beni eskiler bilir, forumun kıdemlileri....ben yeni arkadaşlara kolay gelsin demek istedim.ben bu diyetle 2009 da, tekrar incecik olmuştum.kendimi bildim bileli zayıf olan ben, yumurtalık kistlerinden sonra bi hayli kilolandığım dönemde keşfettim topiği :) günde 50 puan sistemiyle inanılmaz rahat ve kolay verdim kilolarımı.sayfalarda örnek menülerimve tariflerim duruo, bakabilirsiniz.son dönemde yalancı menopoza sokuldum . kistlerden dolayı ,normalde menopoz sıkıntılı bir süreçken, erken yaşta ve ilaç zoruyla menopoz hiç kolay olmadı.şimdi bi 5 kilo fazlam var.yine krbnhdrt diyetine başladım ama bi farkla! DAHA KOLAY VE DAHA TATLI BİR ŞEKİLDE :)dukan diyetini bilirsiniz, yulaf kepeği temel malzemedirBen diyetime YULAF KEPEĞİ ve YULAF KEPEĞİ GALETA UNUnu dahil ettim. Yulaf kepeği 100 gram da 44.6 , Yulaf kepeği galeta unu 100 gram da25,1 puan krbnhdrat var !!!s un yerine direk kullanabileceğiniz iki harika ürün . HEM ÇOK SAĞLIKLILAR HEM ÇOK LEZZETLİLER HEM DE ZAYIFLATIYORLAR :) DAHA NE OLSUN... MUZLU RULO PASTADAN TUTUN DA PORTAKALLI SORBEYE KADAR YİYEBİLİORUZ YETER Kİ PUAN SİSTEMİNİN DIŞINA ÇIKMAYALI. BU ARADA ÇOK ÖNEMLİ BİŞEY DAHA VAR........TAKİTAFORM 60... MUTLAKA ALINMALI 100 GRAMINDA 41.30 PUAN KRBNHDRT VAR...