Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyeti bende yapmıştım ve gerçekten başarılı oldum ama puan listesini kaybettim şimdi 90 kiloyum doğum nedeniyle ve tekrar yapmak istiyorum listeyi paylaşabilirmisiniz

bu diyeti bende yapmıştım ve gerçekten başarılı oldum ama puan listesini kaybettim şimdi 90 kiloyum doğum nedeniyle ve tekrar yapmak istiyorum listeyi paylaşabilirmisiniz

listeler ilk sayfada ve 5.6 sayfada var bulamazsan paylaşırım yinede :)

öğlen

şekersiz çay 0 puan,
25 gr. çiğ badem 6 puan

akşama da

ızgara köfte 1 puan
50 gr. pilav 10 puan artık tartıpda yerim :)

sabahtan 13 puanım vardı + 17 toplamda 30 puanla günü kapatırım

relg döneminde çok şişlik oluyor 3 kilo fazla çıktığımı bile hatırlıyorum moralini bozma devam et bence :) regl sonrası düzene girecektir.

Teşekkürler nazkoray. Fakat hala olamadim yaaa bi siskinlik var ayrica canim cok fena tatli cekiyor.
Dunki günümü yazayım:
Sabah kitir ekmek :10 kh
Oglen kereviz yaklasik 8 kh
Aksa salata ve et 8 diyelim
Birde gun icinde 3 gramm karbonhidrat bulunan keklerimden. Toplam 9
Dün ki günü ufak atistirmalarla birlikte 45 ile kapattim. Ayrica 2 litre su ictim.

selam arkadaşlar bende katılabilir miyim? kilo cetveli nasıl oluşturabilirim, ve neler yapmam lazım,sayfaları inceliyorum ama yardımcı olursanız sevinirim

Selam herkese.. Ben de yıllar önce bu diyetle 15kg vermiştim.. Hatta burda aktif olarak yazıyordum.. 3 aydır diyetisyen kontrolünde diyet yaptım ve 12kg verdim.. Fakat 2-3 haftadır 70kg da takıldım ve motivasyonum düştü.. Artık bu diyetle yoluma devam etmek istiyorum.. Çok ama çok iyi bildigim bir diyet ve etkisi garanti:)) keske eskisi gibi herkes aktif olarak yazsa da herkes paylaşsa neler yediğini..

Bu sabah peynirli omlet. 3-4 adet cherry domates ve şekersiz bitki çayı içtim..4-5 puanla açmış bulunuyorum..bakalım kaçla kapayacağım..ilk bir kac hafta 20-30 seviyelerini geçmemeyi tavsiye ederim bu diyeti yapanlara..daha guzel sonuc alınıyor..

merhaba bende bu dıyetle 20 kılo vermıstım halada cogunu koruyorum en cok 3-4 kılo almıısmdır. gene baslamak ıstıorm bırlıkte yapabılırız ıstersenız

merhaba bende bu dıyetle 20 kılo vermıstım halada cogunu koruyorum en cok 3-4 kılo almıısmdır. gene baslamak ıstıorm bırlıkte yapabılırız ıstersenız

Canım çok sevinirim.. Ben de birlikte yapabileceğim birileri olsun istiyordum.. Madem burdasın sen de o zaman düzenli olarak yediklerimizi paylaşalım.. Ne kadar kilo verdigimizi söyleyelim.. Bugün benim 3. Gunüm.. Çok iyi gidiyor.. Sabah genelde omlet ve peynir yiyorum.. Arada 50gram fındık ve dil peyniri.. Öğlen bugün köfte ve yeşil salata akşama da hamsi yemeyi planlıyorum.. Acıktıkça peynir ve fındık yiyorum.. Bazen de ceviz.. Umarım birileri daha katılır aramıza.. Sen kaç kilosun tam olarak şimdi? Ben tam 70 ile başladım P.tesi bakalım 1 haftada ne olucak..

Dün bütün gün yediklerim: sabah omlet ve 4-5 minik domates.. Sonra öğlen et kavurma ve yeşil salata.. O saate kadar 15 filan almışımdır.. Sonra 100 gram fındık bu da 11 ediyor.. Akşam karnım acıkmadı ve bir kase yoğurt yedim.. Yani günlük 25 ile kapadım dün.. Hadi arkadaslar yok mu başka aramıza katılacak kimse.. Eskiden ne kadar kalabalıktık burda bu diyeti yaparken..

slm arkadaşlar bende bugun bu diyete başladım bakalım gercekten gidecekmi bakalım sabah 67.9 cıktım 3 günde bakım kac grm gidecek yardım ederseniz sevinirim :))

merhabalar, ben de bugün bu diyete başladım, daha doğrusu Ajda ile başladık. Hergün günlüğümü burada tutucam, takılın peşimize hatunlarrrrrrr
Kahvaltı :
1 etimek 8
1 dilim salam 1
beyaz peynir 1
rafadan yumurta 0
marul+maydonoz 2
yarım domates 3
KAHVALTI 15

kolay gelsin ama ben ismimi ekliyemedim

Hoşgeldiniz kızlar.. Çok sevindim benimle başlayanların artmasına.. Ben daha önce çok guzel kilo verdim bu diyette.. En güzel tarafı yediklerime kendim karar veriyor olmak..eminim çok guzel kilolar vermeye başlıycaz.. Ben hala dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum.. Kızım 10 aylık oldu ama ben eski halime hala dönemedim.. Ama diyetisyen kontrolünde vermek de baya sıkıcı geldi artık.. Bakalım yine eskisi gibi başaracak mıyım..

hoş bulduk cnm inşlh veririz siz daha önce bu diyetle nekadar verdiniz acaba hani ben 4 5 kilo versem yiter bana ne kadar sürede verebilirim acab:)

hoşulduk canım, bizde yeni keşfettik bu diyeti hemen başladık Ajda ile. İlk günün dönüşü bana 1.1 kg oldu. alt sınırı 25 olarak tutuyorum. ilk hafta böyle yapıcam sonra yavaş yavaş artırıcam. Yeni yıla 75 le adım atmaya çalışıyorum. Sonra yavaş yavaş gitsin. Daha önce yapmış birisi olarak önerilerini bekliyorum.
Ben de 42 yaşında 18-14 yaş ve 18 aylık 3 evladım var. Doğumdan kalan kilolarını verirken yanlız değilsin yani

kızlar bende bu diyete başladım ama sizler neredesiniz huuuu huuuuuuuu 4 gündür giren olmamış

bugün başladım 79 kiloyum ve en az 20-25 kg verecem inş

merhaba kızlar ben şuan yeni görüyorum bu diyeti.2.doğumdan sonra 7 kilo kaldı boy zaten yok 1.60 boy 60 kilo...... durumumu düşünün pazartesiyi falan beklemiycem yarın dan itibaren başlıycam....
inşallah azimli davranabilirim...çünkü tatlı ile yaşayan biriyim

MERHABA KIZlar

ben 2012 mayıs ayında bu dıyetle 20 kılo vermıstım ve bu zamana kadar sadece 6-7 kılosunu gerı aldım cogunu koruyorum. sımdı kaldıgım yerden devam etmek oncelıkle 10 kılo vermek ıstıorum. benımle bırlıkte yapmak ısteyen olursa bırbırımızı motıve etmıs oluruz hemde menulerımızı paylasır fıkır vermıs olurz ne dersınız
35 yasındayım 168 boyum 76 kıloyum hadı bakalım kızlar beklıyorum herkezı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…