Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım hiç sorma bu akşam 6 tane ekler yedim çok aşırı pişmanım(

merhaba inna mesajını okuyunca çoook şaşırdım acaba ben mi yazdım mesajı dedim o kadar yani :))

bende dün 6 ad. ekler yedim (sayısı bile aynı) ama eklere hayır diyemedim .Pişman değilim hakettik bence kaçamak yapmak güzel oluyor :)

evet canım hiç sorma bu akşam 6 tane ekler yedim çok aşırı pişmanım(

6 ekler en az 200 puan. diğer günlerden biraz puan azaltırsan dengelersin.
sabah kahvaltım
5 tane yeşil zeytin (1 puan)
light beyaz peynir (1 puan)
2 adet yumurta (1 puan)
3 dilim salam(1 puan)
sekersiz cay (0puan)
kızartmış ekmek (8 puan)
toplam 11 puan
işteyim ya burda ne yesem bilemedim.sanırım en düşük puanıyla menemen diğer herşeyin puanı yüksek. yada pideli döner 28 puan

ay gerçektenmi canım bukadar olmaz :) 100 puan falan aldık sanırım kilo almayız heralde :)

canım 100 falandır ya korktum şimdi yeşil zeytine bakmıştım ben markette 0 puandı yumurtada 0 puan canım onları hesaplama bence :)

canım 100 falandır ya korktum şimdi yeşil zeytine bakmıştım ben markette 0 puandı yumurtada 0 puan canım onları hesaplama bence :)

cnm 250 gr un 90 puan, 1 küp şeker 12 puan 1 sütlü çikolata 100 gram 54 puan
burdan hesapladım 6 eklere 100 gr un desek 40 puan yaklaşık 10 küp şeker 120 , 1 sütlü çikolata kadarda çikolata var üzerinde nerdeyse diğer malzemeleri saymıyorum bile
o yüzden tatlıdan tamamen uzağım bu ara. mümkün olduğunda tatlı isteğini meyvelerle geçiştirmekte fayda var 1 elma 16 puan
buarada evet yumurta 0 puan onu yanlış yazmışım ama zeytin 10 adet 2 puan ben 5 adet yedim 1 puan yazdımm

Bugünkü menüm
sabah:sekersiz kahve

öglen:sebzeli ton baligi
1kücük dilim ekmek

aksam:tavuk haslama
salata

kizlarr kac puan ettiii

Bugünkü menüm
sabah:sekersiz kahve

öglen:sebzeli ton baligi
1kücük dilim ekmek

aksam:tavuk haslama
salata

kizlarr kac puan ettiii

cnm gününn en önemli öğünü kahvaltı asıl puanlarını orda kullan . bu menü 35 puanı geçmez cnmm. salataya koyduklarına göre değişir..25-35 puan arası olurr

cnm gününn en önemli öğünü kahvaltı asıl puanlarını orda kullan . bu menü 35 puanı geçmez cnmm. salataya koyduklarına göre değişir..25-35 puan arası olurr

Coook tsklerrr canimm
ya bugün sabah canim istemedii bende kahve ictimm
canim salatam sadece marull
ozaman 25puan mi etti

canım profiterolle aynı zaten profiterolün 1 adeti 15 puanmış 100 anca ediyo
canım dolmayı bende bilmiyorum

kızlar iğneadanıın yöntemi diyetinde gördüm salata ve tavuk yemiş hep bizde yiyebiliriz çok iyi olur bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…