabuk pesediyorum, benimde eksigim bu istikrarli olamamak malesef. aslinda diyet adina cok sey ögrendik ama uygulamada sorun oluyor hep, sen bana bakma, beni hic örnek alma, bu konuda melegi örnek alabilirsin, hani bir söz varya, hocanin dedigini yap ama yaptigini yapma diye , hah iste o aynen benim icinde gecerli
canım cıkolataların paketlerının arkasında karbon degerlerı yazar ona gore 1 mınık kare ona gore hesaplanır canım sındırıme mesela yogurdun ıcıne keten tohumu atp yersen muthıs faydalı yada 1-2 kuru kayısı. tatlı krızınede sana cozum olarak 1 bardak sute cubuk tarcın attınmı anında gecıyor canım
ben 3-4 kilo verip geri aliyorum yaklasik 1 senedir, cok diyete basladim ama cabuk pesediyorum, benimde eksigim bu istikrarli olamamak malesef. aslinda diyet adina cok sey ögrendik ama uygulamada sorun oluyor hep, sen bana bakma, beni hic örnek alma, bu konuda melegi örnek alabilirsin, hani bir söz varya, hocanin dedigini yap ama yaptigini yapma diye , hah iste o aynen benim icinde gecerli
harikasin melekcim, masallah sanavee bugunku bu saate dek olan menum
sabah
2 dılım ıyıce kızamıs cavdar 14 p
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
kozlenmus bıber ve az domates 4 p
yarım bardak lıght kola 0 p
ara
1 yemek yasıgından az yogurt 3 p
aksamda
1 domates 6 p
1 bıber 3 p
2 yesık sogan 2 p
2 yumurtadan menemen yapıp yemeyı dusunuyorum
1 bardak ayran ıle 3 p
37,5 p ıle gunu kaparım
su ana kadarda 1,5 lt su
vee bugunku bu saate dek olan menum
sabah
2 dılım ıyıce kızamıs cavdar 14 p
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
kozlenmus bıber ve az domates 4 p
yarım bardak lıght kola 0 p
ara
1 yemek yasıgından az yogurt 3 p
aksamda
1 domates 6 p
1 bıber 3 p
2 yesık sogan 2 p
2 yumurtadan menemen yapıp yemeyı dusunuyorum
1 bardak ayran ıle 3 p
37,5 p ıle gunu kaparım
su ana kadarda 1,5 lt su
harikasin melekcim, masallah sanahaftasonlari sen giremiyordun yanlis hatirlamiyorsam, artik girebiliyormusun , bende birazdan camide toplantimiz var cikmam lazim, görüsürüz hayirli aksamlar, arzu ne zaman gelecek
maşaallah
ahahahahahgurbet hocam:)
ahahahahahsen bu diyeti yapmasanda hep gel olurmu, cok tatlisin sen yaaa
ahahahahahsen bu diyeti yapmasanda hep gel olurmu, cok tatlisin sen yaaa
evet meyracım sen hep gel hem senı cıtır yapalım hem tatlı sohbetını gorelım
biz hep bekleriz, ama beni örnek alma,çok sağol canım benim, inan o senin tatlığın.....
gelmeye çalışırım hep canım:)
biz hep bekleriz, ama beni örnek alma,
biz hep bekleriz, ama beni örnek alma,