Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar ben turk değilim o yuzden tam bilmiyorum. Sahanda yumurta ne? Peki yumurtayı suya atıp pişiriyorsun ya onun adı ne?

Herkese selam bende bu diyetle. Kilo vermeye başladım kendime menü oluşturmak istiyorum bana yardım edebilirmisiiz birda günde toplam karbonhidrat degerini kaç tutuyorsunuz

Herkese selam bende bu diyetle. Kilo vermeye başladım kendime menü oluşturmak istiyorum bana yardım edebilirmisiiz birda günde toplam karbonhidrat degerini kaç tutuyorsunuz

25-30 arası değeri tutarsan hızlı kilo verirsin, ama yok yapamam 50 olsun dersen yavaaaş yavaaaş aheste aheste kilo verirsin. Seçim senin güzelim :KK34:

Bu diyeti yapan yok sanırım bende arkadas arıyorum daha iyi motive olmak icin[/Mesajınızı az önce okudum.bende bugün bu diyete başladım.sizinki nasıl gidiyor devam ediyor musunuz hala merak ettim..

Evet hala devam ediyorum emzirdigim icin biraz zorlanıyorum ama diyete devam benim vermem gereken çok kilo var :)

bol bol su için ekmek yemeyın kızlar seker hamur ısı yok bakın nasıl zayıflanıyor ve saglıklı oluyorsunuz

hatunlar benim bi sıkıntım var :KK43: dua eder misin rabbim feraha çıkarsın diye ?

dua sana edılır ama durust oldugun her ortamda... Azcık ınsanları kullanmayı amaç edınmekten çok sevseydım sana canını verırlerdi.. Ama sen senı heryerde anlatanlara tercıh ettın... Sen cok farklıymışşsın senın için ölümü göze alanı bıle sattın ya!!!!!! 23/08/2013 tarıhınde bodrumdaydım 7 gun kaldım ama senın orda oldugunu bılmeden tesaduf ya allah bılıyoo senı ne derece sevdıgımı ufaklıgı da ama sen benı kullandım bana utanmadan s.. Cektın kımle nerde nı ıcın benım arkadasıma benı rahatsız edıyo para ıstıyo dıyecek kadar kuculmussun ben senden para istemedım ablanın parasınıda cope atmadım ablan bır kopek bulaşmıstı bende bır kardesı olarak yardım ettım satmadım... Ama sız adam cok ıyı satıyosunz.. Zamanı herseyın var..... Senın bende hakkın yok annen mezarınada gıttım ugradıgımda lanet sehre dua ettım ahtım var dedım ama hakkımı helal etmıyorum kızlarına ozellıkle dedım sana sevgımden sımdıye kadar senı uzecek hareket etmedım.. Bılmenı ısterım yanında olan senın bana dedıgın laftır ben p.... Bılırım benım param ıcın yanımda yanımdada olsun ısımı goruyorum dıyen sendın ben degıl herkes herkesı ıyı bılıyo fazla soze gerek yok....ama sana cok ama cok kızgınımmmm....:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

dua sana edılır ama durust oldugun her ortamda... Azcık ınsanları kullanmayı amaç edınmekten çok sevseydım sana canını verırlerdi.. Ama sen senı heryerde anlatanlara tercıh ettın... Sen cok farklıymışşsın senın için ölümü göze alanı bıle sattın ya!!!!!! 23/08/2013 tarıhınde bodrumdaydım 7 gun kaldım ama senın orda oldugunu bılmeden tesaduf ya allah bılıyoo senı ne derece sevdıgımı ufaklıgı da ama sen benı kullandım bana utanmadan s.. Cektın kımle nerde nı ıcın benım arkadasıma benı rahatsız edıyo para ıstıyo dıyecek kadar kuculmussun ben senden para istemedım ablanın parasınıda cope atmadım ablan bır kopek bulaşmıstı bende bır kardesı olarak yardım ettım satmadım... Ama sız adam cok ıyı satıyosunz.. Zamanı herseyın var..... Senın bende hakkın yok annen mezarınada gıttım ugradıgımda lanet sehre dua ettım ahtım var dedım ama hakkımı helal etmıyorum kızlarına ozellıkle dedım sana sevgımden sımdıye kadar senı uzecek hareket etmedım.. Bılmenı ısterım yanında olan senın bana dedıgın laftır ben p.... Bılırım benım param ıcın yanımda yanımdada olsun ısımı goruyorum dıyen sendın ben degıl herkes herkesı ıyı bılıyo fazla soze gerek yok....ama sana cok ama cok kızgınımmmm....:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Senn dua mesajini gordumde sana ozeldende mesaj yazmstim.duada ettim hep.ama simdi kendi yazdigin mesaji alintilayip niye bunlari yazdinki anlamadim

