+200gr la uyandım bu sabah ınsanın hemen hevesi kırılıyor walla ne yalan söyliiimsanırım barbunya yememem lazımdı
aksam menüm
ton balıgı.......0
çarliston biber....2
bir dilim ekmek......12
bu arada bır dılım kek kaç puan?
Dönüşün muhteşem oldu cankızz nerdeyse 0 puan çekmişsin...:)
aaaa kiskanmaaa sende az yee :):):)
saka diyorumm bakalim cnm kac gün sürecek bukezz
73. Gün 14.06.2013 menüm...
08:45 Peynir Çeşitleri 100gr. : 1
Haşlanmış Yumurta 1 adet : 0
Salatalık 1/2 adet : 2
Sosis 3 minik adet : 1
Şekersiz Sütlü Nescafe 1 fincan : 2
09:50 Lipton Form Plus 1 fincan : 0
10:30 Şekersiz Türk Kahvesi 1 fincan : 0
13:00 Fırında Patlıcanlı Köfte 1 adet : 5
20:00 Yeşil Salata 1 porsiyon : 5
Peynir 50gr. : 1
Ceviz 10 adet : 5
Toplam 22 şimdilik...
evet Burcu, ne kadar düşük puan o kadar fazla giden yağ demek bu diyette...Ama sıkma kendini, 50 yi geçme , çatır çatır zayıflıycaksın arkadaşım
2 ci foto ilk halim, 1 ci foto sonraki halim, 3 cu foto final
güzelim, semiz otuydu, marul vs.. ben bunların kb değerini hiç hesaplamıyorum, çünkü insan bir süre sonra sıkılıyor:)
mesela ben dün ,atom marullar var 2 tane yedim, hiç onları sorun etmiyorum çünkü zararsız kb olarak görüyorum bana şimdiye kadar zararından çok faydası dokundu kabızlığımı giderdi.
simdi toplam 3 ayda 92 den 62 ye indim. spor yoktu,gunluk yuruyus vardi,is yerim cok uzakta.yani 15 dak yuruyusle variyoruz.evden duraga da 10 dak yapiyor.giderken 25 gelirken 25 dak temposuz yuruyus vardi.ve 50 puani gecmedim.devamli yapinca da oldu isteKırkbir kere MAŞALLAH size...detay alalım lütfen, kaç günde kaç kilo, ençok ne yediniz, spor var mıydı :)
tsk ederim herkeseb :) 30 kilo verdim iste.genellikle yedigim bir sey yoktu. her seyden yedimayyy canimm masallahhhhh yaaa
kac kilo verdinn
geneliklee ne yedinn
selam kızlar suan ayrıntılı yazamıyorum ınsallah yarın guzel bır gırıs ve sureklı katılım saglarım
benım sorum tatlandırıcı kullanıyormuyuz eger bu konuda bır cevap yazarsanız cok sevınecegım sımdıden tesekkurler
selam kızlar suan ayrıntılı yazamıyorum ınsallah yarın guzel bır gırıs ve sureklı katılım saglarım
benım sorum tatlandırıcı kullanıyormuyuz eger bu konuda bır cevap yazarsanız cok sevınecegım sımdıden tesekkurler