Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bugunku menumu paylasayım hem fıkır olmus olur :KK34::KK34::KK34:

sabah

2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
haslanmıs yumurta 0 p

ara
yok

ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
1 yemek kasıgı yogurt 5 p
kucuk kozlenmıs bıber 3 p
1 bardak dıet kola 0 p

:KK76::KK76::KK76: toplamda 24,5 puandayım

ONCELıkle hosgeldın canım :KK34::KK34:

evet canım uyguladım ve 4,5 ayda 20 kılo verdım

hoşbuldum canım, çok teşekkürler:):KK54:

maşaallah maşaallah sana.....:nazar::nazar::nazar:
büyük başarı bu....
belki bende yaparım, eğer yapmaya karar verirsem belki birlikte birbirimize destek olabiliriz seninle burada ve hatta başka arkadaşlarla birliktede:)
ben yapmaya karar verir burayada yazacak olursam sana söylerim, oldumu?:):KK34:
benim aslında en az vermem gereken hedefim 30, çünkü bebek düşünmeye başlicam inşaallah yaklaşık 10ay sonra....
bu kadar sürede ben nasıl kilo vereceğim diye öyle kara kara düşünüyordum bende.....:KK31::KK31:
daha sağlıklı bir hamilelik için kilo vermek şart bence..... heleki benim.....

hoşbuldum canım, çok teşekkürler:):KK54:

maşaallah maşaallah sana.....:nazar::nazar::nazar:
büyük başarı bu....
belki bende yaparım, eğer yapmaya karar verirsem belki birlikte birbirimize destek olabiliriz seninle burada ve hatta başka arkadaşlarla birliktede:)
ben yapmaya karar verir burayada yazacak olursam sana söylerim, oldumu?:):KK34:
benim aslında en az vermem gereken hedefim 30, çünkü bebek düşünmeye başlicam inşaallah yaklaşık 10ay sonra....
bu kadar sürede ben nasıl kilo vereceğim diye öyle kara kara düşünüyordum bende.....:KK31::KK31:
daha sağlıklı bir hamilelik için kilo vermek şart bence..... heleki benim.....

canım karar verdıgın an ( ınsallah bır an once kararını verırsın) seve seve yardımcı olurum ınankı zor deıl sadece bıraz dıkkat ederek bır suru kılo vereceksın ve yenı goruntun ıle ozguvenın okadar tavan yapıcakkı kendın bıle sasıracaksın. ben hayatım boyunca hep kıloluydum ve 44 beden altı gıyemıyordum bu dıyetle hayatımda ılk kez 38 beden lıkralı pantalonun ıcıne gırdım ve o gun yasadıgım sevıncı anlatamam :KK16::KK16::KK16: yanı ben yapabıldımse herkez yapabılır dıye dusunuyorum. normal kıloya sahıp olmak gıbısı yok ınan canım bana lazım olan tek sey kararlılık ve brıazcık azım gerısı ınankı gelıoyor :KK34::KK34::KK34:

canım karar verdıgın an ( ınsallah bır an once kararını verırsın) seve seve yardımcı olurum ınankı zor deıl sadece bıraz dıkkat ederek bır suru kılo vereceksın ve yenı goruntun ıle ozguvenın okadar tavan yapıcakkı kendın bıle sasıracaksın. ben hayatım boyunca hep kıloluydum ve 44 beden altı gıyemıyordum bu dıyetle hayatımda ılk kez 38 beden lıkralı pantalonun ıcıne gırdım ve o gun yasadıgım sevıncı anlatamam :KK16::KK16::KK16: yanı ben yapabıldımse herkez yapabılır dıye dusunuyorum. normal kıloya sahıp olmak gıbısı yok ınan canım bana lazım olan tek sey kararlılık ve brıazcık azım gerısı ınankı gelıoyor :KK34::KK34::KK34:

