Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ay tebriklerrr iyii gidiyorsunn cnm
yaa sen geneliklee ne yiyorsunn ben veremiyorumm

canım ben menulerımı paylasıorm dunkunude sımdı yazıorum

sabah
1 dılım uno denge 6 p
peynır 0,5p
zeytn 1 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
cok bulantum vardı
1 sımıt 25 p
ayran 5 p

aksam
semızotu salatası 2 p
peynır 1 p
sucuk 1 p

2,5 lt su

merhaba kızlar daha önce bu diyeti yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım bugün tekrardan 58.5 kilo ile balıyorum 15 gün ayın küçülmesinden faydalanarak iyi kilo vermeyi düşünüyorum

Merhaba bayanlar ben de hollywood diyetinden sonra bu diyete baslayacagim.. 2 haftada gunluk 30-40 puan arasi yersem kac kilo verilebilir? Lutfen yardimlarinizi bekliyorum.. Boy 165 kilo 73 .. Hedefim 2 haftada 68 olabilmek yani 4-5 kilo verebilir miyim? Yardiminizi bekliyorum..

merhaba ben ilk yaptığımda haftada 3 vermiştin sonraki hafta 2 veya 1 tabi herkes farklı ha ayrıca günde 3 bardak yeşil çay ve en az 2 lt su içtim

merhaba ben ilk yaptığımda haftada 3 vermiştin sonraki hafta 2 veya 1 tabi herkes farklı ha ayrıca günde 3 bardak yeşil çay ve en az 2 lt su içtim

Cok tesekkur ederim cimcime.. Karbonhidrat puanlari bu topigin en basinda verilen listedeki gibi degil mi? Guncelleme veya ekleme cikarma yok sanirim.. Nitekim cok uzun bir liste ve o liste gecerli degil mi? Bir de haftada 3kgyi gunluk kac puan alarak verdiniz?

ben başka bi siteden bakıyorum kh değerlerine kaşık bardak gibi ölçülrde verdiği için daha rahat 40 civarında faln tuttum ama çikolata delisi olduğu için 10 puanlık çikolata bile yedim

ben başka bi siteden bakıyorum kh değerlerine kaşık bardak gibi ölçülrde verdiği için daha rahat 40 civarında faln tuttum ama çikolata delisi olduğu için 10 puanlık çikolata bile yedim

Anladim ben de 30-40 arasi yapmayi planladim. Neyseki tatliya bir duskunlugum yok yani tatlinin hicbir cesidini cok aramam. İnsallah ben de sizin gibi 2 haftada 5-6 veririm.. Tesekkurler.. Diger sitelere de bakayim olculeri daha saglikli anlamak icin.

ayyyyyyy kızlar selammmm!!!!!!!!!!!!!!

bende 69 kiloyum çıtırlar!!!!!!!!

bende yapcam bu diyeti 2-3 hafta yapcam 5-6 kilo vermeyi hedefliyorum tabi olursa 60 a düşebilirim.

Kızlar selammm :))

bugünkü menüm

sabah+öğle 2 yumurta 3 salam
ara karpuz
akşam da 1 karnıyarık semizotu salatası ve 1 küçük dilim ekmek

bgn başka birşey yemem herhalde hadi bakalımmm :))

kızlar sosiste 1 yazıyor ya.

bu pişmiş sosis mi yani kızarmış? az yağda.

bide şey tost ekmeğinin içindeki karbonhidrat 51,2. 100 gramda! o yüzden almadım onu kepek aldım onun yerine kötü mü ettim sizce??? (

Kizlar yardimci olurmusunuz 30puani gecmeyin diyorsunuz ya neler yiyorsunuziciyorsunuz her gun tartiya cikiyormusunuz bi yardimci olun lutfen

ben hergün sabah akşam tartılırım hastalık gibi oldu:)
sabah
omlet 1
peynir 1
zeytin 1
ara
4 5 ceviz 2 puan
öğlen
2 kaşarlı etimek fırında yapıtorum çok doyurucu oluyor 10 puan
akşama kadar pek birşey yemiyorum acıkırsam şekersiz türk kahvesi 0 puan ve tok tutuyor ayruca yağ yakımını hızlandırma özelliğini biliyorum
akşam
1 kase çorba en fazla 10 puan
salata 5 puan
gece yatmadan acıkırsam çeyrek elma yerim ama çok nadir bunların hepsini bile yemem
gün içinde 3 bardak yeşil çay en az 2 lt su
işte böyle kızlar

kızarmış da olur haşlanmıŞDA.BU DIYETTE yağ serbest canım.tostu bende tam bılmıyorum bır tost 8 puan dıyor ama bir dilimden mi iki dilimden mi yapılıyor fıkrım yok

tatilden döndüm kızlaaar! bıraz kılo aldım ama onemlı bır fark yok .bugun yıne başlıyorum dıyete.gitmeden onde 12 gunde 3kg 100gr vermıstım.hadi bakalım kolay gelsın hepımızeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…