Canim yarin söz baslicam menümü yazicam hergün
canim gece 0puan olan seyleri yiyebilirim demii
öpüyorum seniii coook mutlu oldumm
evet canım 0 puanları yemede sakınca yok öptüm:)
Ayyy ben neler yaptım böyle..
Akşam çocuklara basit bir muzlu pasta yaptım, bir de poğça tarifi denedim. Mecburen tattım...
Bugünde çok kar var, işyeri soğuk...sabah sıcak açmalar da gelince, ben bugünü kar tatili yaptım.
Zaten streste var... Yine iptalim ben.
Günaydın
Bırrrr...donuyoruz...Bu kar kıyamette en iyisi evde olmak .Ne işim var burda ya(((( Elim mausu zor tutuyo valla.
Kahvaltı da 2-3 zeytin, dil peyniri,1 kuru kayısı, elimin yarısı kadar!! kızarmış ballı tereyağlı ekmek yedim. Ayyy bi de fındıklarrr yedim.
Bugün yine puanlama yapmasam diyorum, ama söz az yiyeceğim herşeyden.
Zaten sporda yok.
Kurban bayramından sonra Jillian Michaels videosundan yapmakla geçti, ama ne zaman biraz yol alsam, o kadar terletiyor ki kış günü,
gribin pençesine düştüm. Bende erteledim bahara...
haftada üç gün evde pilates yapayım diyorum...Arada bir de kond.bisikleti...Yetmez mi ki....
Kizlarrr bisey sorcamm
Yumurta süt peynir tavuk et balik salam sosis sucuk ton baligi sekersiz kahve serbest demiii melemen yaparsam kac tane domatesle yapabilirim
gece cook acikinca ne yiyebilirimm
lütfennn cevap verin noluuuuurrr:):)
canım süt hariç deidklerini yiyebilirsin istediğin saatte hemde bende gece 3te falan yiyorum aıkınca :))) domates fazla koya ben 1 taneyle yapıyorum :)
Coook tsklerr canimmm ozaman ben aciktim gitip biseyler yiyeyimm:):):)
Ekmek yemek yok demii
ben birtane ekmek buldum kücük bir diliminde 3.4karbonhidrat varmis yesem olurmu hani her ögün kücük bir dilimm
canım bence gece 0 puan olmayanlardan başka yeme:)
Gece neden acıkıyorsunuz anlamadım.
Geç kalkıp çok geç mi yatıyorsunuz. Zaten normalde yediğimiz protein ağırlıklı şeyler ve tok tutuyor.
akşam en geç 8 den sonra birşey yemeyin diyorlar...
Günaydın
Gündüz kimseler yok buralarda, herkes gece yazıyor galiba
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 kuru kayısı 3-4 fındık, peynir,5 dilim salatalık
Burda fazla k.hidrat yok bence, zaten bugün 20 de falan kalmayı planlıyorum.
Kaç gündür saldım zaten.
İşlerden midir nedir, bir stres var üzerimde, hep yiyesim var o yüzden.