- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
hızlı bi şekilde kilo vermeye başkıycaksın canım, vücüdun inadı bırakıcak bana güven
insallahhhhh canimm yaa
hamurger etini yemedim sadece yumurta yedim korktum coktur puani diye neyse bende yarin yerim artik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hızlı bi şekilde kilo vermeye başkıycaksın canım, vücüdun inadı bırakıcak bana güven
hatunlar benim bi sıkıntım var dua eder misin rabbim feraha çıkarsın diye ?
hatunlar benim bi sıkıntım var dua eder misin rabbim feraha çıkarsın diye ?
tost yemedimm onun yerine
2dilim karpuz ve birtanede redbull ictim
hayra cıksın hatuncum duam senınle
of kızlar ya menulerımde sorun yok gıbı ama cok az gıdıor dunden bugune sadece 200 gr gıtmıs
dunku menum
sabah
1 dılım uno denge 6 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
peynır 0,5 p
ara 100 gr kıraz 8 p
ogle
lor peynırı 1 p
yarım domates 3 p
salatalık 4 p
1 yemek yasıgı taze fasulye 2 p
ara
salatalık 4 p
aksam
sahanda yumurta 0
lor peynırı 1 p
taze sogan 2 p
3 lt su 25 dakıka jıllen
Cankızz duan için çok teşekkür ederim...Allah razı olsun..menülerin gayet düşük puanlı , aç kalma ama olur mu ?
Allah razı olsun arkadaşım dua etmişsin bana ..çok az yiyosun Melek , bu diyetin özelliği ne kadar protein alırsak o kadar yağ yakıoruz , tüm gün için çok az kalıor yediklerin, daha fazla yemeye çalış olur mu ? yormak lazım metabolizmayı
Gecen hafta ankaraya gittim diyeti bozdum da geldim ama tartılmadım kilo aldım mı almadım mı bilmiyorum valla Bugün tekrar start verdim başlıyorum canlar :))
selam kızlarr
cumartesı sabahı -500 gr vermıstım bugun -700 daha vermısım sımdılık guzel gıdıorum 6 lara cok az kaldı tavsıyem 30-35 puanı gecmeyın ve mumkun mertebe proteın cok olsun suda en az 2,5 lt