Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

vayyy afferim sana:)
Kac kilo verdinn

Benim menüm kac puann
iyimi sence

Cankız

Menün çok iyi,

Yürüyüşte yapıyorsun, bu daha da iyi

Bana gelince ben hiç kilo veremedim. Çok tutarsızım, 2 gün yapsam 3 gün
boşveriyorum. Malesef ((((

Cankız

Menün çok iyi,

Yürüyüşte yapıyorsun, bu daha da iyi

Bana gelince ben hiç kilo veremedim. Çok tutarsızım, 2 gün yapsam 3 gün
boşveriyorum. Malesef ((((

Bendee öyle hevesle basliyorum sonra bi bakmisimki cikolata yiyorumm:):):)
Ayyy coook sevindimm iyi diyorsunn yanii:)
Puanim kac olmus

of kızlar dayanamadım çikolata falan yedim bugün çok kızıyorum kendime (

Olsun canim üzülmee yarin daha dikkat edersinn
ben daha bozmadim:):)

süpersin canım bende çok sıkı başlıyorum dr.atkinsin kitabında yazanı uygulıycam 2 hafta 20 nin altında alınca en az 5 kg veriyomuşsun çok sıkı başlıyorum

selam arkadaşlar ne zamandır yazamıyorum.bugün tartıldım ve 5 günde 400 gr verdiğimi gördüm.mutlu oldum çünkü durmuştu kilo vermem devam edeceğim
niye 5 gün derseniz 6 ocak eşimin doğum günüydü kısır pasta falan

Selam kızlar..

Herşeyi kararında yediğiniz zaman hiç sorun olmuyo gerçekten.Ben canım ne isterse yiyorum ama gömülmüyorum tabi.Sadece tadına bakıyorum,nefsimi körüpleyip bırakıyorum.
Dün gece mesela saat 23.00 gibi canım bi çikolata çekti ki anlatamam,hiç te düşkünlüğüm yoktur,krize girdim resmen.Evde de hiç yok,hemen aradım babamı gelirken alıver dedim almış sağolsun eti karam antepfıstıklı bitter kaç kb bilmiyorum ama uykumdan uyanıp ta yedim resmen babam geldiğinde uyumuştum,sırf çikolata için uyandım,2 parça yedim ve tekrar uyudum sabah uyandığım da kilo vermiştim,yani abartmadığınız sürece yiyebilirsiniz

Evet nezamandir hic kimse yazmiyor nerdeyse
Iyi canim sevindim kilo vermene kac kilosun suanda :)

Bir ben tadinda birakamiyorum yazik arkamdan aglar sonra:):):)

Kizlarr cook mutluyumm 76.600olmusummm
sabah
2tane yumurta
1tane sosis
3dilim sucuk
1dilim ekmek
Ve peyir

öglen yokk

aksamm
sebzeli ton baligi
1dilim ekmek

2litre su
30dk yürüyüs
kizlarrr nasilllll iyii mi

Kizlarr aksam yemegi yemedim onun yerine birtne mandalina ve birtanede cennet elmasi yedimm
bugün toplam puanim kac olduki acabaa:)

Bugünkü menüm
sabah yok

öglen
1tane döner
ve 1tane ayrann

aksam
1tane meyve

2litre su
40dk yürüyüs

kizlarr kac puan etti
birde ben dün az yedim ama kilom ayni yanii gram bile gitmemis neden böyle oldukiii

kızlar kuru fasulyenin karbonhidrat değerini farklı farklı buldum ben... bir sitede 100 gramında 21.2 diyor bizim burda 52 diyor.. ben burdakini esas alıyorum ama bişey sorucam acaba bu değer sadece 100 gram fasulyete mi ait yoksa pişmiş vede şişmiş fasulyeye mi?

canım döner ayran ve meyve yasak bence başka şeyler yemelisin :)
bugün 5 yumurta biraz tavuk 1 tanede karnıyarık yedim :)

canım pişsede aynı galiba paketin üzerinde gerçek değeri yazıyodur ben 60 falan hatırlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…