Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

birlikten yine kuvvet doğacak ....hep beraber zayıflıayıp güzelleşicez...benim yaş 36....zayıflayıp 27 ye inicem allahın izniyle..sizlerler beraber :)

Bu hatuna benzetirler arkadaşlar, ailem , eşim...iltifat işte....ben çok için belki de...Ama yıllardır kilosunu korumuş ve her yaşın ayrı bir güzelliği olduğunun ispatı olmuş bi isim bence...

Hatuncum,

Güven dolu kelimeler için teşekkürler. 36 yaşındayım bende, yaş ilerledikçe vücutta inatlaşıyo diyetle. Bebek istiyorum, pco tanısı banada kondu gibi - sınırdasın dedi dr. Gerçi tedavi oldum geçti, klomen falan derken 3er tane yumyumlarım oluştu. Ama olmayınca olmuyo işte! Kimyasal gebelik geçirdim Ocakta. Ondan sonrası bu kilolar geldi yerleşmeye çalıştı bana. Süt hormonumda yüksekti, ilaçla onuda düşürdük. 6 ay kadar uğraştım bebek yapmak için. Ama son 1 aydır koyverdim gitti. Çok yoğun 1 iş hayatım var, uyumaya zor vakit buluyorum bazen. Ben anladım ki su akıyo yolunu buluyo. Bi tarafımıda yırtsam bebek kendi isteyince geliyo, naapsak kısmetten öte yol yok. Bu arada ülkem için direnmeyede özen gösteriyorum. Meydanlardayım!

Benimde 1 oğlum var Allah bağışlarsa ... İnşallah senin de olur bebeğin...lohusa kilolarını vermek için buluşuruz inşallah :)

merhaba kızlar 1 kaç gün aradan sonra bende tekrar basladım bu arada regl olunca diyeti bırakmıstım ama dikkat ettim 500 gr filan almışım okadrıda normal dondurma puding filan hepsinden yedim :) sabah ki kahvaltım 2 yumurtayla peynirli omlet şekersiz çay 2 tane yeşil zeytin şu biberli olandan arada sade soda ve beşi barada çayı öğlende tereyağı ve az salçada cevrilmiş haslanmış tavuk birazdanda jillian yapıcam aksam gene tavuk :) cayın yanında popcorn yemeyi düşünüorum bakalım günü böyle kapatırız artk Allahın izniyle :)

Kızının doğumgününe az kaldı ezoom , paylaş menüleri arkadaşım..9 gün sonrası için duyduğun heyecanla daha kolay olcak zayıflamak, SEBEB SONUCA GÖTÜRÜO İNSANI...

Hatun kişiler , tatlı krizine piratik çözüm...Tarttım , hesapladım 1 tatlı kaşığı şekersiz sarelle 8 puan ...

Kızının doğumgününe az kaldı ezoom , paylaş menüleri arkadaşım..9 gün sonrası için duyduğun heyecanla daha kolay olcak zayıflamak, SEBEB SONUCA GÖTÜRÜO İNSANI...

evet canım az kaldı :)19undada evlilik yıldönümümüz :) aile arasında kutlcaz canım anne baba babaanne dede amca bukadar oyzden fazla bişey hazırlamıcam pastasını kendim yapmayı düşünüorum şeker hamuruyla bakalım yanına kurabiye filan yaparım cheese kek yaparım mlfydende brek yaparım belki bakalım :)

hemen 2 günde kb depolarımı doldurdum yaa yok mu bana bi oklava çekecek ?? ne güzel 600gitmişti yarın tekrar tartılcam 2gündür kendi midem bulandı kbden o kadar ( ufff artı görmek istemiyorum ama hakettim! sağlam bi şekilde net ne kadar verdiğimi görmek için tyarın tartıyla yüzleşicem! ben ettm siz etmeyin daha 2.günden hem de püüü bana :!

aslında sana cızz yapmak lazım ama bi yandan da ii yapmışsın diycem ..Neden diyosun haklı olarak...2 gün full kb almışşsın ve inşallah bıkmışsındır :) bu bıkma_tiksinme durumu seni öyle bi zayıflatır ki harika olur

Oh maşallah , iki mutluluk arka arkaya, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah arkadaşım.. Menün gayet içaçıcı ama kbrn bombası gibi :) Ezoom tatlandırıcı kullansan da en az hasarla :) atlatsan o günü , olmaz mı ? ben seni düşünüyorum

Ben yeni katılıyorum grubunuza arkadaslar. Bugun 4.günüm bu diyette. Sırasıyla 700gr ,600gr,500gr verdim şu son 3 günde.77 kiloyla başladım. çok diyetler denedim son bır yılda ama neredeyse ilk defa 2 kiloya yakın verebildim.umarım devamı gelir....)

72. Gün veeeeeeeeeeeeeeeeee Toplamda -12.9 Kg
Şu an itibariyle 65.9Kg olmuşum canlar...

111. sayfadan itibaren geçmişi oku, ben ilk defa keyif alarak 1 diyette bu başarıyı yakalayabildim, darısa başına arkadaşım...

aramıza hoşgeldin, zayıflama yolunda kalabalıklaşmak güzel :) menünü mümkün old. kadar paylaş bizimle, soruların varsa cewaplarız zewkle, kolay gelsin

tatlım ben yaptıklarımdan yemeyi düşünmüorum onları yersem butun verdıgım kılolarımı geri alırım delimiyim ben :)ama pazar gunu piknik var kayınvalidemlerle dernek pikniği orda ne yicem bilmiorum :)mangal yapılsa cok ii olur aslında ozaman ne yıcem dıye dusunmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…