Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aramıza hoşgeldin, zayıflama yolunda kalabalıklaşmak güzel :) menünü mümkün old. kadar paylaş bizimle, soruların varsa cewaplarız zewkle, kolay gelsin

hosbuldum teşekkür ederim:)
sabah.......1 yumurtalı peynırlı omlet,2 tane çarlıston biber,2dilim salam,bir buyuk grissini
öğle......100 gr barbunya(konserve) 1,5 dilim buğday ekmeği,azıcık peynir 2 dilim salam
akşam geç saatte puanımızı aşmayacak şeyler yesekte zayıflıyor muyuz acaba?
normalde 6 dan sonra yemeyın dıyorlar ya

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

ne zamandır başlayacağım diyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. 1 haftadır günlük ne kadar karb tükettiğime bakıyorum, her gün hesaplıyorum. şu an kaloriye dikkat ederek besleniyorum. diyet öncesi dönemde günlük 200-220 gr civarı karb tüketiyordum, diyet döneminde 110-130 civarına indi. 100 karb ve altı düşük karb sayılıyor zaten ama ben mümkün olduğunca 50 gram ve altında tutmaya çalışıcam. hem karb a hem de kaloriye dikkat edicem ben :)

bi de kızlar marketten bir ürün alırken net karblara bakıyor musunuz? bir toplam karb miktarı var bir de net karb miktarı. bu diyette net karbları saymamız gerekiyor. net karbları hesap ederken de içerik etiketindeki karb miktarından lif/fiber miktarını çıkarın. lifler etiketlerde karb sınıfında yer aldığı için toplama dahil ediliyor ama vücut tarafından sindirilmediği için bizim hesaba katmamamız lazım.

ben düşük karb içeren besinleri listeledim kendim için. yemek hazırlarken kolaylık sağlıyor.

hatun sağolsun uzun zamandır bu başlığı canlı tutuyor, hepimize yardımcı oluyor

bu yaz çıtır olalım hadi

Son düzenleme:
72. Gün veeeeeeeeeeeeeeeeee Toplamda -12.9 Kg
Şu an itibariyle 65.9Kg olmuşum canlar...

ne güzel yaa seni gördükçe ben mutlu oluyorum takır takır gitsin bir daha almayalım inşallah )) bu diyet çok süper uyguladığım günler hiç acıkmıyor gibiyim ağzımda keton kokusu ama açlık su içince geçiyo yemek yiyosun sırf protein yediğinde ağız kokun devam ediyo bu daa seni sürekli motive ediyo dur yeme bak yağlar gidiyoooooo DD

evvet sıra bende +400 gördüm bu sabah doğal olarak ama olsun tam gaz geliyorum
bugün
sabah 45tane fısstık valla tam gaz benm sabahları saldırırcasına olan bu problemimi çözmem gerkiyo :/ yaklaşık 15kb

ara 25gr kaşar

öğlen okulda olunca biraz kbli oldu :S
inegöl köfte
salatalık yoğurt salata 14kb
yarım pors. brokoli çorb 6kb
azcık püre 5kb olsun

ara 1piliç burger 3kb
hatırı sayılır beyaz peynir

akşam
ızgara göğüs yiyeceğim inşallah sadece 0kb

totalde 50kb veriyorum yarın daha azaltacağım inşallah bol neşeli eksiler

canım maşallah çok iradelisin... kızının doğumgünü pastasından bi ısırık kaçamak yapabilirsin aslında ...Piknikte mangal olursa dediğin gibi süper olur..

Bu diyetin artılarından biri de bu,, Saat sıkıntımız yok, puanı aşmadığımız sürece istediğimiz saatte yiyebilioruz...Bu da diyetin yapılabilirliğini ve başarısını arttırıo...Ancak mümkünse bakliyattan uzak dur.. hepsi kb yüklü bomba gibi... açıkçası onlarla puan dolduracağıma kek yemeyi tercih ederim ben ...menünü liste şeklinde paylaşırsan rahat puanlarız...grissini 100 gram 74 kb, uzak durmalısın ,Barbunya 100 gramda 52 puan kb var....bu ikisi dışındakiler gayet ideal..

+200gr la uyandım bu sabah ınsanın hemen hevesi kırılıyor walla ne yalan söyliiimsanırım barbunya yememem lazımdı
aksam menüm
ton balıgı.......0
çarliston biber....2
bir dilim ekmek......12

bu arada bır dılım kek kaç puan?

sabah : 2 yumurta,1.5 tatlı kaşığı yulaf kepeğnden omlet

öğle: peynir,domates,salatalık

akşam: peynir, domates,salatalık

hoşgeldin canım
menün iyi ama kek yemeni tavsiye etmem ama yediysen afiyet olsun.
kb yi ne kadar az alırsak kilo vermemiz o kadar hızlı oluyor ve sana tavsiyem haftada bir tartıl, + çıkmana üzülme bazen vucut su tutabiliyor.

bunu bilmiyordum.50 puan yerine 30 puan yesek daha mı cok gr veriyoruz yani?
eski sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın.iş yeinde cok vaktım olmuyor ne yazık ki:)

merhaba kizlarr ben geriii geldimm
hemen menümü yazayimm
sabah yok
öglen
peyir
sucuk
aksam
sade döner
2litre su
30yürüyüs

sabah ki menüm kızlar

2tane haşlanmış yumurta
1salatalık
1 tane taze yeşil olan soğandan
1kaç dilimde kaşar peynir

öğlen az yağ ve az salçada cevrilmiş haşlanmış tavuk ve taze soğan

akşamda tavuk kanat yemeyi düşünüorum az yağda kendi kendine pişip kızaran arada 1kaçtane kiraz yedim 1 dilimde elma

Son düzenleme:
Hoşgeldin arkadaşım, özletme lütfen.. baklava yemişşsin , canın saolsun...arada şaşırtmak lazım bünyeyi :)
geldim canım
dün yatılı misafirim geldi, daha yeni gittiler , hemen bilgisayarın başında aldım soluğu.
tam gaz devam ama dün 2 dilim baklava yedim

evet Burcu, ne kadar düşük puan o kadar fazla giden yağ demek bu diyette...Ama sıkma kendini, 50 yi geçme , çatır çatır zayıflıycaksın arkadaşım
bunu bilmiyordum.50 puan yerine 30 puan yesek daha mı cok gr veriyoruz yani?
eski sayfaları okuyamıyorum kusura bakmayın.iş yeinde cok vaktım olmuyor ne yazık ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…