günaydın kızlar
bu sabah kahvaltı yapmadım, 2 tane simit aldım sabah 9 dan bu saate kadar karar veremedim , yesemmi yemesemmi:44:
1 haftadır canım simit istiyor, 2 sini birden yesem 50 kb alırım,
yalnız simitleri tarttım biri 102 gr biri 109 gr bildiğiniz sokak simiti, kb değeri doğrumudur kızlar, kafam karıştı.
bugünkü planım 2 tane simit yiyip geri kalan zamanda haşlanmış yumurta yemekti.
günaydın kızlar
bu sabah kahvaltı yapmadım, 2 tane simit aldım sabah 9 dan bu saate kadar karar veremedim , yesemmi yemesemmi:44:
1 haftadır canım simit istiyor, 2 sini birden yesem 50 kb alırım,
yalnız simitleri tarttım biri 102 gr biri 109 gr bildiğiniz sokak simiti, kb değeri doğrumudur kızlar, kafam karıştı.
bugünkü planım 2 tane simit yiyip geri kalan zamanda haşlanmış yumurta yemekti.
Bu sabah bi kaçamak da benden ! Taze patates kızartması yedim, 30 puannn..
Pişman mıyım ? Hayır! Günü proteinle dewam ettirip, yaklaşık 1 saat sonra oryantal yapıcam...Nuyo , bu kaçamağı hakkettik, umarım simitini tadını çıkara çıkara yemişsindir, diyetten nefret etmemek adına arada yapmalıyız
yaa kizlarr ben gine sistimmm
bogazimi tutamiyorummmm
ama yarin gine baslicam insallahh bukez bozmamda bende kilo veririmm
bana yardimci olunn nolurr
Eşine kızdığın için deil, canın istediği için ye arkadaşım, erkekler malum çok dinleme bence, sen kendin için şahane bişey yapıosun, zayıflıosun, güzelleşip gençleşiosun, önem arzaden bu olsun...
Kiloluysan her istediğini giyemezsin, askıda çok hoş duran şey üzerinde nahoş durur NEDEN ? BEDENİNDE FAZLADAN TAŞIDIĞIN YAĞLAR YÜZÜNDEN !
BU YAZ HER İSTEDİĞİMİZİ GİYİCEZ..ÖYLE MİLYARLARA DA İHTİYAÇ YOK, ZAYIF OL PAZARDAN 10 LİRALIK ELBİSE DE YAKIŞIO.....TAYTLAR , ÇİÇEKLİ ELBİDELER, AÇIK RENKLER.....BEKLEYİN GELİORUZ !!!
Cankızz hadi yeniden başla ,bizle ol ve bozma bu sefer ....Allahın izniyle bu yaz hepimiz incecik gezicez :)