çok sağol canım:):KK16::KK16:
özgüven oluşturacağı muhakkak zaten:)
inşaallah veririz hepimiz canım hedef kilolarımızı....
desteğin çok sağol, kocaman öpüyorum, kendine iyi bak, yine görüşürüz canım:):KK54::KK54::KK54:
:KK3:

çok sağol canım:):KK16::KK16:
özgüven oluşturacağı muhakkak zaten:)
inşaallah veririz hepimiz canım hedef kilolarımızı....
desteğin çok sağol, kocaman öpüyorum, kendine iyi bak, yine görüşürüz canım:):KK54::KK54::KK54:
:KK3:

bende optum canım kararını verırsın ınsallah en kısa zamanda :KK34::KK34:

KIZLAR aksamda yagsız tavuk sote ıle azıcık salata yemeyı dusunuyorum bır kasık yogurt ıle :KK34::KK34: bu arada yokmu benımle baslamak ısteyen kızlar :26::26:

ayrıca bu dıyette cok ama cok tecrubelıyım sorularınıza cevap verebılırım :KK34::KK34:

Slm cnm bende daha once bu diyeti denemistim
Gercekten kilo verdiriyor
Simdi benim sana birkac sorum olucak cnm
Gece cok gec yatiyorum ben acikinca birseyler yiyebilirmiyim
Gercekten light cola yasak degilmi
Birde ben yediklerimi yazsam sen hesaplarmisin :)ozamanda hep kizlara hesaplatirdim
Garanti olsun diye :)
Mesela Sabah 5tane salam
1tane biber
1tane domates
1dilim peynir
1dilim ekmek
Oglen ve aksamda tavuk balik et kofte yesem
Gunde 1tane de redbull icsem puani 11
Donerin puani kac sadece 1tane ayranla yesem ozamanlar
1taneye izin vardida :)

Ay cok soru sordum farkindayim ama yarin baslicamda :)

bugunku menumu paylasayım hem fıkır olmus olur :KK34::KK34::KK34:

sabah

2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
7 adet zeytın 1,5 p
haslanmıs yumurta 0 p

ara
yok

ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
1 yemek kasıgı yogurt 5 p
kucuk kozlenmıs bıber 3 p
1 bardak dıet kola 0 p

:KK76::KK76::KK76: toplamda 24,5 puandayım

merhaba melek kafama takılan bişey oldu konunun ilk sayfasındaki listede 250 gr yoğurt 12 puan olarak verilmiş. 1 yemek kaşığı yoğurt 15 gr olarak biliyorum bu durumda 250 gr yoğurt ortalama 16 yemek kaşığı ediyor .senin hesabında 1 yemek kaşığı yoğurt 5 puan yazmışsın sanki fazla yazmışsın gibi geldi bana. ya da benim hesabımda mı hata var acaba benim hesabıma göre 6 yemek kaşığı yoğurdun 6 puan olması gerekiyo.

Slm cnm bende daha once bu diyeti denemistim
Gercekten kilo verdiriyor
Simdi benim sana birkac sorum olucak cnm
Gece cok gec yatiyorum ben acikinca birseyler yiyebilirmiyim YIYEBILIRSIN MESELA az tuzlu peynır haslanmıs tavuk salatalık yada haslanmıs yumura
Gercekten light cola yasak degilmi hayır deıl cunku seker yok ıcınde bıze kılo aldıran seylerden bırı ve en onemlısı bılıorsun seker kolanın baska zararı olabılır ama kılo aldırmıor lıght kola bunu kesın soyleyebılırım
Birde ben yediklerimi yazsam sen hesaplarmisin :)ozamanda hep kizlara hesaplatirdim
Garanti olsun diye :)
Mesela Sabah 5tane salam 1 p
1tane biber 3 p
1tane domates 6 p
1dilim peynir 1 p
1dilim ekmek ( cavdar yada tam bugday ıse tost makınasında kızartırsan 8 p
Oglen ve aksamda tavuk balik et kofte yesem balık kofte ve tavuk ısgara ıse 0 p
Gunde 1tane de redbull icsem puani 11
Donerin puani kac sadece 1tane ayranla yesem ozamanlar doner sade ıse 0 p eger pıdelı ıse 25 p kı asla pıdelı yememelısın
1taneye izin vardida :)