Slm kizlarr ben geldimm :)
Bukez kararliyimm
sabah yok
öglen
1tane domates
1tane biber
1dilim peynir
aksam
menemen

nasill kizlar iyimi

Herkese Merhaba,

Öncelikle kendimi biraz tanitmak istiyorum. Ben bu diyetle 2010 senesinde basladim ve yaklasik 5 ay icinde 23 kilo vermistim. Yani tam 93 kilodan 70 kiloya inmistim ve 2010 dan beri bu güne kadar en dusuk kilom 62ydi. Fakat ne olduysa bu sene biraz ipin ucunu kacirdim ve bugun 68 kiloyu gördüm. Cok mutsuzum boyum 1, 67 ve kilomdan rahatsiz oluyorum. O zamanlar da da bu sayfada destek almistim ve yine bu desteğe ihtiyacim olduğunu hissediyorum.
Bu nedenle beni de araniza alir misiniz? :-)

Ilk günki menumu de paylaşmak istiyorum.
SABAH:
2 dilim Wasa ekmek= 9kh
Peynir, 5 zeytin, 2 dilim salam= 2

Öğlen:
Biraz karnabahar yemegi kiymali
Biraz zeytinyağlı pirasa = ikisine 5kh veriom çünkü ikisi toplamda 3 corba kasigi kadardi.
Bir kasik havuçlu yogurtlu salata = 5kh

Aksam:
Izgara tavuk = 0
Yoğurt= 5 kh
150 ml süt tarcinli = 6 kh
7 kh 'lik cikolata

Toplamda 39.

Bu arada benim zaafim cikolata ve ofiste çikolatasız gecirdigim her gün benim icin büyük bir başarı:-)

Bende dün başladım aç karnına 69um, çok baş ağrım oluyor, tatlıya dayananmıyorum hemen halsizleşiyorum şekerim düşüyor:S
off!

bende bu diyete başladım umarım başarılı olurum 68 kiloyum en azından 55 kilo olmak istiyorum

sabah şekersiz kahve
öğle kaşarlı sosisli omlet 4 puan
şekersiz çay 0 puan
yeşilçay 0 puan
akşamda fırında tavuk 0 puan
10 puanlık bir salata
2 tanede biskivü yerim 8 puan

22 puanla günü kapatmış olurum

hesaplamalarım doğrudur inşallah :)

Biraz hareket gelmis foruma:-) ben de devam ediyorum hala. Ama iki gun once 65.7 iken bu sabah 66.9 ciktim. Regl öncesi dönemim dün olmasi gerekirken gecikti. Ona yordum ama moral icin iyi olmadi :-(

ben hala devam ediyorum çok kontrollü bir diyet bence

sabah
şekersiz çay 0 puan
1 dilim ekmek 12 puan
2 dilim kaşar ve 2 dilim sucuk 1 puan eder sanırım

şimdilik 13 puanım var öğlen için planım yok ama sanırım köfte olucak

Biraz hareket gelmis foruma:-) ben de devam ediyorum hala. Ama iki gun once 65.7 iken bu sabah 66.9 ciktim. Regl öncesi dönemim dün olmasi gerekirken gecikti. Ona yordum ama moral icin iyi olmadi :-(

relg döneminde çok şişlik oluyor 3 kilo fazla çıktığımı bile hatırlıyorum moralini bozma devam et bence :) regl sonrası düzene girecektir.

X