Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kırma hiç hevesini arada bunu hepimiz yaşıoruz emin ol..bikaç gün içinde değişecek bu durum ....KEK 30 puan arkadaşım ,, barbunya yerine tercih edebilirsin tabi ki..:)

Sabah
1 tost 8 puan
1 adet yumurta 0 puan
5 adet yeşil zeytin 1 puan
Öğlen
Piknikteydik komşularla
paso mangal 0 puan
salata 5 puanlık ancak
1 adet köz patlıcan 4 puan
stevia ile yapılmış Hatun kek 2 dilim ( 2.5) 10 puan
TOTAL de28 puan....
Ama gece henüz bitmedi, illaki acıkıcam. düşük puanlı takılıcam , yazarım hatun kişiler...

73. Gün 14.06.2013 menüm...
08:45 Peynir Çeşitleri 100gr. : 1
Haşlanmış Yumurta 1 adet : 0
Salatalık 1/2 adet : 2
Sosis 3 minik adet : 1
Şekersiz Sütlü Nescafe 1 fincan : 2
09:50 Lipton Form Plus 1 fincan : 0
10:30 Şekersiz Türk Kahvesi 1 fincan : 0
13:00 Fırında Patlıcanlı Köfte 1 adet : 5
20:00 Yeşil Salata 1 porsiyon : 5
Peynir 50gr. : 1
Ceviz 10 adet : 5
Toplam 22 şimdilik...

Son düzenleme:

Gece 2 dilimde ananas yedim 13 puanda ona veriyorum
Toplam 35

evet Burcu, ne kadar düşük puan o kadar fazla giden yağ demek bu diyette...Ama sıkma kendini, 50 yi geçme , çatır çatır zayıflıycaksın arkadaşım

inşallah hatuncum:) eşim başımın etini yiyor resmen (zayıflayınca 2. cocuk ıstıyor cunku).aslında öncelıkle ben ıstıyorum zayıflamayı ama bakalım bu sefer olacak giibi

yuppiiiii -600 dun fındık yemedım sabahta haslanmıs yumurta yedım yani karbonu biraz düşük aldım 600 gr gitmiş bundan sonra dikkat edicem artık fındık yok

sabah 2 tane haslanmış yumurta 2 tane küçük salatalık birkaç dilim kaşar şekersiz çay :)dün eşim elinde güllerle geldi cok mutlu oldum bu gazla ben sıkı sıkı sarılırım artık diyete

Son düzenleme:
sabah
2 dılım ekmek....24
peynır çeşitleri......1
omlet.....
salatalık....4
öğlen
tavuk döner ekmeksiz....1
şekersiz limonata
ara
5tane kiraz
5 tane üzüm
4tane kayısı(ortalama kaç yapar bu meyveler bılemıyorum)
akşam
ızgara tavuk
yeşil biber
ayran....6

Doğum görmeye gittim hatunlar, pasta-börek yemedim diyetteyim diye daha iisini yaptım, 1 su bardağı lohusa şerbeti içtim...(70 puan )..Aferin bana !!!

yaa kızlar ben korkmaya başladım kilo alıyor gibi hissediyorum tartılmıycam diye karar aldım çünkü ya şımarıyorum ya demoralize oluyorum..benim asıl problemim gece uykumdan uyanıp yemek aburcubur silip süpürmekti son 2 haftadır çok iyi gidiyorum derken tekrar ataklarım başladı (( aldığım karb.ın neredeyse tamamı orada gece veya dayanabildiysem sabah namazı vakti gittiği için gün boyu eziyet çekiyorum az kb olacak diye ki 50yi illa geçiyorum

neyse asıl sorum şu idi bu sabah 80gr bitteri mideye indirdim ama nette bizim liste dışında hiçbiryerde 24demiyo 100gr başına kbye hep 50filan hesaplıyorum tırstım ayrıca yağ oranı da çooookk yüksekmiş en az %35 hatta 40 :! valla et yumurta tavuk hepsi yağ dolu acaba verecek kilosu az olanlar bu diyeti yapmamalı mı uffff 4kilocuk verecem ne zor yaa 7-8 aydır beynimde problem, takıntılı gözükebilirim ama bu sene eylülde 58idim ve bu benm uzun yıllar kaldığım kiloydu düşemiyoruuummm

yok yok zayıflıyorum beynime gerçekten böyle sinyal yolluyorum sürekli ama yine de içim kurt kemiriyo :/

çok uzun oldu ama napcağımı bilemedim

bu arada nuyo favorim benim bu diyetteki yavaş ve sürekli kilo veriyo listeleri de zararlı şeylerden oldukça uzak tabi arada deli kaçamaklar yapmış ama olsun hala istikrarla devam ediyo maaşallah helal gitsin tüm kilolaarr DD

bende otları hesaplamıyorum

selam kızlar suan ayrıntılı yazamıyorum ınsallah yarın guzel bır gırıs ve sureklı katılım saglarım
benım sorum tatlandırıcı kullanıyormuyuz eger bu konuda bır cevap yazarsanız cok sevınecegım sımdıden tesekkurler

Kırkbir kere MAŞALLAH size...detay alalım lütfen, kaç günde kaç kilo, ençok ne yediniz, spor var mıydı :)
simdi toplam 3 ayda 92 den 62 ye indim. spor yoktu,gunluk yuruyus vardi,is yerim cok uzakta.yani 15 dak yuruyusle variyoruz.evden duraga da 10 dak yapiyor.giderken 25 gelirken 25 dak temposuz yuruyus vardi.ve 50 puani gecmedim.devamli yapinca da oldu iste

ayyy canimm masallahhhhh yaaa
kac kilo verdinn
geneliklee ne yedinn
tsk ederim herkeseb :) 30 kilo verdim iste.genellikle yedigim bir sey yoktu. her seyden yedim

evet neskafeyi tatlandiriyle iciyorum ben, hemen her seye kullaniyorum

Hoşgeldin Beril, inşallah istediğin kiloya sağlıkla inersin...Tatlandırıcı kullanmak sana kalmış, ben zevkle kullanıorum aksi halde sıkılırım diyet halinden :) Tatlandırıcı olarak takta form 60 veya bulabilirsen Stevia kullanabilirsin.. karbonhidrat değerleri ve puan hakkımıza göre ...Yarın pazartesi, bismillah deyip başla arkadaşım, biz burdayız ve Allahın izniyle hep beraber zayıflıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…