merhaba kızlar, bu sabah hem sevindim hemde şaşırdım ben haftada 1 tartılıyorum, bu hafta 3 kilo vermişim, gerçi dün isal olmuştum onun etkisi varmı bilmiyorum, neyse olsun yinede mutluyum.
darısı başınızaisal olmak hariç
canım, umarım lokmalar tartıda + olarak geçmemiştir, geçse bile üzülme o kilo çabuk gider.
kız bu arada canım acayip lokma çekti
Farklı değerlerde gördüğün besinleri paylaşır mısın bizimle?
tebrik ederim bol eksili günler olsun spor desteği başladımı
Uzman diyetisyen YÜKSEL TURAN TAŞDEMİRin sayfasında da cevizin KRBNHDRT DEĞERİNE 0 PUAN DİO !!! ŞAŞIRDIM ...
BENCE BİZ KENDİ LİSTEMİZE UYALIM, SONUÇTA BEN KENDİ ADIMA BU LİSTEYLE ZAYIFLADIM 2009 DA
regl olcam tabi olabilirsem ? kullandığım kist ilaçlarından çok mümkün görünmüo ama ...kilo vermem durduhızlandırmak için naapmak lazım metobolizmayı, yeşilçay içmek dışında hatunlar ?
Cankız, ekmek nasıldı , kızarmış , tambuğday vb? puanı ona göre değişio..1 domates 6 puan. 1 dilim peynir demişsin 1 puan diyelim,yumurta 0...Akşam yediğin tavuk sadeyse 0 puan, sebzeliyse değişir . totalde ekmek hariç 7 edio ki bu süper ! ekmeği kızarmış yediğini düşünürsek 8 puan daha ekleriz
bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
yarim domates
bir kac dilimde sucuk
aksam
firinda sade tavuk
2litre su
1saat yürüyüs
iyimi kizlarr sizcee
süpersin, menün çok iyi, daha ne olsun
bugünkü menüm
sabah yok
öglen 2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
yarim domates
bir kac dilimde sucuk
aksam
firinda sade tavuk
2litre su
1saat yürüyüs
iyimi kizlarr sizcee
Sabah prote'n alarak g]ne ba;lamak daha 'y' b'z'm d'yette hatun \ v]c]dun .ali;masi lazim yakmak '.'n ya[lari\ men]n normalde 10 numara ama sbahi atlamamaliyiz
50. gün ve -10Kg oldu kızlar...
Şu an 68.8 :)
55e kadar yolu var...