Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

bu sabah kahvaltı yapmadım, 2 tane simit aldım sabah 9 dan bu saate kadar karar veremedim , yesemmi yemesemmi:44:
1 haftadır canım simit istiyor, 2 sini birden yesem 50 kb alırım,
yalnız simitleri tarttım biri 102 gr biri 109 gr bildiğiniz sokak simiti, kb değeri doğrumudur kızlar, kafam karıştı.
bugünkü planım 2 tane simit yiyip geri kalan zamanda haşlanmış yumurta yemekti.

sokak sımıdı tanesı 25 p canım bence bırısını ye yannda peynırle

Bu sabah bi kaçamak da benden ! Taze patates kızartması yedim, 30 puannn..
Pişman mıyım ? Hayır! Günü proteinle dewam ettirip, yaklaşık 1 saat sonra oryantal yapıcam...Nuyo , bu kaçamağı hakkettik, umarım simitini tadını çıkara çıkara yemişsindir, diyetten nefret etmemek adına arada yapmalıyız

kızlar 2 simiti de yedim
vicdan azabı çekiyorum çünkü yerken ve yedikten sonra kendimi hiç mutlu hissetmedim.

afiyet olsun canım.
eşim sabahın kör saatinde biraz canımı sıktı, sanki simiti yiyice kızgınlığım gidecek, allahım ben bu huyumdan ne zaman vazgeçeceğim bilmiyorum.

Eşine kızdığın için deil, canın istediği için ye arkadaşım, erkekler malum çok dinleme bence, sen kendin için şahane bişey yapıosun, zayıflıosun, güzelleşip gençleşiosun, önem arzaden bu olsun...

yaa kizlarr ben gine sistimmm
bogazimi tutamiyorummmm
ama yarin gine baslicam insallahh bukez bozmamda bende kilo veririmm
bana yardimci olunn nolurr

Kiloluysan her istediğini giyemezsin, askıda çok hoş duran şey üzerinde nahoş durur NEDEN ? BEDENİNDE FAZLADAN TAŞIDIĞIN YAĞLAR YÜZÜNDEN !
BU YAZ HER İSTEDİĞİMİZİ GİYİCEZ..ÖYLE MİLYARLARA DA İHTİYAÇ YOK, ZAYIF OL PAZARDAN 10 LİRALIK ELBİSE DE YAKIŞIO.....TAYTLAR , ÇİÇEKLİ ELBİDELER, AÇIK RENKLER.....BEKLEYİN GELİORUZ !!!

haklısın canım, zaten geçti sinirim, fazla takılmamak lazım ama o an kafam basmıyor biraz üzerinden zaman geçince sakinleşiyorum.
sağol canım moral oldu yazdıkların
sabah 2 simitten sonra 4 tane haşlanmış yumurta yedim ve günü kapattım.

süpersin canım, kim tutar bizi artık
vallahi bu gazla şimdi 40 dk bisiklete bineceğim.

kandiliniz mübarek olsun kızlar, allah dualarınızı kabul etsin

ay pardon kızlar, bisiklete bineceğim den sonraki resim olmamış ne ara koydum onu oraya
insanın fikri neyse zikri o oluyormuş

Hz.Muhammed (sav) demiş ki '' Öyle bir ağız dua etsin ki size , hiç günah işlememiş olan ....''
Bu şu demektir....Müminin duası mümine , kabuldur...Sizin yerinize dua edecek olan o günahsız ağız, bir diğer mümindir...Anlamdaki incelik mest edio değil mi ?
BU GECE HEPİMİZ BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM HATUNLAR. ALLAH KABUL ETSİN...

Hatun kişiler , biliosunuz 100 gram karpuzda 4 puan krbnhdrt var, çok deil...100 gram da ortalama 2 dilime denk gelio, e peynir 1 puan...
Karpuzun faydaları malum, beden temizleyicisi... bilhassa böbrek , kalınbağırsak gibi mühim organlar için.
Gelin bir günümüzü KARPUZ-PEYNİR GÜNÜ yapalım, etten yumurtadan yorulan midemizi dinlendirelim var mısınız ?

o gün için 50 puanı doldursak da hatta geçsek de sıkıntı tapmayalım, DETOKS gibi düşünelim, hem bedenimizi şaşırtıcaz ve biliosunuz bu durumlarda metabolizma da hızlanıo hem de protein ağırlıklı beslenmemizi o gün için hafifleticez.Katılacak olanlar bildirirse öğün ve porsiyon düzenlemesi yapıp bilgi vericem

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, bu hayırlı günün hatrına Allah dualarımız kabul etsin inşallah

Hatuncum ben katılmak isterdim ama şu sıralar final zamanı.
Bırak diyet yapmayı, ipin ucunu kaçırmasam iyi diyorum.
Hatta bu akşam biraz kaçırdım bile
Ama yapabilecek arkadaşlara ben de tavsiye ederim.
Bir nevi detoks olur.
Kolay gelsin hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…