Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bugün te öğün yaptım 5 yumurtanın üstüne biraz mayonez sıktım yanında 3 dilim kaşar ve 1 paket çekirdek toplam 10 puan:)

bendede cok halsızlık oluyor aksam eve zor atıyorum kendımı evdede hıc bırsey yapamıyorum ((

günaydın kızlar bugunku menumu yazayım size birde ben saat 18 den sonra yemiyorum . çok acıkırsam yogurt bır mandalın yada yarım portakal yda süt içiyrum

ılık su bır bardak
sabah cavdar ekmegı ile kasarlı tost
sekersız cay
bır yumurta

ögle
hindi ve (domates)

aksam (saat 17.00 de aksama )
mercımek corbası ve yogurt

bu arada ben 2 hafta oldu başlıyalı tabı tam uyamadım ama 79,50 idim simdi 76,80 kg mım halsızlıgım dışında bir sıkıntımda yok

bugün te öğün yaptım 5 yumurtanın üstüne biraz mayonez sıktım yanında 3 dilim kaşar ve 1 paket çekirdek toplam 10 puan:)
inna merhaba ya çok az yiyorsun peki kilo hızlı veriyormusun
ben bir haftada 1.5 kilo verdim tabi ilk hafta olduğu için böyle vermiş olabilirim ama ben haftada 1 kilo versem çok iyi olur sen bu hafta kaç kilo verdin?

Canimm süperr cokk az yemissin
Tatlim yaa ekmek 24gramm veee 3.4karbonhidrati varmis yani öyle yaziyor ozaman 3dilim yesem bisey olmazz demi canimm
cankız ben de merak ettim hangi ekmek miş bu ama yinede akşamki menüne ekmek koyma
ben ekmeği kızartıp yiyorum ve 10 puan diye hesaplıyorum (1 dilim)

bu günkü menümü yazıyım

Sabah:
1yumurta
1 dilim tambuğday ekmeği
5 zeytin
peynir

Öğle
dışardayım en hafif bir şekilde atlatmaya çalışıcam

Akşam
ızgara balık
ve salata yemeği planlıyorum

New Lifestyle 40% az kohlenhidratli
proteinli dilimlenmis ekmek
tuzu az
ve cok protenli
24gram 3.4karbonhidratlii yaziyorr pakette ozaman 3ögün yiyeyimmi kizlarr

canım çok menemen çekti ondan yedim ve 1 tane biber dolması kaçırdım çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…