Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

üzüldüm bırakmanıza ama ben inatla devam edeceğim.sömestre kadar sonra farklı bir diyete başlamayı düşünüyorum

Selam kızlar
Ben devam ediyorum hala,pes etmedim.Sadece sık sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum.
Yılbaşında yemediğim içmediğim kalmadı ama sadece 100 gram almışım,mutlu oldum.

Selam kızlar
Ben devam ediyorum hala,pes etmedim.Sadece sık sık yazmıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum.
Yılbaşında yemediğim içmediğim kalmadı ama sadece 100 gram almışım,mutlu oldum.

merhaba handece nasılsın
baktım sende takipte yoksun yada yazmıyorsun benim gibi okuyup
bende pes etmedim senin gibi 69 a kadar düştüm aynı tempo devam ediyorum

bence yapılabilecek en kolay ve etkili sonuç veren diyet
pes etmeyelim
9 kilom kaldı hedefe
mart diye düşünüyorum sonra sabitleme
kendi kendime 15 tatile kadar 65 demiştim ama zor gibi

yılbaşında bende cozuttum.ama yarın tartılıcam bakalım nolmuş.kilo veremesemde devam etcem.bir süre duraklama normal çünkü.birde hiç açlık hissetmediğim için bu diyet beni mutsuz etmiyor

iyiyim canım sen nasılsın ?
evet okuyup çıkıyorum,yazmıyorum artık çok fazla..
seninle aynı kilodaydık sanırım en son,benimki yavaşladı biraz 71.1 kiloyum şuan tam olarak.6 kilo kaldı hedefime.mart başında fln hedefime ulaşmış olurum diye düşünüyorum.
kolay gelsin hepimize :)

Kizlarr ben acayipp kilo aldimm
negüzeldii önce kilo vermeye baslamistim baktim kimse yazmiyor
bende biraktimm
yardim ederseniz hergün yazacam
ne yedigimi cok kilo aldim lütfennn yardimmm edin yaaaa
Yarin tekrar baslamak istiyorumm

sabah 67 çıktım yani 700 gr almışım ama kaç gündür kabızlık çekiyorum.öna bağlıyorum

kizlar aslinda ben de birakmadim.yazamiyorum pek fazla.yilbasi malum ben de sizler gibi savurdum, yemedigim kalmadi.dogum gunum, arkadasin dogum gunu falan ust uste geldi.yedimde yedim.fazla yansimadi tartiya cok sukur.ama yine de almisim.devam ediyorum.mart a kadar 10 kilonun gitmesi lazim baska yolu yok.bi arkadasimi da gardiyan yaptim basima, her gun soruyo naptin ne yedin diye.yemek isteyince sisko falan diyo ben direk kendime ceki duzen veriyorum

Tekrar merhaba

Geçen ay denemiştim birkaç gün.Ama sürdüremedim, başka forumlarda gezindim.
Lahana suyu, çorbası-soğan suyu- yeşil elma diyeti...vb. Yine döndüm buraya, çünkü bana en uygunu bu diyet.
50 puanlık sınır çok iyi, hem bir serbestlik var hemde sınır. Şimdi 2 hafta uygulayacağım, bakalım sonuç ne olacak?
Yapan arkadaşlar da lütfen bırakmasınlar, forumu canlandıralım yeniden.

Sabah kalhvaltı:
1,5 kaynamış yumurta
1 dilim kızarmış beyaz ekmek 6 zeytin
1 çay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı bal. Bu menüye 22 puan verdim.

Öğlende sıkıntı şimdi, bizim aşçı sağolsun takmış patates kızartması ile pilava, her gün öyle...
Bende yoğurt yerim artık...

Akşam güneş battıktan sonra birşey yemeyin diyorlar ya, bende saat 5 te 1 tane yeşil elma yiyip günü kapatmak
istiyorum. Bakalım başarabilecek miyim?

Kötü bir öğlen öğünü oldu.

1/2 su bardağı kadar yoğurt
1 er kepçe ıspanak ve karnabahar
ve tabii ki en kötüsü olan makarna .Azdı ama olmasa iyiydi.

bugün sınırı aştım malesef...

kızlar merhaba ben de devam edip yazamayanlardanım.yine sınırı 40-45 arası tutuyorum.ama bu kabızlık beni mahvediyo su da içiyorum ama nafile mecburen ilaç kullandım.o bile az etki etti.dolayısıyla kilo veremem gibi geliyo ama neyse devam etmekte kararlıyım

Şimdi de 1 tane yeşil elma yiyorum, akşam öğünü.
Artık tövbe billah birşey yemem diyorum ama...

Dünde öyle dediydim ama akşam çayla püskütleri götürdüm yani.

kızlar internetim kesildi yazamıyorum ya devam ediyorum diyete bozayın sizde geri dönün lütfen

ben hep buradayım okuyorum fırsat buldukça ama diyete son hız devam ediyorum
69un altını gördüm şükür 65 olursam tam 20 kilo vermiş olcam

Yaaa kizlarrr ben yaparken kimse yazmiyordu ben biraktim hepiniz yaziyonuzz
cook kilo aldimm devamli yazinn yaa lütfenn bende basliyim yarin ginee

ben hep buradayım okuyorum fırsat buldukça ama diyete son hız devam ediyorum
69un altını gördüm şükür 65 olursam tam 20 kilo vermiş olcam

süpersin canım yaa cankızz canım sende başla nolur unutmayın en gerçek diyeti yapıyorz ve amacımız başarmak güzelce yaşayabilmek için devam etmeliyiz ya

süpersin canım yaa cankızz canım sende başla nolur unutmayın en gerçek diyeti yapıyorz ve amacımız başarmak güzelce yaşayabilmek için devam etmeliyiz ya

Canim yarin söz baslicam menümü yazicam hergün
canim gece 0puan olan seyleri yiyebilirim demii
öpüyorum seniii coook mutlu oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…