Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...fazla kilolardan kurtulmak istiyorum ..bana bu diyet hakkında biraz bilgi verir misiniz?

arkadaslar
konu protein diyeti olarak devam ediyo denilmis ama
ben bulamasim yardimci olurmusunuz tam olarak hangisi
protein diyetine girdim ama o baska bi diyet

Merhaba. Karbonhidrat diyeti yapıyorum. 5 kilo verdim. Vermem gereken 24 kilo daha var. Burda yazdıklarınızı uzun zamandan beri okuyorum. Artık benim de üye olma zamanım gelmişti :)

kızlar merhaba, birşey sormak istedim.. şimdi ben bu diyeti gıdaların karbonhidrat içeriklerine bakarak yaptım yani hani ambalaj üzerinde karbonhidrat miktarı yazıyor ya onu azalttım acaba ben mi yanlış yaptım, mesela 100 g bitter çikolatanın karbonhidrat ünitesi 24 bizdeki listede ama mesela etinin karam çikolatasında 100 g da 50-55 g karbonhidrat içerdiği yazıyor. Yani karbonhidrat ünitesi ile karbonhidrat miktarı aynı şey mi yoksa değil mi? Lütfen yardımcı olun

Karbonhidrat ünitesi ile karbonhidrat miktarı (gram cinsinden) aynı şey. Ambalajda yazan karbonhidrat değerlerini dikkate almak lazım çünkü onlar daha doğru.

erkek arkadasim da basladi bu diyete.kilolalari takir takir veriyor.adamda kilo yok diyet yapcam diye tutturdu.hayir yani ben utaniyorum adam diyet yapcam dediginde.onun gibi olsam yeter yani

İlk haftamda 2,700 vermişim.
Bakalım bugun 10.gün.Bu haftada 1,5 gitse süper olucakk ama zor.Spor yapamıyorum çünkü.
Menum genelde değişmiyor.
Sabah 3 kalın dilim kaşar pane ve 1 dilim ince ekmek.
Öğlen maydonozlu yada sucuklu omlet .2 yumurtayla.
Aksam ya tavuk ızgara 4-5 parça yada 6 tane köfte.Yanına salata ve ayran.
Aralarda da 5 er 6 sar ya fıstık fındık ya da badem yiyorum.
2.5 litrede su.

Babam bu diyetle bu yaptıgım sekilde 25 kılo vermıstı.Bende o kadar yok tabi ama bi 7-8 kılo vermek istiyorum.
Uzun zaman sonra ılk defa bu kadar kararlıyım inşallah yarı yolda bırakmam.

beni eskiler bilir, forumun kıdemlileri....ben yeni arkadaşlara kolay gelsin demek istedim.ben bu diyetle 2009 da, tekrar incecik olmuştum.kendimi bildim bileli zayıf olan ben, yumurtalık kistlerinden sonra bi hayli kilolandığım dönemde keşfettim topiği :) günde 50 puan sistemiyle inanılmaz rahat ve kolay verdim kilolarımı.sayfalarda örnek menülerimve tariflerim duruo, bakabilirsiniz.son dönemde yalancı menopoza sokuldum . kistlerden dolayı ,normalde menopoz sıkıntılı bir süreçken, erken yaşta ve ilaç zoruyla menopoz hiç kolay olmadı.şimdi bi 5 kilo fazlam var.yine krbnhdrt diyetine başladım ama bi farkla! DAHA KOLAY VE DAHA TATLI BİR ŞEKİLDE :)dukan diyetini bilirsiniz, yulaf kepeği temel malzemedirBen diyetime YULAF KEPEĞİ ve YULAF KEPEĞİ GALETA UNUnu dahil ettim. Yulaf kepeği 100 gram da 44.6 , Yulaf kepeği galeta unu 100 gram da25,1 puan krbnhdrat var !!!s un yerine direk kullanabileceğiniz iki harika ürün . HEM ÇOK SAĞLIKLILAR HEM ÇOK LEZZETLİLER HEM DE ZAYIFLATIYORLAR :) DAHA NE OLSUN... MUZLU RULO PASTADAN TUTUN DA PORTAKALLI SORBEYE KADAR YİYEBİLİORUZ YETER Kİ PUAN SİSTEMİNİN DIŞINA ÇIKMAYALI. BU ARADA ÇOK ÖNEMLİ BİŞEY DAHA VAR........TAKİTAFORM 60... MUTLAKA ALINMALI 100 GRAMINDA 41.30 PUAN KRBNHDRT VAR...

ßéndé ßuqün 74.6 ile ßasladım. Hepimize kolay GELSİN :) Ben daha önce bu diyetle 66 kiloyu görmüştüm inş. yine veririm Poff

ßéndé ßuqün 74.6 ile ßasladım. Hepimize kolay GELSİN :) Ben daha önce bu diyetle 66 kiloyu görmüştüm inş. yine veririm Poff

Benim iyi gidiyo walla, 3. günüm şeker. Bebek istiyom acil kilo vermem lazım

Benim iyi gidiyo walla, 3. günüm şeker. Bebek istiyom acil kilo vermem lazım

inşallah canım,verirsin tabii kurallara uyulduğu sürece kilo vermemek imkansız bu diyette.ben 80 kiloydum ilk yaptığımda sonra 66 oldum.yıllar sonra şimdi 74 kiloyum yaş ilerledikçe dahada zor oluyor inanın ama pes etmeyin benimde 12 yaşında kızım var inşallah sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın,hadi devammmm yazarız burdan

merhaba yağ ve tuz diyette yasak oluyo genellikle burda onlarla ilgili bişey göremedim siz kullandınız mı???

merhaba yağ ve tuz diyette yasak oluyo genellikle burda onlarla ilgili bişey göremedim siz kullandınız mı???

Ben çok kısmıyorum ve bugün itibarıyla 3.900 gitmiş, motivasyonumu anlatamam... Yaptığım tek şey 25 puanı geçmemek... Zor diil ben yaptıysam herkes yapar, bol şans şekeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…