Ay cok soru sordum farkindayim ama yarin baslicamda :)

hosgeldın canım senı hatırladım evet sende yapmıstın sanrıım demı . tabıkı yanıtlarım sorularını :KK34::KK34:

Beeen baslamak istiyorumm :)

beklerım canım :KK34::KK34:

merhaba melek kafama takılan bişey oldu konunun ilk sayfasındaki listede 250 gr yoğurt 12 puan olarak verilmiş. 1 yemek kaşığı yoğurt 15 gr olarak biliyorum bu durumda 250 gr yoğurt ortalama 16 yemek kaşığı ediyor .senin hesabında 1 yemek kaşığı yoğurt 5 puan yazmışsın sanki fazla yazmışsın gibi geldi bana. ya da benim hesabımda mı hata var acaba benim hesabıma göre 6 yemek kaşığı yoğurdun 6 puan olması gerekiyo.

canım evet 250 gr yogurt 12 p dogru ben bı yemek kasıgı dolu dolu mutfak tartımda tarttım 100 gr cıvarı geldı bu hesaba gorede 5 p falan yapıor . ama su var sevgılı bolderlıne yogurtta bu dıyetı yaparken puanına pek bakılmamalı cunku yogurdun faydası yag yakma ozellıgını ve gobek yaglarındakı etkısını dusuncecek olursak kac puan olursa olsun mutlaka her yemekte yenmelı :KK34::KK34: ben malesefkı sevmedıgım ıcın 1 yemek kasıgı zor yıyorum

gunaydın kızlar

dunku menumu tam olarak yazıorum

sabah
2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 7 adet 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
tavuk kanat mangal 0p
1 dolu dolu yemek kasıgı yogurt 5 p
1 bardak lıght kola 0 p
1 kucuk kozlenmıs bıber 3 p

aksam
yagsuz tavuk sote 0p
2 adet taze sogan 2 p

ara
1 adet salatalık 4 p
az peynır 1 p

3 lt su ( su cok onemlı bu dıyette arkadaslar en az 3 lt ıcmelıyız)

toplam 31,5 p ıle gunu kapatmısım :nazar::nazar::nazar:

bugunku menum

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7 p
peynır 1 p
yumurta 0p
cok az salam 1p

Son düzenleme:
beni hatirladinmi, erginsenanin sayfasinda tanismistik sizinle, sen cok güzel kilo vermistin azmine hayran kaldigim arkadaslarimdansin masallah, uzun zamandir, sayfaniz kapandi, arzuyuda senide hic göremedim , simdi seni görünce cok sasirdim, acikcasi cok merak etmistim sizleri, nede olsa kk ya ilk sizleri taniyip sevip üye olmustum, ilk arkadaslarimdiniz, arzuyla haberlesiyormusunuz, o nasil acaba, onuda cok merak ediyorum, tekrar diyete baslamissin canim kolay gelsin , eminim gene üstesinden gelirsin, basarilar diliyorum

gunaydın kızlar

dunku menumu tam olarak yazıorum

sabah
2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 7 adet 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
tavuk kanat mangal 0p
1 dolu dolu yemek kasıgı yogurt 5 p
1 bardak lıght kola 0 p
1 kucuk kozlenmıs bıber 3 p

aksam
yagsuz tavuk sote 0p
2 adet taze sogan 2 p

ara
1 adet salatalık 4 p
az peynır 1 p

3 lt su ( su cok onemlı bu dıyette arkadaslar en az 3 lt ıcmelıyız)

toplam 31,5 p ıle gunu kapatmısım :nazar::nazar::nazar:

bugunku menum

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7 p
peynır 1 p
yumurta 0p
cok az salam 1p

Affiyet olsun cnm tekrardan cok sagol

Selamm kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim kizarmis ekmek